[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Az oroszországi nyersolajfinomítás csak 3%-kal esett idén, ugyanis az ukrán támadások ellenére képesek voltak bevonni extra kapacitásokat.

Küldöm mindenkinek, aki benyalta a “már huszonötszáznegyvenkét százalékot kiiktattak, szlava!” dumát:
Pedig még nincs is
Nem igazán értetted meg a mondanivalómat, segítek.

A Nyugat ígéretei semmit nem érnek.
Az ígéretek sehonnan nem érnek semmit.

Az oroszországi nyersolajfinomítás csak 3%-kal esett idén, ugyanis az ukrán támadások ellenére képesek voltak bevonni extra kapacitásokat.

Küldöm mindenkinek, aki benyalta a “már huszonötszáznegyvenkét százalékot kiiktattak, szlava!” dumát:
Legalább emlékeznél arrra, hogy mit írtam te nagyon te...

• Vicces
Reactions: sidewinder12
Tegnapi orosz újságokban:
▪️ Oroszország költségvetési hiánya egyre nagyobb
▪️ új „kütyükre kivetett adó” tervei
▪️ „hűlési időszak” a SIM-kártyákra
▪️ Joszif Sztálin rehabilitációjának veszélyei
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mai orosz újságokból: „Közel 7000 szállítmányozási vállalat a csőd szélén Oroszországban”, „Rekordot jelentő szám, hogy minden negyedik vállalatnak lejárt hitelei vannak”, „A polgári ipar ágazatainak hanyatlása”.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

végre valaki megpróbálja visszaterelni a témát a helyes irányba
taps!

Mi ez a hülyeség?
Nem vagyok jogász, de azért azt tudom, hogy a rendőr, aki az utcán elfog valakit egy bűncselekmény feltételezett elkövetése miatt, az nem is vesz részt a büntető eljárásban ergo nem is tehet semmilyen ajánlatot a gyanúsítottnak. Ilyet maximum az ügyész vagy a vádlott ügyvédje tehet bírói engedéllyel.

Szóval ja, Putyinnak egy heréje sincs már meg, meg is halt már és parkinson kóros is. Közben azért ukrán gyerekek máját eszi reggelire frissen kisütve. :hadonaszos:

U.i.: Nyugtass meg! Ugye nem követed Rácz Bandit?

• Tetszik
Reactions: embersarkany
Mi ez a hülyeség?
Nem vagyok jogász, de azért azt tudom, hogy a rendőr, aki az utcán elfog valakit egy bűncselekmény feltételezett elkövetése miatt, az nem is vesz részt a büntető eljárásban ergo nem is tehet semmilyen ajánlatot a gyanúsítottnak. Ilyet maximum az ügyész vagy a vádlott ügyvédje tehet bírói engedéllyel.

Szóval ja, Putyinnak egy heréje sincs már meg, meg is halt már és parkinson kóros is. Közben azért ukrán gyerekek máját eszi reggelire frissen kisütve. :hadonaszos:

U.i.: Nyugtass meg! Ugye nem követed Rácz Bandit?
Jogállamban igen, Oroszország ennyire jogállam. Egyébként jogszabályi módosításokra hivatkozik, tehát bárki által leellenőrizhetőek az allítások (persze, ha tudsz oroszul). Emiatt hazudni nem éri meg, mert bármelyik orosz propagandista 1 sec alatt szétcincálná.

"Zárjátok be nyugodtan ezt a topikot a picsába, mert ebben a formában gyakorlatilag semmi értelme"

Sajnos ahol dudi belekezd az ámokfutásba, ott ez történik. Amit az elmult napokban művelt itt az jól mutatja a helyzetet. Igyekeztem kimaradni a foscunamiból, amit a jóember beöntött ide, úgyhogy csak erre az utolsó hülyeségére válaszoltam, pedig lett volna alkalom bőven többre is.

Vagy meg is cáfolhatnád amit írtak, úgy is (többek közt) ezzel foglalkozol mint újságíró.
Bocsánat, de fontosabb dolgom is van annál, minthogy a történelmi dühöngőben a Szent Szövetséggel, demokrácia státusszal meg az egyéb történelmi sérelmekkel és azok 830. újrajátszásával foglalkozzak. Például, hogy az R-77M videómhoz megírjam a scriptet. Konkrétan már csak átpörgetem itt az oldalakat, mert még arra sem vagyok hajlandó, hogy végigolvassam. Úgyis tudom előre miről lesz szó.

Specifikusan pedig az, hogy a büntetőügyekben felajánlják a vádlott számára alternatív opcióként a háborúba vonulást abban semmi újdonság nincs az orosz történelmet nézve. Náluk ez már több évszázada így megy, azt hiszem ez is Nagy Péterrel kezdődött, orosz-japán háborúban is fontos szerepet játszottak, a két világháborúról nem is beszélve. Szóval nem az SzVO-val találták fel a spanyolviaszt, csak elővettek egy régebbi receptet. A kérdés inkább a háború utáni időszak lesz, hogy vissza lehet-e őket integrálni a társadalomba vagy ha nem akkor vissza a böribe. Esetleg idegenlégió mintájára mennek Afrikába Wagner módra

Specifikusan pedig az, hogy a büntetőügyekben felajánlják a vádlott számára alternatív opcióként a háborúba vonulást abban semmi újdonság nincs az orosz történelmet nézve. Náluk ez már több évszázada így megy, azt hiszem ez is Nagy Péterrel kezdődött, orosz-japán háborúban is fontos szerepet játszottak, a két világháborúról nem is beszélve. Szóval nem az SzVO-val találták fel a spanyolviaszt, csak elővettek egy régebbi receptet. A kérdés inkább a háború utáni időszak lesz, hogy vissza lehet-e őket integrálni a társadalomba vagy ha nem akkor vissza a böribe. Esetleg idegenlégió mintájára mennek Afrikába Wagner módra
Pedig nem ártana, mert úgy látszik, hogy te tisztában vagy az Oroszországban uralkodó helyzettel, de itt nagyo sokan valamiféle rózsaszín szemüvegen keresztül nézik és aki mást mond mint az ő elkepzelesük az azonnal hülye, pedig nem mondott semmi mást, csak az igazságot épp csak ez nem szimpatikus számukra.

Pedig nem ártana, mert úgy látszik, hogy te tisztában vagy az Oroszországban uralkodó helyzettel, de itt nagyo sokan valamiféle rózsaszín szemüvegen keresztül nézik és aki mást mond mint az ő elkepzelesük az azonnal hülye, pedig nem mondott semmi mást, csak az igazságot épp csak ez nem szimpatikus számukra.
Nem mindegy, hogy az adott hírt hogyan tálalják, mert egyrészt lehet tényszerűen korrekt, csak közben meg a sugalmazó nyelvezet miatt hangulatkeltő, így összességében nem az. Most nem kifejezetten a fórumra, hanem a hazai sajtótermékekre értem ezt. Lásd amit az index, portfolio stb leművel tudósítás néven, napi szinten tudnék belőlük videókat csinálni.

Szerdán megyek Ultrahangba, lehet majd feldobom a témát

Specifikusan pedig az, hogy a büntetőügyekben felajánlják a vádlott számára alternatív opcióként a háborúba vonulást abban semmi újdonság nincs az orosz történelmet nézve. Náluk ez már több évszázada így megy, azt hiszem ez is Nagy Péterrel kezdődött, orosz-japán háborúban is fontos szerepet játszottak, a két világháborúról nem is beszélve.
Ez nem csak Oroszországban volt így, az USA-ban is még a vietnami háború alatt is. De Mo-n is a II. vh. alatt például.