Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Várjunk még ezzel, ez még csak duma.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Egyenlőre ezek "csak" szavak.Kérdés van-e mögötte "tartalom" is.Maradnak-e a jelenlegi ütemben a fegyverszállitások?Ha igen akkor marad a jelenlegin oroszoknak kedvező felörlő háború.Ha van mögötte "tartalom" rövid időn belül nagy mennyiségben kaphatnak az ukránok fegyverzetet.Ezzel "párhuzamosan" ellathatják Ukrajnát nagy mennyiségű nagy hatótávolságú támadó fegyverzettel is.Ezek a lépések ha időlegesen is a harctéren "felboríthatják" az erőviszonyokat az eddigieknél komolyabb csapások érhetik az Orosz hátországot.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Túl sokat újat azért nem mondott ezzel.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
[]
Ez a Putyin rendszerének egyik alapja - támogatásért cserébe mindenki anyit lophat, amenyit akar, csak az így szerzet vagyont Putyin érdekeinek támogatására kell majd használni, ha eljon az ido. Csupán "kicsit elcsúszot az egész", na ...Igazándiból ezt Putyin b*ta el, hogy engedte szétlopni a készleteket,
A rendzser második alapja a hazudozás.nem felkészülten kezdett bele a háborúba,
A harmadik alap pedig az, hogy a lojalitás mindig felulírja a hozzáéertést.túl sokáig hagyott pozícióban balfékeket,
Már rég fullban hadigazdaságban vannak, az elozo évek gazdaságui novekedése kizárolag azon ált.azóta sem álltak át fullosabban hadigazdálkodásra
Nem igazán van ilyen hely.ott támadnának, ahol esetleg könnyebb előrehaladni.
A mobilizáció annak a bevallását jelenti, hogy nem terv szerint mennek a dolgok, azaz, hogy ezidáig folyamatosan hazudtak (a rendszer második alapja!). Ezért csak a nyilvánvaló charkovi blama után lehetet meglépni ezt. Most se fognak mobilizációhoz folyamodni, hiába rekkent meg a toborzás az év második harmadában, mert az egy nyilvános bevallás lenne, hogy nem álnak gyózelemre, mikozben az egész világot arról gyózkodik, hogy igen.több mint fél évig húzta a mobilizációt
Na úgy látszik az a vén köcsög Nancy G. neki is előadta a litániát, hogy mindenkinek meg kell halnia a bolygón, aki nem a teljes meggyőződéses alattvalójuk.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Trump mindig annak a véleményét veszi át, aki utoljára volt nála.Kicsit "pénteken az oroszok csődbe mennek" utánérzésem van.
Szerintem (alátámasztani nem tudom, csak spekulálok) ez a Trump kijelentés konkrétan Ursula műve. Nemrég beszéltek, és Ursulának mániája Ukrajna, képtelen veszíteni. Még azt is megkockáztatom, hogy ez a fizettség az EU-nak egyértelműen hátrányos vámmegállapodásért.
Ha jól sejtem, az aktuális csodafegyver a "drón", amiből "most aztán már igazán annyit gyártnuk, hogy az oroszoknak esélye sincs".
Zárójelben azért tegyük hozzá pár apróságot:
- az oroszok pillanatnyilag valószínűeleg jóval több drónt gyártanak
- az orosz csődbe menetel azért annyira nem biztos: https://de.statista.com/statistik/d...chstum-des-bruttoinlandsprodukts-in-russland/
- Trump lazán lehet, hogy csak fel akarja kavarni az állóvizet, csinált ilyet a vámokkal is
Lesz ott 4 is ! és igaza volt meszike fórumtársnak !Putyin sziklát éget amíg van pénze !"Oroszország három és fél éve céltalanul vív
Mit várhattunk a nagy pocakos volt szovjet alkoholista tábornokoktól ( bandától )! Kivitték a nagyfejeseket egy katonai gyakszira majd ott Grad ,d-20 meg tos-1 minden mennyiségben sortüzet zúdítottak a pusztára és a látvány annyira megyőzte őket hogy ez nem csak ukrjana ellen lesz elég hanem a NATO ellen is !elszabotálni a katonai modernizációt, nem felkészülten kezdett bele a háborúba,
Szépen lehetett látni, a kumulatív sugarat!Ezzel csak segít az Oroszon és árt az ukránoknak. Hosszabb és véglegesen biztos agónia vár ukrajnára !
"Egy Orosz katona GoPro kamerája megörökíti azt a pillanatot, amikor lelőnek egy ukrán kamikaze drónt, ami a csapatot támadta."
"Orosz kamikaze drón eltalál egy ösvényen sétáló ukrán katonát"
így vanEgyenlőre ezek "csak" szavak.Kérdés van-e mögötte "tartalom" is.Maradnak-e a jelenlegi ütemben a fegyverszállitások?Ha igen akkor marad a jelenlegin oroszoknak kedvező felörlő háború.Ha van mögötte "tartalom" rövid időn belül nagy mennyiségben kaphatnak az ukránok fegyverzetet.Ezzel "párhuzamosan" ellathatják Ukrajnát nagy mennyiségű nagy hatótávolságú támadó fegyverzettel is.Ezek a lépések ha időlegesen is a harctéren "felboríthatják" az erőviszonyokat az eddigieknél komolyabb csapások érhetik az Orosz hátországot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..