[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Tulajdonképpen már egyáltalán nem bánom, hogy 0 - igen igen maximum 40 éven belül itt hagyom ezt az árnyékvilágot.

Természetesen és a magától értetődő életösztönömmel jó lenne még mennél többet élni - még a maradék egészségemmel is.

De úgy szocializálódva (X generáció), hogy ha netán lassan is, apránként is, de a környezetünk fejlődik, gyarapodik, szépül, az életünk egyre kényelmesebb, jobb lesz, stb., stb., (s ez eddig így is volt), most azt látni, hogy a keresztény erkölcsi értékrenden azért valahol alapuló jelenlegi civilizáció forrása, bölcsője; Európa (S más halmaz miatt, de Magyarország is, ez Miskolcon nagyon látszik) egyre gyorsuló, visszafordíthatatlan ütemben rohad el - a szemünk láttára.

Mennél tovább fogok élni, annál inkább kell majd szembesülnöm ezzel, szenvednem a tudati fájdalmával.

Természetesen nem teszem meg azt a szívességet, hogy magamtól távozzak, hiszen az élet, a tudatos élet egyszeri és megismételhetetlen (már előző életemben sem hittem a reinkarnációban:D)

A "magamtól távozás" ötletének felvetésére mondta az Út c. filmben a többszörösen megalázott, kirabolt öreg:
- Ebben a helyzetben ez megengedhetetlen luxus lenne.

Trump csütörtökön azt javasolta, hogy Spanyolországot ki kellene zárni a NATO-ból, mert nem tudja teljesíteni az Egyesült Államok elnöke által kért 5%-os védelmi kiadási követelményt...

Szerintem a spanyolok boldogok lennének.
Amúgy se nagyon akartak belépni.

• Tetszik
Reactions: fip7
Mivel a NATO topic zárva még mindig:

Trump kirúgná Spanyolországot a NATO-ból

„A spanyolok is jól élnek, sok mindennek köszönhetően, amit tettünk. Jól élnek. Nincs mentségük erre, de rendben van, talán őszintén szólva ki kellene őket dobni a NATO-ból.”
Donald Trump

Hát igen! Spanyolország sokat köszönhet a NATO-nak! Várjunk csak! Mit is?
Én a spanyolok helyében lehet, megfontolnám...

Nem a topicban.
A világban.
(Amúgy senki sem láthat a jövőbe. Én sem. Pusztán egy lehetséges és reális jövőt próbáltam leírni.)
A világban eddig is voltak vad dolgok, szerinted az utóbbi 20 évben kezdett el minden olyan lenni, mint ma? A vadabb és vadabb dolgokat arra értem, hogy itten eléggé egysémájú szokott lenni a diskurzus (migráns ilyet tett, migráns olyat tett, Európának vége van stb.)

A világban eddig is voltak vad dolgok, szerinted az utóbbi 20 évben kezdett el minden olyan lenni, mint ma? A vadabb és vadabb dolgokat arra értem, hogy itten eléggé egysémájú szokott lenni a diskurzus (migráns ilyet tett, migráns olyat tett, Európának vége van stb.)
Szerintem 2500-3000 éve kezdett ilyen vad lenni.
Én nem szoktam migránsozni.
Most is muszlimokról írtam.

Trump csütörtökön azt javasolta, hogy Spanyolországot ki kellene zárni a NATO-ból, mert nem tudja teljesíteni az Egyesült Államok elnöke által kért 5%-os védelmi kiadási követelményt...

Ilyen alapon saját magukat is kizarhatnák :D

Az Antifa felelősséget vállalt Gloria von Thur und Taxis grófnő vadászkastélyának felgyújtásáért.
https://www.welt.de/vermischtes/art...er-sich-polizei-prueft-bekennerschreiben.html

Utoljára a kastély golfpályaként funkcionált. Október 5dikéről 6dikára virradó éjjel égett le. Megsemmisültek antik bútorok, csillárok, porcelánok, kézzel készített üvegek, 2000 darabos trófeagyűjtemény. Gyakorlatilag a puszta falak maradtak.
Figyelmeztetésnek szánták, a grófnő jobban gondolja át a politikai véleményét - vagy annak hangoztatását.

BTW az új hősöm a nő: keményvonalas katkó, életpárti, bevándorlásellenes. Hogy miért hívta meg Alice Weidelt (AfD)? "Az ellentmondásos személyiségek dobják fel igazán a partikat."

Az Antifa felelősséget vállalt Gloria von Thur und Taxis grófnő vadászkastélyának felgyújtásáért.
https://www.welt.de/vermischtes/art...er-sich-polizei-prueft-bekennerschreiben.html

Utoljára a kastély golfpályaként funkcionált. Október 5dikéről 6dikára virradó éjjel égett le. Megsemmisültek antik bútorok, csillárok, porcelánok, kézzel készített üvegek, 2000 darabos trófeagyűjtemény. Gyakorlatilag a puszta falak maradtak.
Figyelmeztetésnek szánták, a grófnő jobban gondolja át a politikai véleményét - vagy annak hangoztatását.

BTW az új hősöm a nő: keményvonalas katkó, életpárti, bevándorlásellenes. Hogy miért hívta meg Alice Weidelt (AfD)? "Az ellentmondásos személyiségek dobják fel igazán a partikat."
Igazi kemény vonalas komcsi tempót kezdenek felvenni, ebből nagy pofon lesz