Hírek a Medvétől! | Facebook
A régi csoportot tiltották 17 ezer taggal..azt folytatjuk.. Az orosz védelmi minisztérium hivatalos hírei. Orosz telegram csatornák hírei a háború és a...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tehát 700 főt kérdeztek egy háború alatti országban, ahonnan rengetegen leléptek és a maradóknak "sincs" félnivalója a regnáló (és nem korrupt) hatalomtól. De a korábbi népszavazás békeidőben felejtős. Reprezentatív...aha.![]()
![]()
![]()
Magyar megszállásról, Orbán Viktor és Putyin állítólagos egyezségéről is kérdezték a kárpátaljaiakat
Meglepő eredmények születtek.index.hu

Oké igazad van! Tényleg nagy ötlet belekötni, egy atomhatalomba. Idióták!"Kölcsönösen" pusztitják egymás energetikai létesítményeit.Nincs ebben semmi "meglepő" ha van mivel "visszalőnek".De ezzel az erővel az Orosz "mélységi" csapásoknak sincs értelme.
Mondjuk a Black Hornet egy mérnöki csoda, én nem ismerek konzumerből hasonló képességűt abban a méretben és paraméterekkel. Az én kritikám arra szolgált, hogy meg lehet olcsbban is oldani illetve pont a méret miatt erősen kompromisszumos (+ az ára, ami a méretből fakad).De itt még csak nem is erről van szó. Konzumer drónból, amit linkelt annál van kisebb (/jobb), mint a Black Hornet, annak töredékéért.
Arról nem beszélve, hogy mije van a kínaiaknak, amit nem visznek konzumer piacra.
Lassan megtanulok portugálul....Orosz katonák vs. ukrán drón. A füstgránátok és a sörétes jól működött
Orosz FPV drónok megsemmisítettek két ukrán katonát, akik egy fasor mentén sétáltak Zaporizzsja irányába.

Pont ez a lényege a Black Hornetnek, nincs másik jobb arra amire (rajnak felderítő drón) kitalálták.Mondjuk a Black Hornet egy mérnöki csoda, én nem ismerek konzumerből hasonló képességűt abban a méretben és paraméterekkel. Az én kritikám arra szolgált, hogy meg lehet olcsbban is oldani illetve pont a méret miatt erősen kompromisszumos (+ az ára, ami a méretből fakad).
Ez egy teljesen ismeretlen hátterű ngo Ungvári székhellyel. Megpróbáltam utána nézni, kikből áll vagy finanszírozás, de lófszt sem lehet megtudni róluk. Tehát egy kamu egylet. A honlapjuk:Tehát 700 főt kérdeztek egy háború alatti országban, ahonnan rengetegen leléptek és a maradóknak "sincs" félnivalója a regnáló (és nem korrupt) hatalomtól. De a korábbi népszavazás békeidőben felejtős. Reprezentatív...aha.![]()
www.ices.org.ua
Orosz katonák vs. ukrán drón. A füstgránátok és a sörétes jól működött
A csónakos videónál és itt is emlegetsz (legalábbis a tömeget a múltkor én vetettem fel a veled való vitában), de nem érted mit látsz a felvételeken. Ezzel semmi baj nincs, belemehetünk újra ha odaszólogatáson túlmutatóan is nyitott vagy a témára. Ha csak annyi a cél, hogy aki a sörétest szkeptikusan szemléli az hülye, velem az élen, akkor legyen így.Én azt olvastam itt szakértőtől hogy a katonának el kell dobni a sörétes puskát és különben sem kell a rajba mert nehéz, akár 4 kiló is lehet.
Most kicsit összezavarodtam a videó láttán (pedig még rossz technikával is lő vele).
Nem nekem címezted, de engem érdekel, mit látok.de nem érted mit látsz a felvételeken
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..