Fu de utalatos egy feladatSemmi extra, PR arc volt mindenféle toborzókampányokban.
Fu de utalatos egy feladatSemmi extra, PR arc volt mindenféle toborzókampányokban.
Mi az hogy hadonászós?hadonaszos:)

Ez sem ismeri az èkezeteket, mint kelepisti.
Ezt vond vissza.Semmi extra, PR arc volt mindenféle toborzókampányokban.

Most lebuktál hogy egyetlen Honvéd7 és Fokozott hanghatás videót sem néztél meg soha, pedig mind be volt linkelve a haderőfejlesztéses topikba...Most akkor ki is ez a Faragó Fanni ? Mit érdemes tudni róla, már ha van ilyesmi a külsején kívül ?

Azért az (szerintem) fontos apróság, hogy Faragó András színművész lányáról van szó.Ki az az a Fanny?!
Faragó "Nagypapám?!"
Ha már ennyire átmentetek bulvárba...Te voltál talán?![]()
Most lebuktál hogy egyetlen Honvéd7 és Fokozott hanghatás videót sem néztél meg soha, pedig mind be volt linkelve a haderőfejlesztéses topikba...![]()
Ahogy mondod!!!Most lebuktál hogy egyetlen Honvéd7 és Fokozott hanghatás videót sem néztél meg soha, pedig mind be volt linkelve a haderőfejlesztéses topikba...![]()
A Gripen is csak odáig jutott a Ligetből:
Hú basszus de megőszült.

A pilotos fizu legyőzi a fegyvernemi szerelmet.Kicsit szomorúan látom, hogy nem a leókon van.![]()
Igen nekem is ez jutott eszembe.A pilotos fizu legyőzi a fegyvernemi szerelmet.
"Ez a videó nem áll rendelkezésre."
Láttam. Mondjuk fura mert én most is nézem..."Ez a videó nem áll rendelkezésre."
simán le van tiltva a külső megosztás a feltöltő által.Láttam. Mondjuk fura mert én most is nézem...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..