A haditechnikai cikkek minőségéről...

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
32 521
143 087
113
Nekem van még egy pozitív dolog pluszban vele kapcsolatban! Nem fiatal már Ő sem, de ránézve elhiszed hogy katona. Valahol az én szememben ez is a hitelességet támasztja alá egy Honvéd tisztképzésen, hogy nem úgy néz ki mondjuk az előadó alezredes, mint egy teliszart búvárruha.
A kiállással karizmával nincs gond. Meg sportolt, teljesítménytúràzott, hegymászó oktató stb. Minden gyakorlat földharc foglalkozással kezdődött ahol egy szerencsés kiválasztott vele küzdhetett ( 2 méter feletti 120 kilós színizom a fazon)

Azt tanította, hogy bármilyen nagy faszságot beszélsz ha megfelelő magabiztossággal mondod el fogjàk hinni.

Na most ebből él :D

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 427
57 079
113
A kiállással karizmával nincs gond. Meg sportolt, teljesítménytúràzott, hegymászó oktató stb. Minden gyakorlat földharc foglalkozással kezdődött ahol egy szerencsés kiválasztott vele küzdhetett ( 2 méter feletti 120 kilós színizom a fazon)

Azt tanította, hogy bármilyen nagy faszságot beszélsz ha megfelelő magabiztossággal mondod el fogjàk hinni.

Na most ebből él :D
Igaza van.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 427
57 079
113
Legjobb tanar akinek be tudsz dobni az orajan egy faszsagot es elkezd storizni es a vizsgan is azt keri vissza persze szakmailag hozzafuzheto (nalunk megtortent) :rolleyes:
Ha szakmailag releváns a sztori, van mit tanulni, vagy tanulságot levonni belőle, az úgy szerintem hibátlan. Jobban megmarad mint a száraz plasztikus steril tananyag. Életből vett példákkal szeretek operálni én is egy-egy magyarázatnál, egy jól megfeletetett analógia sokszor jobban átmegy mindennél s egyből megérti a lényeget a célközönség.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 885
19 452
113
Neke
Ha szakmailag releváns a sztori, van mit tanulni, vagy tanulságot levonni belőle, az úgy szerintem hibátlan. Jobban megmarad mint a száraz plasztikus steril tananyag. Életből vett példákkal szeretek operálni én is egy-egy magyarázatnál, egy jól megfeletetett analógia sokszor jobban átmegy mindennél s egyből megérti a lényeget a célközönség.
Nekem szerencsere olyan kikepzoim voltak/oktatoim akik ugy kezdtek elso nap elrakatattak velunk a konyveket stb, es “akkor most azt tanitjuk meg nektek higyan elitek tul amikor egyes egyedul foktok intezkedni a ciganysoron” es tuleltem nem egyszer pedig volt par meleg szitu :)

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 427
57 079
113
Neke

Nekem szerencsere olyan kikepzoim voltak/oktatoim akik ugy kezdtek elso nap elrakatattak velunk a konyveket stb, es “akkor most azt tanitjuk meg nektek higyan elitek tul amikor egyes egyedul foktok intezkedni a ciganysoron” es tuleltem nem egyszer pedig volt par meleg szitu :)
Mi a titok ?! :D

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 427
57 079
113
Ha latjak hogy felsz halott vagy, megesznek reggelire DE! ha latjak hogy te kesz vagy oket le olni mosolyogva onnantol tisztelnek es nyert ugyed van.
Én valami olyanra tippeltem volna hogy be kell köszönni kapásbó' széles mosollyal hangosan hogy "Távesz Báktáló"! :D

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
5 885
19 452
113
Én valami olyanra tippeltem volna hogy be kell köszönni kapásbó' széles mosollyal hangosan hogy "Távesz Báktáló"! :D
Nem azt leszarjak,
ez hatasos “jo napot nemzeti ado-es vamhivatala xy tol..(itt mar kozbe vagna) es jon a kulcs mondat kussolsz majd akkor beszelj kis csiko ha en azt mondom” es kesz le is dominaltad es sokszor ennyi eleg, ez akkor kell ha mar tudod hogy egy alacsony agysejtu tarsasaghoz mesz de ez egyre ritkabb mivel rendortol nem felnek de a nav-tol rettegnek mert mig a rendor beviszi 8 ora mulva dalolva jon ki mi bevisszuk mig bent van a hazat kocsijat butorait mindent foglaljuk aztan csokolom :)

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 427
57 079
113
Nem azt leszarjak,
ez hatasos “jo napot nemzeti ado-es vamhivatala xy tol..(itt mar kozbe vagna) es jon a kulcs mondat kussolsz majd akkor beszelj kis csiko ha en azt mondom” es kesz le is dominaltad es sokszor ennyi eleg, ez akkor kell ha mar tudod hogy egy alacsony agysejtu tarsasaghoz mesz de ez egyre ritkabb mivel rendortol nem felnek de a nav-tol rettegnek mert mig a rendor beviszi 8 ora mulva dalolva jon ki mi bevisszuk mig bent van a hazat kocsijat butorait mindent foglaljuk aztan csokolom :)
Je suis NAV :D!