A csónakos videónál és itt is emlegetsz (legalábbis a tömeget a múltkor én vetettem fel a veled való vitában), de nem érted mit látsz a felvételeken. Ezzel semmi baj nincs, belemehetünk újra ha odaszólogatáson túlmutatóan is nyitott vagy a témára. Ha csak annyi a cél, hogy aki a sörétest szkeptikusan szemléli az hülye, velem az élen, akkor legyen így.
Hát,egyrészt nem csak téged, talán alali nyomta be a dehátnègykilót, dudi meg az eldobálós okosságot.
Ha mondanál is valami konkrétat azon túl hogy sajnos nem értem hogy mi is van a videón (túl azon, hogy valós harci tapasztalattal bíró katonák mit tartanak hasznosnak magukkal cipelni, ami aztán működik is) akkor lehetne értelmesen vitatkozni, ami elől én egyáltalán nem zárkózok el, sőt kifejezetten kíváncsi vagyok a RL sörétlövéses tapasztalataidra e téren.
Az is elegánsabb lenne ha a drónelháritós videók pl. a finn amit nemrég beraktam nem kerülne elsüllyeszéste a drónelharitásos topicbol a sörétes topicba, gondolom azon az alapon hogy de hát ez nem is igazi drónelháritás, mert teszem azt csak az EW meg a SHORAD lehet az.