[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Nem vagyok ai fan. De

Bár pontos számot nehéz mondani, egy TEK-es fizetés 2025-ben jóval a 700 ezer forintos bruttó átlagfizetés felett lehet, akár a duplája is a rendőri átlagnak, 800.000 - 1.500.000+ Ft bruttó közötti összeg is elképzelhető.

Ez egy 22-es cikk. 726 bruttó átlagot ír.

De silvio talán előkukáz egy frisset.

Az is elég szomorú, hogy nem kap elég pénzt ahhoz, hogy ne lopjon a munkahelyén..
Mi?
Mikor egy mezei tek-est egy kozos akcio utan megkérdeztem mennyit visz haza rendesen ilyen keves meloval mert hogy csak allt mi meg mindent is csinaltunk rendesen le kellett ulnom mondtam is neki barcsak annyi bajom lenne mint neki.
Kurva sokat keresnek, egyik volt társam onnan jött at nem is ertettuk miert jon kevesebb penzert xd

Nem vagyok ai fan. De

Bár pontos számot nehéz mondani, egy TEK-es fizetés 2025-ben jóval a 700 ezer forintos bruttó átlagfizetés felett lehet, akár a duplája is a rendőri átlagnak, 800.000 - 1.500.000+ Ft bruttó közötti összeg is elképzelhető.

Nem nyilvános, ami meg van nem helytálló de azt a brutto 700at locsolgassatok meg egy Dunányi vizzel.
Felre értés ne essek nem sajnálom toluk semennyire csak annyit kivanok nekik hogy kaktuszt szarjanak minden reggel ennyi penzert es meg utana van pofaja lopni. :D

Nem vagyok ai fan. De

Én csak olyat találtam, hogy a Sándor palota szerint ők nem érintettek az ügyben, de ez elég erős zavarkeltés lenne, mivel elvileg tőlük lopott a fószer.... ;)

• Tetszik
Reactions: bel and fip7
A klasszikus itt is érvényes (lenne, ha a magyar társadalom nem élne (média-)homokba dugott fejjel/"strucc-üzemmódban"):

"A jó politikus(unk) értünk hazudik, nem pedig nekünk!" :oops:

.

• Tetszik
Reactions: fip7
Mi?
Mikor egy mezei tek-est egy kozos akcio utan megkérdeztem mennyit visz haza rendesen ilyen keves meloval mert hogy csak allt mi meg mindent is csinaltunk rendesen le kellett ulnom mondtam is neki barcsak annyi bajom lenne mint neki.
Kurva sokat keresnek, egyik volt társam onnan jött at nem is ertettuk miert jon kevesebb penzert xd

Ja, de a munkájuk alapban elvileg, veszélyesebb is. Illetve, feltételezem, kiképzésük, fizikai edzésük, eléggé kemény lehet. Tehát szerintem nincs abban semmi rossz, ha többet keresnek.

Nem nyilvános, ami meg van nem helytálló de azt a brutto 700at locsolgassatok meg egy Dunányi vizzel.
Felre értés ne essek nem sajnálom toluk semennyire csak annyit kivanok nekik hogy kaktuszt szarjanak minden reggel ennyi penzert es meg utana van pofaja lopni. :D
Kicsit el is mentünk a lènyegtől.

A magyar rendőrsèg "krèmje".

Kicsit mindegy is mennyi a fizuja.

Remèljük nem ilyen a morál, hanem csak egy botlás a rendszerben.

Ja, de a munkájuk alapban elvileg, veszélyesebb is. Illetve, feltételezem, kiképzésük, fizikai edzésük, eléggé kemény lehet. Tehát szerintem nincs abban semmi rossz, ha többet keresnek.
Nincs azzal baj.

Bár talán pont a TEK vezèrtől hallottam azt az interjút, hogy egy járőr sok tekintetben veszèlyesebb munkát vègez, mint ők.

Spec èn aztán nem sajnálom a jó fizetèst, bár tudtommal ez egy időben elèg nagy feszültsèget okozott állomanyon belül.

Amúgy meg ha van idő/pènz biztosítva normál kikèpzèsre/edzèsre, akkor az inkább + egy munkahelyen.

Ha valaki meg olyan fasz, hogy ezután lop, hát amondó vagyok, tènyleg szopjon lovat. :rolleyes:

Lehet. A rendszer, felső klikk által, kitüntetett figyelemben (felszerelés, fizetés) részesített képződmény,
ami feltehetően lojálisabb a gazdáihoz, mint a 'mezei' yard.
Sokat nem tudok a munkásőrsègről de ott politikai alapon mozgott minden. Ès jóval nagyobb lètszámmal.

Itt azèrt van egy szakmai válogatás.
Aztán kèpzès.
Aztán munka.

È nem gondolnám (nem hallottam arról) hogy a bekerülès csak fidesz szimpatizánsoknak.

Az hogy esetleg pozitívan gondolnak arra, hogy megfelelő(kiemelkedő) munkafeltèteleket kapnak(főleg az átlag magyar közalkalmazotthoz kèpest) az persze más tèszta.

Bár mint ez a lehetsèges eset is mutatja, annyira nem mindenki tiszteli a "gazdáit"(nem tudom minek kell ilyen kifejezèseket használni o_O )
Èn amikor katona voltam, nem gondoltam az aktuális hatalomra, mint a gazdáimra. Sőt.:confused:
Akár fletó volt akár Vityesz akár bármelyik.

Sokat nem tudok a munkásőrsègről de ott politikai alapon mozgott minden. Ès jóval nagyobb lètszámmal.

Itt azèrt van egy szakmai válogatás.
Aztán kèpzès.
Aztán munka.

È nem gondolnám (nem hallottam arról) hogy a bekerülès csak fidesz szimpatizánsoknak.

Az hogy esetleg pozitívan gondolnak arra, hogy megfelelő(kiemelkedő) munkafeltèteleket kapnak(főleg az átlag magyar közalkalmazotthoz kèpest) az persze más tèszta.

Bár mint ez a lehetsèges eset is mutatja, annyira nem mindenki tiszteli a "gazdáit"(nem tudom minek kell ilyen kifejezèseket használni o_O )
Èn amikor katona voltam, nem gondoltam az aktuális hatalomra, mint a gazdáimra. Sőt.:confused:
Akár fletó volt akár Vityesz akár bármelyik.
Lehet a mőrség helyett vmi másik megfelelőt kellett volna keresni, de az talán önkényuralmi rendszeres párhuzam lenne.
Egyébként mihez is értenek a T.Tekesek?
Mert ha jól rémlik, mióta ők képviselik Mo-t valamiféle (nem emlékszem már pontosan) ATF területen, azóta nem
szívesen dolgoznak velük együtt a külföldi szervek.
És nem a politikai beágyazódásuk miatt, hanem szakmaiatlanságuk okán.

Egyébként mihez is értenek a T.Tekesek?
Mert ha jól rémlik, mióta ők képviselik Mo-t valamiféle (nem emlékszem már pontosan) ATF területen, azóta nem
szívesen dolgoznak velük együtt a külföldi szervek.
És nem a politikai beágyazódásuk miatt, hanem szakmaiatlanságuk okán.
Passz.

Èn erről nem hallottam, de annyira nem merültem el az utóbbi èvekben a tevèkenysègükkel.

Volt itt egy videó, valami bolondot kaptak el egy gangos èpületben aki gázpisztollyal puffogtatot rájuk.
Akkor (mint jó magyar aki mindenhez is èrt!! :hadonaszos: kivève a focit:rolleyes:) leírtam, hogy szerintem ott nem brillíroznak.

Szegèny srác halálakor amikor elrobbantotta magát asszem esztergomi csóka, akkor is leírtam a kètejeimet.

De nem csodálkoznèk ha mostanában magyarország oroszbarát politikája miatt nem szeretnènek együtt dolgozni velünk különböző szervek.

Hogy a szakmaiságuk, mennyit romlott passz.

Talán @Kávé ezt közelebről látja.

Passz.

Èn erről nem hallottam, de annyira nem merültem el az utóbbi èvekben a tevèkenysègükkel.

Volt itt egy videó, valami bolondot kaptak el egy gangos èpületben aki gázpisztollyal puffogtatot rájuk.
Akkor (mint jó magyar aki mindenhez is èrt!! :hadonaszos: kivève a focit:rolleyes:) leírtam, hogy szerintem ott nem brillíroznak.

Szegèny srác halálakor amikor elrobbantotta magát asszem esztergomi csóka, akkor is leírtam a kètejeimet.

De nem csodálkoznèk ha mostanában magyarország oroszbarát politikája miatt nem szeretnènek együtt dolgozni velünk különböző szervek.

Hogy a szakmaiságuk, mennyit romlott passz.

Talán @Kávé ezt közelebről látja.
Na, pont ez az, hogy egy kommandó-egység akar eljátszani, annál komplexebb dolgokat.