Tehát akkor Dávid jön skyceptorral.Azok az “elegsegest” szolgáljak ki ha akarunk majd nasams fole legvedelmi kategoriat akkor kelleni fog.
Tehát akkor Dávid jön skyceptorral.Azok az “elegsegest” szolgáljak ki ha akarunk majd nasams fole legvedelmi kategoriat akkor kelleni fog.
Nem a rakétákkal együtt kellene beszerezni a radart?ha akarunk majd nasams fole legvedelmi kategoriat akkor kelleni fog.
Nem, miért kéne?Nem a rakétákkal együtt kellene beszerezni a radart?
Jaj imádom az ilyen kovetkeztetest…ez nem jelent semmit egy radart konnyen be tudsz integralni mas legvedelembe ha kifizetedTehát akkor Dávid jön skyceptorral.
Hát nemTehát akkor Dávid jön skyceptorral.
Most majdnem megkérdeztem, hogy akkor minek kell amcsi radart venni, miért nem jó a SAMP-T NG radarja, de aztán rájöttemJaj imádom az ilyen kovetkeztetest…ez nem jelent semmit egy radart konnyen be tudsz integralni mas legvedelembe ha kifizeted
Lehet ezt akar a sampt/t be csak fizesd ki

Akkor hát ez Maróth egyik nagy hiányossága, amit most pótlunk.Hát nem
Hatalmas hianyossag az hogy mindig is tobb radar volt az igenye a hm-nek amit vettuk az a nasamhoz eleg de tovabbiakra szukseg van a hm 22ota azert parszor mar ment a penztarcas bacsihoz higy vennenk meg de rendszerint mondta hogy erre most nincs penz.Akkor hát ez Maróth egyik nagy hiányossága, amit most pótlunk.
GHOSTEYE a tippem NASAMS-hez: a Sentinel azért nem a radarok csúcsa. Az új NASAMS-eket már a GhostEye radarokkal szállítják.Ez mi lehet? Mire nem elég a 3 fix radar + az izraeli radarok?
Például azért, mert vannak rakéta típusok, ahol a radar világítja meg a célt.Nem, miért kéne?
Csak nekünk nincsenek ilyen elavult rakétáink/ légvédelmi rendszerünk (a KUB-ok már a végüket járják, de azokhoz amúgyis meg van minden).Például azért, mert vannak rakéta típusok, ahol a radar világítja meg a célt.
NemAkkor hát ez Maróth egyik nagy hiányossága, amit most pótlunk.
A Patriothoz is vannak Track-Via-Missile rendszerű rakéták. Szerintem ha előre megveszed a radar rendszert, azzal bekorlátozod hogy milyen rakétát tudsz venni hozzá. Más a helyzet, ha egyszerűen csak felderítési célokra kell a radar.Csak nekünk nincsenek ilyen elavult rakétáink/ légvédelmi rendszerünk (a KUB-ok már a végüket járják, de azokhoz amúgyis meg van minden).
Ezekra konkrétan utalt Bobo az első megszólalásában, szóval az nem kérdés hogy ez is terítéken van. Már csak azért sem, mert ezeket nem is lehet mástól venni, SAFE-elni...Nasams és gripen fegyverzet a másik tippem.
Ne tipszmikszüljéNasams és gripen fegyverzet a másik tippem.
? Ez hogy jött? Előre megvesszük a radart a Patriothoz?A Patriothoz is vannak Track-Via-Missile rendszerű rakéták. Szerintem ha előre megveszed a radar rendszert, azzal bekorlátozod hogy milyen rakétát tudsz venni hozzá. Más a helyzet, ha egyszerűen csak felderítési célokra kell a radar.
Inkább arra gondolok, hogy az eredetileg a Skyceptorhoz szánt izraeli ELTA radar helyett lesz ez (norvégok megtagadták az integrálását), de ezzel is lehet irányítani a Skyceptort.? Ez hogy jött? Előre megvesszük a radart a Patriothoz?
Eredetileg Kávé hozzászólására reagáltam. Ezt írta a radar beszerzéses hírhez: "ha akarunk majd nasams fole legvedelmi kategoriat akkor kelleni fog." Erre írtam hogy szerintem nem célszerű külön megvenni a radart és a rakétát.? Ez hogy jött? Előre megvesszük a radart a Patriothoz?
Kizárt sztem, hogy Patriot vagy Skyceptor legyen nálunk mert arra nincs lé. Ha lesz nálunk nagy hatótávú légvédelmi rendszer akkor az csak hitelből lehet - lásd. SAFE.Inkább arra gondolok, hogy az eredetileg a Skyceptorhoz szánt izraeli ELTA radar helyett lesz ez (norvégok megtagadták az integrálását), de ezzel is lehet irányítani a Skyceptort.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..