A haditechnikai cikkek minőségéről...

Na ezért nem csinálok róla reakcióvideót meg kommentelek be alája, hogy fiam hülye vagy, mert azzal csak ő járna jól
Esküszöm megfordult a fejemben, hogy csinálok reakcióvideókat a hazai megmondásokról (kifogyhatatlan az alapanyag mindkét oldalról), de semmi értelme. Hozzászólást is tiltja mindenki, ha javítasz faktuális tévedésen. Oldalfüggetlenül.

Na ezért nem csinálok róla reakcióvideót meg kommentelek be alája, hogy fiam hülye vagy, mert azzal csak ő járna jól
Szerintem még ha valakit kicsit is komolyan èrdekel a nèzői közül, akkor azzal te is jól jarnál.

Az èrtelmes nèzői, meg átpartolhatnának hozzád.

De ugye amíg viccelekek csatornaját nèzik emberek, mit várunk idehaza.

Èn szívesen megnèznèk egy szakmai "rent" videót. Bár az eredetit 1 perc körül kikapcsoltam.:D

A korrektség kedvéért nem csak az Armatás műsorát néztem meg, hanem a Bradley-t is teljesen lehúzta, 10 fájdalmasan hosszú percen taglalja, hogy

• a fegyverzete az gyenge

• a tűzvezetése az használhatatlan

• a páncélzata az nemlétező

• az ellenség előbb kilövi a Bradley-t minthogy az lövést tudna leadni rájuk

• az ergonómiája az szar

• vezetni is szar

• a légkondi nem működik

• amíg mások váltogatják az IFV-iket jobbnál jobb modellekre, addig az amerikaiak akkor is ragaszkodnak hozzá, amikor élesben is kipróbálva ténylegesen használhatatlan az ő lövészpáncélosuk.

De azt remélem vágod, hogy amit itt az M2-esről állít, az is egy ordenáré f@szság.
Értem én, hogy ehhez is hülye, csak sajnos az emberek nagy része fejben még mindig ott tart , hogy a TV-ben/Interneten láttam akkor az úgy van. És sajnos e miatt terjed a hülyeség, lásd. azon hozzá szólást, hogy a volvó (!) nem szállít alkatrészt az armatába és ezért nem gyártják sorozatban :D
Szerintem ez társadalmilag rendkívül káros.

Esküszöm megfordult a fejemben, hogy csinálok reakcióvideókat a hazai megmondásokról (kifogyhatatlan az alapanyag mindkét oldalról), de semmi értelme. Hozzászólást is tiltja mindenki, ha javítasz faktuális tévedésen. Oldalfüggetlenül.

Én úgy gondolom, hogy lehet egy másik módszer is ez ellen, például be lehet jelenteni, hogy álhíreket/hamis infókat terjeszt.
Van egy ilyen rejtett menüpont jobb oldalt, lehet használni kellene :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: cirqle
Én úgy gondolom, hogy lehet egy másik módszer is ez ellen, például be lehet jelenteni, hogy álhíreket/hamis infókat terjeszt.
Az a baj, hogy már kissé elkezdett viszketni a tenyerem, mert eredetileg még tavaly karácsonyra terveztem egy Armata adást. Aztán lehet ha túl sok faszság van benne, akkor visszatérek a 2023-as önmagamhoz anyázni egyet

• Tetszik
Reactions: Ocses and fip7
Az a baj, hogy már kissé elkezdett viszketni a tenyerem, mert eredetileg még tavaly karácsonyra terveztem egy Armata adást. Aztán lehet ha túl sok faszság van benne, akkor visszatérek a 2023-as önmagamhoz anyázni egyet

Szerintem nagyon nehéz lesz elmagyarázni az átlag embereknek, hogy az armata, felépítését tekintve miért zseniális konstrukció, és ennek ellenére miért nincs értelme gyártásba és a frontra vinni a mai drón háborús világban.

• Tetszik
Reactions: nyugger
De azt remélem vágod, hogy amit itt az M2-esről állít, az is egy ordenáré f@szság.

Pont ezért mondom, hogy ami műsort csinált az M2-es Bradley-ről, annak a megnézése az maga a fizikai fájdalom volt számomra. Teljesen nonszensz volt az a műsora.

Értem én, hogy ehhez is hülye, csak sajnos az emberek nagy része fejben még mindig ott tart , hogy a TV-ben/Interneten láttam akkor az úgy van. És sajnos e miatt terjed a hülyeség, lásd. azon hozzá szólást, hogy a volvó (!) nem szállít alkatrészt az armatába és ezért nem gyártják sorozatban :D
Szerintem ez társadalmilag rendkívül káros.

És itt jön a kettős mérce is. A Bradley-t olyan szinten húzta le a lövészpáncélosoknál, mint a harckocsiknál az Armatát, azonban mivel az amerikai, és valamiért az amerikaiakra nem haragszik a nép, így az a vidije nem fog sokakat érdekelni. Ellenben az oroszok iránt alapjáraton mindmáig teljesen elvakult, és a valóságtól elszakadt gyűlöletet táplál a sok hülye, így bármi orosz érintettségű dologra azonnal kattintani fognak.

Szerintem nagyon nehéz lesz elmagyarázni az átlag embereknek, hogy az armata, felépítését tekintve miért zseniális konstrukció, és ennek ellenére miért nincs értelme gyártásba és a frontra vinni a mai drón háborús világban.
Hát, valakinek csak meg kell csinálnia :hadonaszos: Mondjuk őszintén baszok arra, hogy megértik-e vagy sem, én szakmailag saját oldalról elmondom részletesen. Aztán aki 2 bites debil és csak HÁDDEAVOLVO plusz tsai módon anyázni jön oda, azt szimplán kipurgálom a kommentek közül.

De nem tudom eldönteni, hogy ragebait vagy ennyire hülye

De nem tudom eldönteni, hogy ragebait vagy ennyire hülye

Általában ezek is-is.
Véleményem szerint nem érdemes reakció videót csinálni, inkább egy saját videó kellene, ahol szépen elmagyarázod, hogy milyen elgondolások mentén készült a harckocsi, ez miért jó, és , hogy ezen tervezési előnyök miért nem jelentősek egy mostani drón háború esetén.
Nekem ezzel kapcsolatban ez az egyik kedvenc szemléltető ábrám:
3faa640db61705db892f11f6daa469c2.jpg

A képen a beérkező találatok eloszlását szemléltetik. (Még a drón háborús idők előttről)

• Tetszik
Reactions: Ocses and nyugger
Pont ezért mondom, hogy ami műsort csinált az M2-es Bradley-ről, annak a megnézése az maga a fizikai fájdalom volt számomra. Teljesen nonszensz volt az a műsora.

És itt jön a kettős mérce is. A Bradley-t olyan szinten húzta le a lövészpáncélosoknál, mint a harckocsiknál az Armatát, azonban mivel az amerikai, és valamiért az amerikaiakra nem haragszik a nép, így az a vidije nem fog sokakat érdekelni. Ellenben az oroszok iránt alapjáraton mindmáig teljesen elvakult, és a valóságtól elszakadt gyűlöletet táplál a sok hülye, így bármi orosz érintettségű dologra azonnal kattintani fognak.
A társadalom egy combos része (akik osztályellenségi családból szàrmaznak leginkàbb) egyenlőségjelet tesz az oroszok a szovjet megszàllás és a kommunizmus közt.

Nem olyan bonyi ez.

Véleményem szerint nem érdemes reakció videót csinálni, inkább egy saját videó kellene, ahol szépen elmagyarázod, hogy milyen elgondolások mentén készült a harckocsi, ez miért jó, és , hogy ezen tervezési előnyök miért nem jelentősek egy mostani drón háború esetén.
Nekem ezzel kapcsolatban ez az egyik kedvenc szemléltető ábrám:
Az lenne az elképzelés, hogy felütésben említem, hogy megint valami retardált újramelegítette a "haha Armata=rósz, most nevess" toposzt, nincs kedvem és időm vele foglalkozni, akit érdekel az nézze meg a 2023-as videómat. Aztán meg jönne a saját, már két éve érlelt elemzésem, hogy mi történt azóta az Armatával és miért nem küldik/fogják küldeni a frontra, gyártás, drónok ésatöbbi.

De ha tényleg annyira szar - meg kéne nézzem előtte - akkor egy kis köpködés lenne benne

• Tetszik
Reactions: fip7 and Ashtar
Az lenne az elképzelés, hogy felütésben említem, hogy megint valami retardált újramelegítette a "haha Armata=rósz, most nevess" toposzt, nincs kedvem és időm vele foglalkozni, akit érdekel az nézze meg a 2023-as videómat. Aztán meg jönne a saját, már két éve érlelt elemzésem, hogy mi történt azóta az Armatával és miért nem küldik/fogják küldeni a frontra, gyártás, drónok ésatöbbi.

De ha tényleg annyira szar - meg kéne nézzem előtte - akkor egy kis köpködés lenne benne

Csak az Armatáról szóló vidi érdemelne ellencáfolatot, vagy a Bradley is ?

Az illető Bradley-ről szóló videója az maga volt a fizikai fájdalom, annak nyomán az Armatás műsorát a 3. perc után után ki is kapcsoltam.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Csak az Armatáról szóló vidi érdemelne ellencáfolatot, vagy a Bradley is ?

Az illető Bradley-ről szóló videója az maga volt a fizikai fájdalom, annak nyomán az Armatás műsorát a 3. perc után után ki is kapcsoltam.
Bradleyről már csináltam videót a BMP-3 viszonylatában, most csak Armata lenne.

De gondolom kolléga a magyar Lazerpig akarna lenni, csak sokat erőlködve beszarás lesz a vége

• Tetszik
Reactions: Ocses and fip7
De gondolom kolléga a magyar Lazerpig akarna lenni, csak sokat erőlködve beszarás lesz a vége

Lazerpig foglalkozik történelmi harckocsikkal is, vagy csak aktuálpolitizál ?

Mert a Tigrisről, és a Párducról szóló műsorát is egyetlen, és könnyen kitalálható mondatban lehet összefoglalni.

Nem baszdmeg, nem tudom baszdmeg ezt a szart végignézni annyira okádék. Erőltetett, szar humor, alaptalan állítások és annyi kliséhalom, amivel Dunát lehetne rekeszteni. Ez a fostorony annyit sem érdemel, hogy megemlítsem, nemhogy reakcióvideót készítsek róla :hadonaszos:

Guantanamon a waterboarding humánusabb kínzás volt, mint ez a szar, de komolyan, megyek és beverek rá egy felest, mert ezt nem lehet elviselni, Szűz Mária könyörögj érettünk

• Tetszik
Reactions: fip7 and joker
Bradleyről már csináltam videót a BMP-3 viszonylatában, most csak Armata lenne.

Azért önálló műsort is megérdemelne a Bradley, nem pedig csak azt a lényegretörő, BMP-3-assal összemérő műsort.

Nem feltételezem a szándékosságot a legtöbb esetben.
Gyakorlatilag az összes népszerű hazai ellenző mondott már akkora marhaságokat, hogy visszatekertem, hogy jól hallok-e.

Egyébként a jelentésnek nincs értelme: amikor külföldi hírszolgáltató többször szándékosan hazudott, semmi válaszreakció nem volt, leteszteltem. Csak azt veszik figyelembe a szolgáltatók, amit akarnak.

• Tetszik
Reactions: nyugger