very much sir, very much indeed@SirHiggins Nem brit és nem is a te korszakod, de gondoltam értékeled ezt a professzionális kivitelezést. Semmi pózolás, semmi humbuk, csak a korra jellemző lovas kiképzés elemei.A drága huszáraink igazán példát vehetnének az ilyen csapatokról. https://www.facebook.com/share/r/14VVQYpLxoV/

/very much sir, very much indeed
/az en korszakomban is divat, meg ma is, bar nem tudom mi is az en korszakom ?/
Tent pegging.
Az urak ma is versenyeznek benne.
Azt vettem észre Napóleontól az első világháborúig szoktál megosztani katonai hagyományőrző tartalmakat. (A Brit Birodalom aranykora, ha úgy tetszik.)very much sir, very much indeed
/az en korszakomban is divat, meg ma is, bar nem tudom mi is az en korszakom ?/
Tent pegging.
Az urak ma is versenyeznek benne.
jahogyja. Kb.Azt vettem észre Napóleontól az első világháborúig szoktál megosztani katonai hagyományőrző tartalmakat. (A Brit Birodalom aranykora, ha úgy tetszik.)
Nem voot jól működő azért nem létezik ma már.A későbbi véleményekkel ellentétben miért volt mégis jól működő
rendszer a rendfokozat vásárlás intézménye
Ne már. Meg sem nézted, de már látatlanban ...Nem voot jól működő azért nem létezik ma már.
Olyan jó lenne ha ezeket a szájbavert AI videókat kihagynák legalább történelmi témákból.
Nem tetszik, ne nézd. Te is elöntöd a fórumot mindennel, ahol csak az angolok seggéből süt a nap.Olyan jó lenne ha ezeket a szájbavert AI videókat kihagynák legalább történelmi témákból.
Borzalmas.
Hát de teljesen fals képet fest a témáról.Nem tetszik, ne nézd. Te is elöntöd a fórumot mindennel, ahol csak az angolok seggéből süt a nap.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..