[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Azért a Nagymezőn a Peaches környékén rendszeresen elhaladva nyitvatartási időben intelligens létformával nemigen sikerült még találkozzak :D

Mondjuk a Morri 2 is egy dögkeltető jó ideje, de a Peaches, na az tényleg a pesti szórakozóhelyek egyik legalja, viszont mivel olcsó, így mindig sorok állnak ott

Ezért kell helyette kocsmába menni :hadonaszos:
Kocsma rulez. Bár az nem buli, buli.
Anno kétezres években mennyivel másabb volt, amikor éltem ilyenekkel.... :D

• Tetszik
Reactions: nyugger
...azt nézd , amit csinálok", Prioritás:

Az egyértelműen cigány bűnözők körözési képeinek meghamisítására-kifehérítésére van rendőri erőforrás, de egy keresett személy ruházatának és arcának AI/MI-s kidolgozására --2x3-5 perc-- NINCS!

Köszönjük Viktor, Köszönjük k.h.a.r.l.-Sanya!

U.I.: k.h.a.r.l.: "két-hét-alatt-rend-lesz"-Sanya

.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
...azt nézd , amit csinálok", Prioritás:

Az egyértelműen cigány bűnözők körözési képeinek meghamisítására-kifehérítésére van rendőri erőforrás, de egy keresett személy ruházatának és arcának AI/MI-s kidolgozására --2x3-5 perc-- NINCS!

Köszönjük Viktor, Köszönjük k.h.a.r.l.-Sanya!

U.I.: k.h.a.r.l.: "két-hét-alatt-rend-lesz"-Sanya

.

..."Az egyértelműen cigány bűnözők körözési képeinek meghamisítására-kifehérítésére van --kötelezően kirendelt-- rendőri erőforrás, de egy keresett személy ruházatának és arcának --a sikeres keresés szempontjából döntő fontosságú-- AI/MI-s kidolgozására --2x3-5 perc-- NINCS!
..."
:mad::mad::mad:

.

• Tetszik
Reactions: fip7
Azért a Nagymezőn a Peaches környékén rendszeresen elhaladva nyitvatartási időben intelligens létformával nemigen sikerült még találkozzak :D

Mondjuk a Morri 2 is egy dögkeltető jó ideje, de a Peaches, na az tényleg a pesti szórakozóhelyek egyik legalja, viszont mivel olcsó, így mindig sorok állnak ott

Ezért kell helyette kocsmába menni :hadonaszos:
Ötkert-et is ide lehet szerintem nyugodtan venni (nem csak az ominózus videófelvétel miatt). Azon a környéken szvsz semmiféle normális szórakozási lehetőség nincs (kocsma se). Nyílt titok ez, a verekedések, ahogy a Wesselényin a nemrég nyitott rendőrörs mellett közvetlenül űzött drogdílerkedés és futtatás is (nem csak éjszaka, hanem azonnal sötétedés után), csak egy vak (na meg a rendőr) nem veszi le 40 másodperc alatt, hogy kik miért vannak ott. Inkább akkor A38/BPark/Dürer, meg az a valami amit Csepelre költöztettek. Esetleg Akva, bár ott is C rendszámmal parkolnak.

Az előző évekhez hasonlóan az idén is több ponton biztosítják a Terrorelhárítási Központ munkatársai az adventi vásárt Szombathelyen.
A felvétel 2025.12.19-én délután készült, a Fő téren.

Székesfehérvár
599534746_10237227221356570_213748095865340354_n.jpg

Pécs

Debrecen
TEK-es páncélautók biztosítják az adventi vásárokat, és fegyveres járőrök a rendet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ötkert-et is ide lehet szerintem nyugodtan venni (nem csak az ominózus videófelvétel miatt)
Amióta vagy 7 éve is már 800+ forintot és szervizdíjat kértek el Ötkertben a legszarabb sörért is, én az objektum közelébe sem vagyok hajlandó menni.
Azon a környéken szvsz semmiféle normális szórakozási lehetőség nincs (kocsma se)
Régen mi a Móricz környékére jártunk, csak mióta a kerületi polgi jó ötletnek tartotta kb 11-kor bezáratni az összes helyet visszaszoktunk a pesti oldalra. Mondjuk azóta a Móriczon csak több csöves lett, de ha balfasz akkor balfasz a delikvens

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: fip7
  • Tetszik
Az is elég szomorú, hogy nem kap elég pénzt ahhoz, hogy ne lopjon a munkahelyén..
Szia,

Nyilvan vannak a vilagban megelhetesi bunozok, vagyis akik tenyleg nem kaptak eleg penzt, de szerintem sem a szoban forgo munkahely, se az MNB volt felsovezetese, sem a kormany felsovezetese nem olyan fizetest kap, amivel a fenti indok a legkisebb mertekben megallna a helyet.

A fele fizetes sem lenne enyhito korulmeny (ez alapjan kb dupla fizetest kapnak a tobbi rendorhoz kepest).

1/7-ed fizetesbol (kozmunkasok bere) is tudnak TISZTES szegenysegben elni emberek, noha ott mar elfogadhato enyhito (ott se mento) korulmenynek.

Az is elég szomorú, hogy nem kap elég pénzt ahhoz, hogy ne lopjon a munkahelyén..
Ne beszèlj már fa....ságot.

Aztán a TEK segge minden szinten ki van nyalva.

Ha még nem tetszik a munka, fizetès, menjen el civilben.

Ilyen múltal mèg külföldön is felveszik ide oda.
Nem kis pènzèrt.

Nehogymár ő legyen az áldozat.