[HUN] Légvédelmi eszközök beszerzése

Hat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg :)
tumblr_p4yxgd5lSs1vmdw2co2_400.gifv

• Vicces
Reactions: Tumpek and Kávé
nekem is van elég közeli forrásom a beszerzésnél (légvédelem), de nem nyilvános az általa megosztott információ
Hat ezzel előrébb vagyunk nem értem mit kell már bohockodni azzal semmi titkosat nem adnak ki ha megmondják a típusát a választásnak. Ezt sose értettem, amikor már megvan a döntés minek szarakodni a bejelentéssel.

Hat ezzel előrébb vagyunk nem értem mit kell már bohockodni azzal semmi titkosat nem adnak ki ha megmondják a típusát a választásnak. Ezt sose értettem, amikor már megvan a döntés minek szarakodni a bejelentéssel.
Mivel 2 szarasközt valtozik vezetoink elkotelezodese es kinos lenne minden nap bejelenteni hogy uj gyartoval targyalunk kb minden fegyvernem temaban igy jobban teszik ha csondben maradnak.

annyit lehet mondani, hogy nagyrészt a már meglévő eszközökhöz terveznek hozzávásárolni

Eztán űrhadviselési nagyhatalom leszünk lézerágyúkkal meg Halálcsillaggal is, miközben ott nem tartunk, hogy egy gépkarabélyt tudjunk sorozatban gyártani.
Mi pénzt el fognak már megint költeni.
Nem lenne hülyeség a lézeres légvédelem szerintem, ha megnézed a topicját, akkor látod, hogy ez már valóság nem pedig távoli jövő, az izraeliek ez év végére rendszerbe is állítják a Rafael fejlesztésű Iron-Beam-et.

Nem lenne hülyeség a lézeres légvédelem szerintem, ha megnézed a topicját, akkor látod, hogy ez már valóság nem pedig távoli jövő, az izraeliek ez év végére rendszerbe is állítják a Rafael fejlesztésű Iron-Beam-et.
Dél Izraelben 99%ban száraz,páramentes a levegő.Már Észak Izraelben sem működne olyan jol,mint délen.
Nálunk meg mindig van elég pára a levegőben.....Nálunk mennyire lenne hatékony?

• Tetszik
Reactions: fishbed
Dél Izraelben 99%ban száraz,páramentes a levegő.Már Észak Izraelben sem működne olyan jol,mint délen.
Nálunk meg mindig van elég pára a levegőben.....Nálunk mennyire lenne hatékony?

Szerintem ehhez a kérdéshez olyan valaki szóljon hozzá alapvetően, aki tudja hogy működik az ilyen lézeres valami. Én biztos nem fogok, max., olvasni.

Kub bol meg maradt itthon nem? Vagy azt az egyet is sajnálták amit átadtak?

Keresd meg a youtube csatornán, azokat az illetéktelen behatolókat, akik mindenféle rotty objektumba bemennek filmet forgatni és hősködni. Van egy viedójuk valami inkurrencia lerakatból is, oda is bementek simán, pedig kamerák és őrség volt, ráadásul nappal. Simán ki is jöttek. Na, azok a bohócok forgattak ott, ha megtalálod a videót, ott sok mindent láthatsz, ami még itthon van, igaz szerintem rotty állapotban, mindenféle cucc. persze ha még ott a videó és nem vetették le az illetékesek. Én pár hónapja láttam, ha jól emlékszem.

Keresd meg a youtube csatornán, azokat az illetéktelen behatolókat, akik mindenféle rotty objektumba bemennek filmet forgatni és hősködni. Van egy viedójuk valami inkurrencia lerakatból is, oda is bementek simán, pedig kamerák és őrség volt, ráadásul nappal. Simán ki is jöttek. Na, azok a bohócok forgattak ott, ha megtalálod a videót, ott sok mindent láthatsz, ami még itthon van, igaz szerintem rotty állapotban, mindenféle cucc. persze ha még ott a videó és nem vetették le az illetékesek. Én pár hónapja láttam, ha jól emlékszem.
Rá gonolsz ?