Vagy 15.000 Dollár.
Ahelyett hogy pár ezer forintos "dummy" replikákat használtak volna.......
Vagy 15.000 Dollár.
Akkor kissebb lesz az árrés a forgatáson. Igy az összes jelmez ingyé vót....Ahelyett hogy pár ezer forintos "dummy" replikákat használtak volna.......
Nezz utána azoknak a cégeknek akik ezeket a filmeket/sorozatokat gyártják...A honvédségnek távol kellene magát tartania az ilyen propaganda médiaermékektől. Van elég gondjuk/bajuk és főleg feladatuk.
Az pénzbe kerül. Ez még ingyen volt kölcsönbe....Ahelyett hogy pár ezer forintos "dummy" replikákat használtak volna.......
Az jó, könnyen be lehet éjjel menni vele kecsóra repülőgép alkatrészt lopni...Sisakra való éjjelàtót
Pontosítás: Ez ingyen volt örökre.Az pénzbe kerül. Ez még ingyen volt kölcsönbe....
Gondolom Böröndi azért nem ezzel ment

Be van de rendesen.Most akkor mi van....
88 db. Leo 2, 131 db. Lynx, 322 Gidrán, 23 PzHb 2000
Becsülöm tisztelem az öreget de most ő is be van rúgva nem csak én???
A 28. percnél van ez:
Mindenkinek lehet rossz napja, neki is, sebaj.Be van de rendesen.

Aha akkor a sebesz is mondhatja hogy bocsi, rossz napom volt , elqrtam? F@szsagokat az unokainak tolja otthon ne a TV-ben. Mi az hogy rossz napja volt?Mindenkinek lehet rossz napja, neki is, sebaj.![]()
4ből semmi az nem semmi.Most akkor mi van....
88 db. Leo 2, 131 db. Lynx, 322 Gidrán, 23 PzHb 2000
Becsülöm tisztelem az öreget de most ő is be van rúgva nem csak én???
A 28. percnél van ez:
Jól átnézte mit vetít ki ezek szerint.4ből semmi az nem semmi.
2 fóliával később ott vannak a jó számok is.
a faszt nincsa piaci ára nincs ennyi
Attól függ milyen típus. Fegyverzeti anyagnak minősül. Nem?a faszt nincsAttól függ milyen típus.
Ebben az esetben nincs ennyi. Mondjuk mire átjön a hazai "beszállítói" hálózaton még több is.
jáFegyverzeti anyagnak minősül. Nem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..