reich_und_roll Well-Known Member 2016. szeptember 27. 4 888 26 925 113 Tegnap, ekkor: 14:23 #581 krisss said: Nekem ez az agyfasz teszi ki az átlag munkanapjaim nagyrészét az elmúlt 3-4 évben. El nem tudod képzelni hány hasonló eset van és hány lehetőséget szalasztunk el ilyesmik miatt... Kattints ide a kinyitáshoz... Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus… Reactions: Ocses
krisss said: Nekem ez az agyfasz teszi ki az átlag munkanapjaim nagyrészét az elmúlt 3-4 évben. El nem tudod képzelni hány hasonló eset van és hány lehetőséget szalasztunk el ilyesmik miatt... Kattints ide a kinyitáshoz... Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus…
O Ocses Well-Known Member 2018. szeptember 29. 7 674 17 480 113 Tegnap, ekkor: 17:32 #582 reich_und_roll said: Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus… Kattints ide a kinyitáshoz... Vagy mèrhetetlen optimizmus.
reich_und_roll said: Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus… Kattints ide a kinyitáshoz... Vagy mèrhetetlen optimizmus.
Kim Philby Well-Known Member 2020. december 16. 15 784 43 047 113 Tegnap, ekkor: 18:20 #583 krisss said: Ezt hányszor cáfoljam még meg neked az utóbbi 10 évben? Kattints ide a kinyitáshoz... Bocs, a humor topikba akartam...de sajna ide sikerült... Reactions: krisss
krisss said: Ezt hányszor cáfoljam még meg neked az utóbbi 10 évben? Kattints ide a kinyitáshoz... Bocs, a humor topikba akartam...de sajna ide sikerült...
krisss Well-Known Member 2014. február 21. 32 867 144 601 113 Tegnap, ekkor: 18:27 #584 reich_und_roll said: Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus… Kattints ide a kinyitáshoz... Kötelességtudat, felelősségérzet meg hasonlók. De szépen lassan kipusztul. Reactions: J.G., reich_und_roll, bel and 4 others
reich_und_roll said: Beléd azért szorult egy jókora mazochizmus… Kattints ide a kinyitáshoz... Kötelességtudat, felelősségérzet meg hasonlók. De szépen lassan kipusztul.
LMzek 2.0 Well-Known Member 2020. április 4. 7 518 14 958 113 Ma, ekkor: 01:47 #585 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása
Terminator Well-Known Member Szerkesztőségi tag 2010. április 19. 48 656 93 030 113 Ma, ekkor: 02:48 #586 LMzek 2.0 said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Egy oldalt azért visszalapozhattál volna hogy volt-e már... Reactions: LMzek 2.0
LMzek 2.0 said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Egy oldalt azért visszalapozhattál volna hogy volt-e már...