Hat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg![]()
Hat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg![]()
A KNbsz től félnetek nem kell legyetek bátorak.Hat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg![]()

Van ott baratom de hidd el ha kell meg mutatja a bakancsatA KNbsz től félnetek nem kell legyetek bátorak.![]()

nekem is van elég közeli forrásom a beszerzésnél (légvédelem), de nem nyilvános az általa megosztott információHat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg![]()
Hat ezzel előrébb vagyunk nem értem mit kell már bohockodni azzal semmi titkosat nem adnak ki ha megmondják a típusát a választásnak. Ezt sose értettem, amikor már megvan a döntés minek szarakodni a bejelentéssel.nekem is van elég közeli forrásom a beszerzésnél (légvédelem), de nem nyilvános az általa megosztott információ
Mivel 2 szarasközt valtozik vezetoink elkotelezodese es kinos lenne minden nap bejelenteni hogy uj gyartoval targyalunk kb minden fegyvernem temaban igy jobban teszik ha csondben maradnak.Hat ezzel előrébb vagyunk nem értem mit kell már bohockodni azzal semmi titkosat nem adnak ki ha megmondják a típusát a választásnak. Ezt sose értettem, amikor már megvan a döntés minek szarakodni a bejelentéssel.
Mivel 2 szarasközt valtozik vezetoink elkotelezodese es kinos lennek minden nap bejelenteni hogy uj gyartoval targyalunk kb minden fegyvernem temaban igy jobban teszik ha csondben maradnak.
annyit lehet mondani, hogy nagyrészt a már meglévő eszközökhöz terveznek hozzávásárolniHat ezzel előrébb vagyunk nem értem mit kell már bohockodni azzal semmi titkosat nem adnak ki ha megmondják a típusát a választásnak. Ezt sose értettem, amikor már megvan a döntés minek szarakodni a bejelentéssel.
Itt most csak a légvédelemről beszélünk vagy általánosan a safe ról?annyit lehet mondani, hogy nagyrészt a már meglévő eszközökhöz terveznek hozzávásárolni
Nem lenne hülyeség a lézeres légvédelem szerintem, ha megnézed a topicját, akkor látod, hogy ez már valóság nem pedig távoli jövő, az izraeliek ez év végére rendszerbe is állítják a Rafael fejlesztésű Iron-Beam-et.Eztán űrhadviselési nagyhatalom leszünk lézerágyúkkal meg Halálcsillaggal is, miközben ott nem tartunk, hogy egy gépkarabélyt tudjunk sorozatban gyártani.
Mi pénzt el fognak már megint költeni.
Na, akkor ez egy újabb feladat hadhazynak úgy érzem.Hat en szivesen le irnam de a legvedelem teren harap a knbsz ugyhogy majd a hivatalos kommunikaciokat varjatok meg![]()
En mar parszor tarsalogtam vele…ha lehet kihagynam az elmenyt es atadnam ezt masnak.Na, akkor ez egy újabb feladat hadhazynak úgy érzem.
Valaki ismeri esetleg?
A lézeres légvédelem nettó hülyeség jelenleg.Nem lenne hülyeség a lézeres légvédelem szerintem, ha megnézed a topicját, akkor látod, hogy ez már valóság nem pedig távoli jövő, az izraeliek ez év végére rendszerbe is állítják a Rafael fejlesztésű Iron-Beam-et.
Think of England and do your duty, son!En mar parszor tarsalogtam vele…ha lehet kihagynam az elmenyt es atadnam ezt masnak.
Dél Izraelben 99%ban száraz,páramentes a levegő.Már Észak Izraelben sem működne olyan jol,mint délen.Nem lenne hülyeség a lézeres légvédelem szerintem, ha megnézed a topicját, akkor látod, hogy ez már valóság nem pedig távoli jövő, az izraeliek ez év végére rendszerbe is állítják a Rafael fejlesztésű Iron-Beam-et.
Na, akkor ez egy újabb feladat hadhazynak úgy érzem.
Valaki ismeri esetleg?
Dél Izraelben 99%ban száraz,páramentes a levegő.Már Észak Izraelben sem működne olyan jol,mint délen.
Nálunk meg mindig van elég pára a levegőben.....Nálunk mennyire lenne hatékony?
Kub bol meg maradt itthon nem? Vagy azt az egyet is sajnálták amit átadtak?
Rá gonolsz ?Keresd meg a youtube csatornán, azokat az illetéktelen behatolókat, akik mindenféle rotty objektumba bemennek filmet forgatni és hősködni. Van egy viedójuk valami inkurrencia lerakatból is, oda is bementek simán, pedig kamerák és őrség volt, ráadásul nappal. Simán ki is jöttek. Na, azok a bohócok forgattak ott, ha megtalálod a videót, ott sok mindent láthatsz, ami még itthon van, igaz szerintem rotty állapotban, mindenféle cucc. persze ha még ott a videó és nem vetették le az illetékesek. Én pár hónapja láttam, ha jól emlékszem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..