"de alatta volt egy kb fél ökölnyi benyomodás." ez kb. pont annyiEgy modern lvl IV plate nem dudorodhat ki jobban 3 vagy 4 cm-nél még ha páncéltörő puskalőszerrel lövik is meg.
)))) és hangsulyozom 7,62x54 löszerrel történt..50m-ről SZVD-vel..."de alatta volt egy kb fél ökölnyi benyomodás." ez kb. pont annyiEgy modern lvl IV plate nem dudorodhat ki jobban 3 vagy 4 cm-nél még ha páncéltörő puskalőszerrel lövik is meg.
)))) és hangsulyozom 7,62x54 löszerrel történt..50m-ről SZVD-vel...Alapvetően a vonatkozó standardok nem változtak 95 óta. A különbség az hogy most egy egy lvl IV plate 2,5 kiló akkor meg volt 4."de alatta volt egy kb fél ökölnyi benyomodás." ez kb. pont annyi)))) és hangsulyozom 7,62x54 löszerrel történt..50m-ről SZVD-vel...
Egy modern lvl IV plate nem dudorodhat ki jobban 3 vagy 4 cm-nél még ha páncéltörő puskalőszerrel lövik is meg.
nem a standartok miatt irtam....csak van benyomodás a maiaknál is..pár cm ...Alapvetően a vonatkozó standardok nem változtak 95 óta. A különbség az hogy most egy egy lvl IV plate 2,5 kiló akkor meg volt 4.
Mekkora öklöd van neked?"de alatta volt egy kb fél ökölnyi benyomodás." ez kb. pont annyi)))) és hangsulyozom 7,62x54 löszerrel történt..50m-ről SZVD-vel...
Igen csak a mai Lvl 4 fele olyan vastag és mégis annyit nyomódik be. (az is standardizálva van hogy mennyit nyomódhat be)nem a standartok miatt irtam....csak van benyomodás a maiaknál is..pár cm ...
lvl3aAmúgy szerintem azok nem is lvl IV stand alone platek voktak 95-ben.
Mellényre lőttetek vagy csak plate-re?nem a standartok miatt irtam....csak van benyomodás a maiaknál is..pár cm ...
komplett mellényre (belül a plate) youtube elsö magyar müszaki kontingens okucani..29.perctől..https://www.youtube.com/watch?v=GdGEL-umMnc![]()
Esélyesen erről van szó.
Mellényre lőttetek vagy csak plate-re?
de Level 4 volt plate-tel együtt
Igen làgy kevlárral azt kell tudni. Ezt jelenti a 3ade Level 4 volt plate-tel együtt
Akkor a lággyal együtt valószínűleg nem tört volna el a borda, mert pont azért van ott, hogy az esetleg átjutó repeszeket megfogja és csökkentse/eloszlassa a becsalódás erejét.de Level 4 volt plate-tel együtt
Alapból a mellény III/A, volt, ha benne a plate akkor Level IV szintü a védelem.. Nem a repeszek jutottak át hanem a hogy a plate kidudorodott, az nyomta meg a "testet". A 2019M lövedékállóban a plate mögött van még egy "lágy ballisztikai panel" ami ha jol gondolom az esetleges repeszeket fogná fel....Akkor a lággyal együtt valószínűleg nem tört volna el a borda, mert pont azért van ott, hogy az esetleg átjutó repeszeket megfogja és csökkentse/eloszlassa a becsalódás erejét.
De nem nyomta volna meg a testet annyira, mint amennyire a olate benyomódott, mert a soft armor nagyon sokat elnyelt volna belőle.Alapból a mellény III/A, volt, ha benne a plate akkor Level IV szintü a védelem.. Nem a repeszek jutottak át hanem a hogy a plate kidudorodott, az nyomta meg a "testet". A 2019M lövedékállóban a plate mögött van még egy "lágy ballisztikai panel" ami ha jol gondolom az esetleges repeszeket fogná fel....
A lvl3a azt jelenti hogy az alap mellény lvl 3 szintű a soft kevlár felületeken míg az anatómiailag kiemelt részeken a IV.Alapból a mellény III/A, volt, ha benne a plate akkor Level IV szintü a védelem.. Nem a repeszek jutottak át hanem a hogy a plate kidudorodott, az nyomta meg a "testet". A 2019M lövedékállóban a plate mögött van még egy "lágy ballisztikai panel" ami ha jol gondolom az esetleges repeszeket fogná fel....
Na, az én olvasatom szerint...a 2019M mellény védelmi képessége NIJ szerint III/A, a pléten levő felirat szerint egyűtt /mellény+ plate /Level IV .......... ha elárulod hogy lehet feltenni fotot ide sajat gépről, teszek fel mellényről is plateről is fotot...Oda feketén fehéren le van irva..A lvl3a azt jelenti hogy az alap mellény lvl 3 szintű a soft kevlár felületeken míg az anatómiailag kiemelt részeken a IV.
A nij szabványon belül az A jelölés az adott védelmi alapszinttől való speciàlis (magasabb) eltérést jelenti.
A benyomódási értéket a lágy kevlár szintén csökkenti a talàlatkor. Nem csak a leváló repeszek miatt van.
A 2008M óta hasznàlt szabvàny betétek nem hivatalosan lvl Iv-ek de a régebbiek nem standalone-ok. Az újabbak a 7,62-es pct puskalőszer teszten.megfogják a lőszert.
Ezért a 19M védő értèke továbbra is lvl3a az egész mellényre nézve.
fel kell tölteni a kephost-ra és utána ide belinkelni.Na, az én olvasatom szerint...a 2019M mellény védelmi képessége NIJ szerint III/A, a pléten levő felirat szerint egyűtt /mellény+ plate /Level IV .......... ha elárulod hogy lehet feltenni fotot ide sajat gépről, teszek fel mellényről is plateről is fotot...Oda feketén fehéren le van irva..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..