[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

"Kifejtette, "ráncfelvarrás előtt áll vagy alatt van" a katonák egyéni felszerelése, ami "a nemzeti hagyományainkat is tükrözi"."
Aggódnom kéne? :confused:
lehet,hogy számodra meglepő lesz,de szerintem is kell,hogy legyen valami nemzeti jelleg az egyenruhán.
Persze nem a harci felszerelésen.Ott max a tábori sapka lehet nemzeti jellegű )mint pl a lengyeleknél is)
De nem túltolva,röhelyesen.Hanem szolidan és tiszteletre méltóan.

lehet,hogy számodra meglepő lesz,de szerintem is kell,hogy legyen valami nemzeti jelleg az egyenruhán.
Persze nem a harci felszerelésen.Ott max a tábori sapka lehet nemzeti jellegű )mint pl a lengyeleknél is)
De nem túltolva,röhelyesen.Hanem szolidan és tiszteletre méltóan.
ezt @krisss szeretni fogja, de pl így :P :D
1756305432168-webp.537710

ezt @krisss szeretni fogja, de pl így :P :D
1756305432168-webp.537710
Olaszok.
Én is rötyögtem,mikor elösször találkoztam a spanyol Civilian Garda járörrel-és abba a XVIII.századi torreador sapekban voltak....
Manapság viszont alig látni őket,és barettben vannak akkor is.Franci zsandár dettó.Már nem kepiben vannak,hanem barett sapekban.
És igy,hogy lassan már mindenki minden féle szinű barettban kolbászol,olyan jellegtelenek is lettek.

A köznapi és társasági ruhát akarja megerőszakolni.
Itt sem kötekedès ès kb az egyik legutolsó a sorban...

De amikor amcsiknál volt egy tizedes barátom ejtőernyős meg valami tiszthelyettes válogatón, az ott vègzett 400 emberből a búcsúbálon ő egyedül nem rendelkezett díszegyenruhával.

Gyakorlóban nem lehetett menni, ezèrt kellett vennie farmert/pólót! Így jelent meg a magyar honvèdsèget reprezentálva. :robot:

Itt sem kötekedès ès kb az egyik legutolsó a sorban...

De amikor amcsiknál volt egy tizedes barátom ejtőernyős meg valami tiszthelyettes válogatón, az ott vègzett 400 emberből a búcsúbálon ő egyedül nem rendelkezett díszegyenruhával.

Gyakorlóban nem lehetett menni, ezèrt kellett vennie farmert/pólót! Így jelent meg a magyar honvèdsèget reprezentálva. :robot:
Tiszthelyettesként magára vessen ha nem volt neki.