A viselet neve röhögény lesz.Párducbőrös kacagányod!
A viselet neve röhögény lesz.Párducbőrös kacagányod!
Nem valószínű, hogy megélné a megvalósítást. Ezt egyedül bob erőlteti, és ugyebár választások jönnek, ami bárhogy is sül el, ő megy.Mondtam én, hogy lesz itt csizma, kard, meg minden hasonló![]()
Multicum paszománnyal, nemezelt rackajuh gyapjúból sodorvaPaszományokkal
óóóó nemááNem valószínű, hogy megélné a megvalósítást. Ezt egyedül bob erőlteti, és ugyebár választások jönnek, ami bárhogy is sül el, ő megy.

Tfilinnel.Paszományokkal?
A sifonéron tartod majd, vagy a stelázsin a kredenc mellett?

lehet,hogy számodra meglepő lesz,de szerintem is kell,hogy legyen valami nemzeti jelleg az egyenruhán."Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()
ezt @krisss szeretni fogja, de pl ígylehet,hogy számodra meglepő lesz,de szerintem is kell,hogy legyen valami nemzeti jelleg az egyenruhán.
Persze nem a harci felszerelésen.Ott max a tábori sapka lehet nemzeti jellegű )mint pl a lengyeleknél is)
De nem túltolva,röhelyesen.Hanem szolidan és tiszteletre méltóan.

Olaszok.
Itt sem kötekedès ès kb az egyik legutolsó a sorban...A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.

De mindenkinek magának kell elejtenie majd sajátjához a párducot. Fifikásabbak szerintem kezdjék el örökbefogadni a környékbeli menhelyekről a foltosabb macskákat nagyobb mennyiségben.Párducbőrös kacagányod!

aztán majd kitalálják, hogy zebrás is megtesziDe mindenkinek magának kell elejtenie majd sajátjához a párducot. Fifikásabbak szerintem kezdjék el örökbefogadni a környékbeli menhelyekről a foltosabb macskákat nagyobb mennyiségben.![]()
"Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne?![]()
Kéne külön egy nevetős,és külön egy nem értek egyet szmájli-ez most a nevetősMeg is van az első kiszivárgott fotó a 2026M Harci Gúnyáról
![]()
Tiszthelyettesként magára vessen ha nem volt neki.Itt sem kötekedès ès kb az egyik legutolsó a sorban...
De amikor amcsiknál volt egy tizedes barátom ejtőernyős meg valami tiszthelyettes válogatón, az ott vègzett 400 emberből a búcsúbálon ő egyedül nem rendelkezett díszegyenruhával.
Gyakorlóban nem lehetett menni, ezèrt kellett vennie farmert/pólót! Így jelent meg a magyar honvèdsèget reprezentálva.![]()
TizedesTiszthelyettesként magára vessen ha nem volt neki.
Azzal a II.VH-s japán övcsattal nem vagyok csak kibékülve...Meg is van az első kiszivárgott fotó a 2026M Harci Gúnyáról
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..