![]()
Harci Vasak
Minimi, a Magyar Honvédség golyószórója az ADHU 25 gyakorlaton. Már a lövészeknél is rendszeresítve van, nemcsak a különlegeseknél. #minimi #556mm #magyarhonvedsegwww.facebook.com
Ezt ki tudnád nekünk fejteni bővebben?Nekem azért vannak kétségeim e random oldal által állított rendszeresítés kapcsán.
Ezt ki tudnád nekünk fejteni bővebben?
Minimális mennyiségben van csak belőleAttól, hogy feltűnik egy amúgy egyes egységek által alkalmazott géppuska egy random facebook oldalon nem biztos hogy általánosan, gyalogsági fegyverként is rendszeresítve van - de hat tévedek, várom a cáfolatot.
Én úgy emlékszem hogy egy nagy ember mondott már olyat valahol nyilvánosan hogy Tatán és Hódmezőn ezzel lettek felszerelve a lövészek. Persze a haderőfejlesztés kilencedik évében már tudjuk hogy sok mindent mondtak már, ami nem biztos hogy úgy volt/van/lesz.Attól, hogy feltűnik egy amúgy egyes egységek által alkalmazott géppuska egy random facebook oldalon nem biztos hogy általánosan, gyalogsági fegyverként is rendszeresítve van - de hat tévedek, várom a cáfolatot.
Nincs teljes ellàtás belőlük pkm-el meg hamarosan a gestapoval van vegyes hasznàlatban.Én úgy emlékszem hogy egy nagy ember mondott már olyat valahol nyilvánosan hogy Tatán és Hódmezőn ezzel lettek felszerelve a lövészek. Persze a haderőfejlesztés kilencedik évében már tudjuk hogy sok mindent mondtak már, ami nem biztos hogy úgy volt/van/lesz.
(De ha jól sejtem, valójában az a problémád, hogy nem tudod hogy ki csinálja ezt a blogot. Ha jól tudom, egy volt mélységi felderítő katona, aki pl. Regimentben is rendszeresen ír cikkeket, ezért kapott sajtó meghívót pl. erre a bemutatóra is. Ott meg vagy adtak egy tájékoztató füzetet amiben le volt írva hogy milyen kiállított eszközöket lehet látni és kik használják, vagy a dinamikus bemutató alatt ez hangzott el, esetleg a statikus kiállításon beszélgetett a katonákkal és ezt mondták neki.)
Mi értelme ennek, hogy 3 tipus lesz rendszerben ? Még akkor is ha idővel a PKM kikopikNincs teljes ellàtás belőlük pkm-el meg hamarosan a gestapoval van vegyes hasznàlatban.
Már olyan fázisban a a gestapo?Nincs teljes ellàtás belőlük pkm-el meg hamarosan a gestapoval van vegyes hasznàlatban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..