Facebook marketplacen mrg vinteden 30-40 közt simán találszMennyibe kerül?
Most vettem egy gyári újat egy lövész katonától! A régi nyárit! 15.000 ft-t!Facebook marketplacen mrg vinteden 30-40 közt simán találsz
Esélyesen le fog szakadni a talpa hamarosan.Most vettem egy gyári újat egy lövész katonától! A régi nyárit! 15.000 ft-t!Dobozostól, mindenestől együtt!
Miért is?Esélyesen le fog szakadni a talpa hamarosan.
Mert hiába új el van öregedve a talp belső része a dobozban àllàsában is.Miért is?
Volt egy sivatagi Haixom! Afganisztáni misszióba használta a tulajdonosa volt rajta 2x! Évekig állt nekem a szekrényben míg nem döntöttem, elviszem a Biharba túrázni! Felmentünk a Pádisra es levált a talpa!!! 5 km után a másik talpa is! Csodás lejövetel volt a sziklás terepen talp nélkül!Mert hiába új el van öregedve a talp belső része a dobozban àllàsában is.
Ezek sokszor 10+ éves bakik
Szét fog porladni a talpa.
Eszedbe ne jusson venni, egy raklap fos az egész!!!Mennyibe kerül?
Az. Nálunk is csak azok szeretik akik irodában dolgoznakEszedbe ne jusson venni, egy raklap fos az egész!!!
Nálunk még azok sem.Az. Nálunk is csak azok szeretik akik irodában dolgoznak
Van egy Magnumom azt használom mentőzni!! Maximálisan meg vagyok vele elégedve!! Túrázni meg ha kell ott a jó öreg Mendl! Erre a Haixra meg kíváncsi vagyok! Készlet kisöprés volt, hogy fű alatt árulják a katonák??Nálunk még azok sem.
Sajat tulajdonba került gondolom, vagy miután bezárnak a KRB-k mindenki költi el a csekkönyéről a penzt és megvesz bármit amit kapni lehet ha kell neki ha nem.Van egy Magnumom azt használom mentőzni!! Maximálisan meg vagyok vele elégedve!! Túrázni meg ha kell ott a jó öreg Mendl! Erre a Haixra meg kíváncsi vagyok! Készlet kisöprés volt, hogy fű alatt árulják a katonák??
Aha vagy 20 db??Sajat tulajdonba került gondolom.
70-80 körül van a KRB-ben 1 pár. Ha valakinek van 20 párja eladó, az szinte kizárt, hogy kegálisan jutott hozzá.Aha vagy 20 db??Zsír új original dobozba?
De ez a régi nyári Haix amiről én beszélek!70-80 körül van a KRB-ben 1 pár. Ha valakinek van 20 párja eladó, az szinte kizárt, hogy kegálisan jutott hozzá.
Jaaa. Akkor félreértettelek. Azt nem elképzelhetetlen, hogy az 1000 éves bakancsokat kiszórták.De ez a régi nyári Haix amiről én beszélek!
https://www.joint-forces.com/footwear/55067-modern-french-army-boots-by-haix-part2-cdcztAz. Nálunk is csak azok szeretik akik irodában dolgoznak
Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
GSG 9.2-t használok az Adidastól. Csak városi körülmények között szerintem a legtutibb. Mint ha felhőkön szökellnék…![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..