Ha gmars-ot nezzuk akkor gyanitom abbol nem lesz egy osztaly az sokkal dragabb.Ne felejtsd el én g Marsot írtam , azon dupla indító van! És meg lenne rá az első vevője a RM LM nak. Így egybe nézd a dolgokat.
Ha gmars-ot nezzuk akkor gyanitom abbol nem lesz egy osztaly az sokkal dragabb.Ne felejtsd el én g Marsot írtam , azon dupla indító van! És meg lenne rá az első vevője a RM LM nak. Így egybe nézd a dolgokat.
De a gazdasági olyan, hogy belefér az olcsó sitott katonai. De nagyon sokat tennék rá, hogy ez nem fog kiderülni meg a szövetségesek előtt sem.A katonai rész kb ennyi a szükséges minimum gazdasági hangsúlyosabb.

Mi?De a gazdasági olyan, hogy belefér az olcsó sitott katonai. De nagyon sokat tennék rá, hogy ez nem fog kiderülni meg a szövetségesek előtt sem.![]()
Meglatjuk, ezt mármint az indítok számát nem titkoljak el, minden mást biztosan.Ha gmars-ot nezzuk akkor gyanitom abbol nem lesz egy osztaly az sokkal dragabb.
Minden ismert lesz a szicetsegesek szamara ne aggodj max a kozvelemeny elol fogjak titkolni.Meglatjuk, ezt mármint az indítok számát nem titkoljak el, minden mást biztosan.
Itt most erre gondoltam én is.Minden ismert lesz a szicetsegesek szamara ne aggodj max a kozvelemeny elol fogjak titkolni.
Nem lesz g marsNa akkor tippje.
18 gMars nem sok kilovo kit tel. Nagyrészt nagyobb távú rakétákkal. Plussz gyár közösen a RM. LM 4 ig. És elnöki rendelettel fog átmenni, megkerülik a szenátust a kedvező feltételek miatt.
Nagyon örül mindenki, elkerültük az f 35, lett rakéta tüzérség. Szerintem ebben itt a fórumon még sosem volt ekkora egyetértés.Inkább örüljetek, hogy lesz ilyenünk is. Nagyon hiányzott már ez a képesség és a világ legmodernebb, háborúban kipróbált eszközünk lesz...
Ez részlet kérdés, de kiderül nemsokára.Nem lesz g mars
A horvát HIMARS-csomagban szereplő 24 M30A2 + 24 M31A2 „pods” = 48 pod, és egy pod 6 rakétát tartalmaz.Horvátország: 8 indító, 24 rakéta = 390 millió
Ha krisss azt mondja nem lesz akkor nem lesz talan o a leg informaltabb a forumon nem erdemes vitaba szallni vele ilyen terenEz részlet kérdés, de kiderül nemsokára.

Nagy összegben merek arra fogadni, hogy mi kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot mindenki közül, kb az ami hadsereg beszerzési feltételek.A horvát HIMARS-csomagban szereplő 24 M30A2 + 24 M31A2 „pods” = 48 pod, és egy pod 6 rakétát tartalmaz.
Tehát 48 × 6 = 288 darab GMLRS rakéta összesen.
Ez 8 inditora levetitve nem rossz bar ha a hadrafoghatosagot nezem kurva keves a 8 indito nekik is.
Az amerikai részről legkisebb rossz szcenárió érvényesül hálistennek.Nagyon örül mindenki, elkerültük az f 35, lett rakéta tüzérség. Szerintem ebben itt a fórumon még sosem volt ekkora egyetértés.
Bilibe lóg a kezed de úgy könyékig.Nagy összegben merek arra fogadni, hogy mi kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot mindenki közül, kb az ami hadsereg beszerzési feltételek.
Remeljuk van tartalekod.Nagy összegben merek arra fogadni, hogy mi kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot mindenki közül, kb az ami hadsereg beszerzési feltételek.
Teljesen mindegy melyik mindkettő jó, ezért írtam részletkérdés. A himars valszeg hamarabb ide ér.Ha krisss azt mondja nem lesz akkor nem lesz talan o a leg informaltabb a forumon nem erdemes vitaba szallni vele ilyen teren![]()
nem érdekes mert ez nem derül ki egyhamar, de szerintem olcsón fogjuk kapni.Remeljuk van tartalekod.
Kicsit tulsagosan optimistan latod
Amint felkuldik a kongresszusba kiderul a konkret csomag.Teljesen mindegy melyik mindkettő jó, ezért írtam részletkérdés. A himars valszeg hamarabb ide ér.
nem érdekes mert ez nem derül ki egyhamar, de szerintem olcsón fogjuk kapni.
Mondjuk a himars kisebb jobban álcázható, lehet jobb is.Ha gmars-ot nezzuk akkor gyanitom abbol nem lesz egy osztaly az sokkal dragabb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..