Megalakult a rabbik polgárőrsége Erzsébetvárosban
„Ketten próbálták feltörni a biciklitárolót, majd agyonveréssel fenyegettek” – januárban már az utcán is találkozhatunk az egyenruhásokkal.
![]()
A Morrison's2 szerint egyetlen ütéstől halt meg egy fiatal a klubban szombat este
A helyszínen elfogott 28 éves A. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.telex.hu
Durva hely lett ez a Bp :/![]()
Arcon vágta a taxis, mozdulatlanul terült el egy nő az V. kerületben a földön, de a férfi simán elhajtott
Az esetet három másik férfi, köztük a videó készítője, közbeavatkozás nélkül nézte végig.444.hu
vagy csak magyarok egymás között és esetleg pia?Multi kulti +narkó + két hét alatt rend lett Sanya = Tragédiák sorozata
vagy csak magyarok egymás között és esetleg pia?
Melyik keruletbe jarsz te a bihari es kornyekere?Járok a belvárosba nap közbe, mindenfélét látok, magyarul beszélőt alig. Tiszta 3. világ.
Gondlom az éjszakai élet is hasonló.
Melyik keruletbe jarsz te a bihari es kornyekere?

Rottenbillerben is laktam jópár évig, én nagyon szerettem. Mondjuk az a kétezres években volt.Hotelekbe is viszek ki villamossági cuccokat, szerelünk arra felé is. Pl. Miatyánk utca, Wesselényi utca, csak, hogy kettőt mondjak![]()
Járok a belvárosba nap közbe, mindenfélét látok, magyarul beszélőt alig. Tiszta 3. világ.
Gondlom az éjszakai élet is hasonló.
hirado.hu
![]()
24.hu: Erdélyi származású kőműves verte halálra a 25 éves fiatalt a Morrison's 2-ben
„Verekedni akart, mert nem tetszett neki, hogy viccelődök” – állította kihallgatásakor a gyanúsított a lap szerint.444.hu

Ez jó sorozat, nagy arcok vannak benne.Folytatás:
A kommandós srác pisztoly lefegyverzése elképesztő.
Videó cikkben.
![]()
![]()
147 E megtekintés · 4,9 E reakció | Tudjuk, hogy a kistigris ügye sokakat lázban tart, ezért megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet, miért tilos ilyen állatfajokat otthon tartani. 1, Jogszabály ellenes. Magyarországon a különösen veszél
Tudjuk, hogy a kistigris ügye sokakat lázban tart, ezért megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet, miért tilos ilyen állatfajokat otthon tartani. 1, Jogszabály ellenes. Magyarországon a...www.facebook.com
![]()
205 E megtekintés · 4,5 E reakció | Egy állat nem játék. Akkor sem, ha házikedvenceinkről, vagy háztáji állatokról beszélünk, de akkor végképp nem, ha különösen veszélyes ragadozókról. A Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatóját, dr. Sós Endre ál
Egy állat nem játék. Akkor sem, ha házikedvenceinkről, vagy háztáji állatokról beszélünk, de akkor végképp nem, ha különösen veszélyes ragadozókról. A Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatóját,...www.facebook.com
Egyszer ellenoriztem egy arut amibe elvileg ha jol emlekszem szamitogep alkatresznek kellett volna lenni ehelyett ajkora pokok voltak benne mint a fejem.Videó cikkben.
![]()
![]()
147 E megtekintés · 4,9 E reakció | Tudjuk, hogy a kistigris ügye sokakat lázban tart, ezért megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet, miért tilos ilyen állatfajokat otthon tartani. 1, Jogszabály ellenes. Magyarországon a különösen veszél
Tudjuk, hogy a kistigris ügye sokakat lázban tart, ezért megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk a figyelmet, miért tilos ilyen állatfajokat otthon tartani. 1, Jogszabály ellenes. Magyarországon a...www.facebook.com
![]()
205 E megtekintés · 4,5 E reakció | Egy állat nem játék. Akkor sem, ha házikedvenceinkről, vagy háztáji állatokról beszélünk, de akkor végképp nem, ha különösen veszélyes ragadozókról. A Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatóját, dr. Sós Endre ál
Egy állat nem játék. Akkor sem, ha házikedvenceinkről, vagy háztáji állatokról beszélünk, de akkor végképp nem, ha különösen veszélyes ragadozókról. A Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatóját,...www.facebook.com
Tarts macskátEgyszer ellenoriztem egy arut amibe elvileg ha jol emlekszem szamitogep alkatresznek kellett volna lenni ehelyett ajkora pokok voltak benne mint a fejem.
KURVARA FELEK A NAGY POKOKTOL…

Sajnos nekem is ez jutott eszembe...Az erdélyi származású kőműves, az a polkorrekt megfogalmazása a román cigánynak?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..