Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg a saját árulóikat végezték ki, konkrétan 5 személyt hidegvérrel. Ehez képest Izrael népirtást hajtott végre, a téget lájkolók meg te is végig tapsoltál annak. Na ez a gyalázatonsan primitív és szánalmas.Nyilvános Önnépírtás a'la gázai muszlim arab törzs..
És ezeket a férgeket demokráciákból és jólléti államokból támogatják.. Gyalázatosan primitív és szánalmas.
"'Akkor higgy politikusnak ha ló legel a sírján." Mégis mire számítottak amikor az utolsó adujukat kiadták a kezükből, ami a sok összefogdosott túsz volt?!Izrael bejelentette, hogy nem fogja betartani a humanitárius segélynyújtás feltételeit, annak ellenére, hogy ez kulcsfontosságú tűzszüneti megállapodási záradék.
Amikor az panaszkodik a koncentrációs táborokra aki a világ legnagyobb koncentrációs táborát (Gázát) hozta létre.A zsidó izraeliek blokkolták az éhező palesztinoknak szánt segélyeket. A holokauszt „áldozatai” most blokkolják a segélyeket azoknak, akik átélik ezt, ami teljesen felháborító.
Az izraeliek hátrahagyják Alibababát meg a negyven rabolót...a kollaboránsokat kivégzik arrafelé..."'Akkor higgy politikusnak ha ló legel a sírján." Mégis mire számítottak amikor az utolsó adujukat kiadták a kezükből, ami a sok összefogdosott túsz volt?!
Azert lett csokkentve a beengedett segely, mert a tuzszuneti szerzodesben foglaltakkal ellentetbenIzrael bejelentette, hogy nem fogja betartani a humanitárius segélynyújtás feltételeit, annak ellenére, hogy ez kulcsfontosságú tűzszüneti megállapodási záradék.
Nem tartott sokáig, ugye?
Meg januárban is az árulókat nem? Azokat végezték ki, akik nem akarják a Hamászt hatalmon.... A második felére csak annyit reagálnék, hogy azt már korábban leírtam, hogy csak a gyerekek ártatlanok ott, a felnőttek örömünnepet ültek október 7-én, csak visszanyalt a fagyi... A palesztinok ott elvesztették az erkölcsi fölényt, amikor az első civileket elkezdték lelövöldözni aznap...Valószínűleg a saját árulóikat végezték ki, konkrétan 5 személyt hidegvérrel. Ehez képest Izrael népirtást hajtott végre, a téget lájkolók meg te is végig tapsoltál annak. Na ez a gyalázatonsan primitív és szánalmas.
Izraellel szemben kurva nehéz bárkinek is elveszteni az erkölcsi fölényt. Semmivel nem jobbak mint anno a nácik, a hozzáállásuk és a módszereik is ugyanazok: koncentrációs táborok, népirtás, a felsőbbrendűségükben való vak hit és hogy emiatt bármit megtehetnek.Azert lett csokkentve a beengedett segely, mert a tuzszuneti szerzodesben foglaltakkal ellentetben
a Hamas a visszaadando tuszok holttestei helyett, randon palesztin hullakat adott.
Meg januárban is az árulókat nem? Azokat végezték ki, akik nem akarják a Hamászt hatalmon.... A második felére csak annyit reagálnék, hogy azt már korábban leírtam, hogy csak a gyerekek ártatlanok ott, a felnőttek örömünnepet ültek október 7-én, csak visszanyalt a fagyi... A palesztinok ott elvesztették az erkölcsi fölényt, amikor az első civileket elkezdték lelövöldözni aznap...
Értem...akkor dögöljenek éhen-szomjan, mert valaki valamikor valamit elbaltázott...értem. Az übersémiták egy szőrszála is értékesebb, mint a undergójok tömegei...ez az alapfelállás...ezek szerint te ezt elfogadod...ettől nekem még nem kötelező ugye? De amúgy világosan látszik, hogy a kollaboránsaikkal ugyan úgy elbánnak mint az ellenségeikkel...Azert lett csokkentve a beengedett segely, mert a tuzszuneti szerzodesben foglaltakkal ellentetben
a Hamas a visszaadando tuszok holttestei helyett, randon palesztin hullakat adott.
A muszlimok meg végigerőszakolják és bűnözik Európát, miközben az adófizetők pénzén élősködnek. Most akkor melyik a jobb?Izraellel szemben kurva nehéz bárkinek is elveszteni az erkölcsi fölényt. Semmivel nem jobbak mint anno a nácik, a hozzáállásuk és a módszereik is ugyanazok: koncentrációs táborok, népirtás, a felsőbbrendűségükben való vak hit és hogy emiatt bármit megtehetnek.
have funÉrtem...akkor dögöljenek éhen-szomjan, mert valaki valamikor valamit elbaltázott...értem. Az übersémiták egy szőrszála is értékesebb, mint a undergójok tömegei...ez az alapfelállás...ezek szerint te ezt elfogadod...ettől nekem még nem kötelező ugye? De amúgy világosan látszik, hogy a kollaboránsaikkal ugyan úgy elbánnak mint az ellenségeikkel...
Erre még emléxünk? A bosszú népe...
![]()
Polgári napilap és hÃrportál | Magyar Nemzet
Magyar Nemzet - Szellemi honvédelem 1938 óta. Friss hÃrek hazai, külföldi, sport, kultúra és gazdasági témakörökben. Véleménycikkek és történelmi visszatekintések.magyarnemzet.hu
Inkább maradok a másik oldalon...érdemes
Írásaiba belekukkantani...![]()
Israel Shahak - Wikipedia
en.wikipedia.org
Szerinted a bevándorlást elősegítő NGOk kinek a zsebében vannak?A muszlimok meg végigerőszakolják és bűnözik Európát, miközben az adófizetők pénzén élősködnek. Most akkor melyik a jobb?
have fun
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..