Trump szerint elkapták, 28-29 éves. A gyanusított apja segített bevinni őt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Maga akarta bejelenteni.Trump szerint elkapták, 28-29 éves. A gyanusított apja segített bevinni őt.
Trump reméli, hogy halálra itélikMaga akarta bejelenteni.
Ha önként besétált akkor az indok lehet a halálbüntetés elkerülésére.
KosziTrump reméli, hogy halálra itélik
![]()
'I think we have him,' Trump tells Fox News after manhunt for Kirk suspect - follow live
The president says authorities have found Charlie Kirk's killer: "With a high degree of certainty, we have him in custody."www.bbc.com
Innen nézem
Egy egészséges társadalomban mindenképp.Ez mondhatni a társadalmi minimum, norma (kellene, h legyen).Párt semleges.
Ezt redditen is olvastam, h csak ilyen noname random hülyék örvendeztek a meggyilkolásán, csak az a helyzet, h aki meggyilkolta, jó eséllyel az is noname random hülye, aki Ficora rálőtt, ő is noname random hülye. Ez a veszélyes, h elégszer kell elhinteni, h "én aztán toleráncsos vagyok, elítélem az erőszakot, de a nácikokért nem kár, ha lett volna valaki, aki időben elintézi Hitlert stb", és egyszer lesz egy noname random hülye. Fegyverrel. Vagy késsel. És ha nem is olyan kretén, h posztoljon, csak olvas, akkor még csak kiszűrni se lehet előre, h ez egy veszélyes kretén.![]()
Charlie Kirk: Young fans and critics debate his political legacy
Kirk attracted fervent crowds, bringing young people into conservative politics, while at the same time shocking some with provocative opinions.www.bbc.com
BBC cikk Kirk meggyilkolása körüli párbeszédről.
Van szó Kirk nézeteiről, azokat elitélőkről és támogatókról is. Számomra a cikk azt mutatja, hogy a gyilkosság álltalánosságban elítélt.
Ettől függetlenül, fórumtársak legyetek sok forrással szemben kritikusak, főleg az ilyen pár száz vagy ezer nézettségű twitter/telegram fiókokkal szemben. Az ilyen helyzetekben szeretik a legjobban hergelni az embereket.
Én ezzel egyetértek, de hogyan segít az, hogy magunkat hergeljük? Az ilyen "noname random hülyék" is magukat hergelik.Ezt redditen is olvastam, h csak ilyen noname random hülyék örvendeztek a meggyilkolásán, csak az a helyzet, h aki meggyilkolta, jó eséllyel az is noname random hülye, aki Ficora rálőtt, ő is noname random hülye. Ez a veszélyes, h elégszer kell elhinteni, h "én aztán toleráncsos vagyok, elítélem az erőszakot, de a nácikokért nem kár, ha lett volna valaki, aki időben elintézi Hitlert stb", és egyszer lesz egy noname random hülye. Fegyverrel. Vagy késsel. És ha nem is olyan kretén, h posztoljon, csak olvas, akkor még csak kiszűrni se lehet előre, h ez egy veszélyes kretén.
esetleg valami linkfele? Tenyleg akkora kérés?
Azért látványos a populista jobboldal térnyerése, mert miután hatalomra jutottak kiderült, hogy az inkompetens baloldalnál is inkompetensebbek. Ez akár Magyarországon, akár az USA-ban is ordítóan látszik. De míg a baloldalnál működött a demokrácia, vagyis a bénaságuk következménye az ellenoldal megerősödése volt, addig visszafele már nem működött. Aminek az is oka - talán a fő oka - hogy a populista jobboldal amint hatalomra került elkezdte leépíteni a demokráciát. Magyarországon ezt magyarázni sem kell, de az USA-ban kissé meglepő volt, lévén az a hit volt, hogy ott stabilak a fékek és ellensúlyok. Hát mégsem.
Kirknek néztem pár videóját a vitákról. Hát, amit csinált az nem vita. Nem az igazságot kereste, hanem meg akarta nyerni a vitákat. Érvelési hibákat használt szándékosan meg egyebek. Mielőtt lelőtték, akkor is épp félre akarta siklatni a kérdezőt. Bizonyos értelemben persze valóban fel kellett volna nőnie másoknak ehhez a vitastílushoz, vagyis megtanulni kezelni a szélhámosokat... De ez a hiány azért volt, mert korábban voltak szabályai a vitáknak, és mivel Kirk megszegte azokat, ezért nem volt eszköze a másik félnek. És Kirkkel szemben, vagy Trumppal szemben, nem csak a baloldal állt, hanem a jobboldal is. A klasszikus, valódi republikánus réteg. Mint ahogy Magyarországon is a jobboldal, a tényleges jobboldal az ellenzékben van, nem kormányon. Trumpot is ugye republikánus volt aki meglőtte. A mostani merénylő a felvételek szerint inkább rep ruhában volt. Ami persze simán lehet megtévesztés miatt.
A demokrácia lényege, hogy erőszak nélkül lehet lecserélni a vezetőt. Ha valaki birizgálja azt, akkor elég hamar nő a feszültség. És a Trump féle populista jobboldal mindenhol ezt csinálja. Ahogy rögtön be is bizonyították most is:
![]()
Intézkedéseket ígérnek azokkal a külföldiekkel szemben, akik Charlie Kirk halálát ünneplik az interneten
Az amerikai külügy szerint ők nem szívesen látott vendégek az országban.444.hu
Pont erről akartam írni, hogy meglepő hogy nem let még öngyilkos....Én még várnék...olyan Oswaldos nekem...
![]()
Szerintem egy balek...![]()
Cyberspec News
⚡️ - BREAKING: Photo of Charlie Kirk's assassin, Tyler Robinson, in his dorm room in 2021. He can be seen wearing the same shoes and hat that he wore on the day of the shooting. Rerum Novarumt.me
![]()
Sztem hihető a szori.. A tanárok radikalizálták (nahááát, nem beszélt még senki az iskolai, egyetemi agymosodáról), ez az apja adta fel, ez meg arra jó lesz, h amikor bírósági szakaszba ér a dolog, akkor az ügyvéd almondja, h apuka hívta a rendőröket, de tulképp a fiú szinte feladta magát és bűnösnek vallja magát, így megússza a halálbüntetést. Ha valaki bűnösnek vallja magát, nem szoktak halálbüntetést kérni, hanem életfogytot, már Clarence Darrow Loeb és Leopold védelme is erre alapult, meggyőzte a két vádlott fút (családjukat), h ez a legjobb megoldás.Pont erről akartam írni, hogy meglepő hogy nem let még öngyilkos....
Mint Epstein...
Nem akartalak kijavítani, csak pontosítani.
A bal / liberal / anti-fa erkölcsi morális fölény:
![]()
Naszóval Twitteren szembe jött egy lead, így könnyebb volt az eredeti design-ot kikeresni. Az alkotó nem meglepő módon egy Punk With A Camera felhasználó volt, aki azóta a 194 ezres Instagram oldalát privátra állítottaEgy teljesen fekete póló, spóroltak a fotóson, és ugyanazt a képet használják, rámásolva az aktuális mintát. Ezért nem kell a fogadhoz verni a garast, mert így simán hihető ez a két kép is, ha korábban ezt játszottad. Ettől még valszeg nem valódi.
![]()
![]()
És még jópár ugyanazon képet újrahasznosítva.
A TeleTeeShirt, ahonnét a manipuláció előtti képet lopták, kifejezetten a Charlie Kirk támogatókból akar hasznot húzni, amúgy politikamentesnek tűntek inkább.Naszóval Twitteren szembe jött egy lead, így könnyebb volt az eredeti design-ot kikeresni. Az alkotó nem meglepő módon egy Punk With A Camera felhasználó volt, aki azóta a 194 ezres Instagram oldalát privátra állította
![]()
photos are cool. (@punkwithacamera) • Instagram photos and videos
194K Followers, 323 Following, 7,367 Posts - See Instagram photos and videos from photos are cool. (@punkwithacamera)www.instagram.com
A kedves felhasználónak pedig nem meglepő módon van egy póló webshopja, ahol különböző merch-et lehet vásárolni. Na és ezen a honlapon tűnt fel az archive.org archívuma szerint szeptember 12-én 3 darab, Kirk-hez kapcsolódó design, egy a "Debate This" (25 $/póló), és kettő a "Protect Ya Neck" feliratokkal (monokróm verzió 25$/póló, piros festéssel a vér helyén 30 $/póló)
![]()
A "Protect Ya Neck" verziókat az Internet Archive-n nem archiválták, ám a "Debate This" e sorok írásakor még elérhető
Szóval maga a koncepció igenis valós, ám vélhetően a társadalmi felháborodás hatására az eredeti alkotó visszatáncolt, ám az internet nem felejt (amíg elérhető az archive.org)![]()
Debate This - Diablo Macabre
Our Distro is 100% Sweatshop Free. We used Water Based Inks, to try our best to use the most environmentally friendly chemicals that are available to us in the production process. Bands who collaborate with us Will See 80% of the revenue of each sale. Clients Who collaborate with us Will See...web.archive.org
Majdan, arab tavasz stb.. Mára a „demokráciák” ugyanazokat a módszereket alkalmazzák mint a diktatúrák.A demokrácia lényege, hogy erőszak nélkül lehet lecserélni a vezetőt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..