Szerintem iróniának szánta, én legalabbis ezért röhögtem.Vagy APKWS.Inkább az az érdekes ennyire zavartalanul mozognak ott az amerikai helikopterek.Elvileg pantsir is rendszeresítve van Venezuelában.És ezres nagyságrendben rendelkeznek manpads-el.

Szerintem iróniának szánta, én legalabbis ezért röhögtem.Vagy APKWS.Inkább az az érdekes ennyire zavartalanul mozognak ott az amerikai helikopterek.Elvileg pantsir is rendszeresítve van Venezuelában.És ezres nagyságrendben rendelkeznek manpads-el.

Kíváncsi vagyok hogyan ülnek vissza a tárgyalóasztalhoz ezek után...biztos lelkileg emelkedetten.Föleg az oroszok..Senkit nem erdekel,amig az amerikai toke szabadon termelheti a profitot onmaganak.Teljesen le van szarva egy orszag tervei,almai,fuggetlensege...Kivancsi lennek az ukran kulugy allaspontjara...
Vagy APKWS.Inkább az az érdekes ennyire zavartalanul mozognak ott az amerikai helikopterek.Elvileg pantsir is rendszeresítve van Venezuelában.És ezres nagyságrendben rendelkeznek manpads-el.
De most komolyan parancsba volt adva hogy nem lőhetnek?Elég sok magas beosztású embernek lehet ott még veszíteni valója.Nekik is ajánlottak valamit?Ugyan milyen garanciát adhattak?Akkor a hadsereg veszi át a hatalmat?Még akkor is nehéz elhinni hogy senkit se zavart hogy az amcsik ott korzóznak.Szerintem teljes csőd és ennyi.Azért az hogy egy fia MANPADs sem durrant el és ennyire látványosan könnyen ment az egész művelet inkább a Maduro angolosan távozott vonalat erősíti.
Vagy a felsőbb szinteken attól tartottak, hogy ha akárcsak egy amerikai gépet is lelőnek, akkor nyakukba kapják a teljes körű inváziót, de legalább a SEAD/DEAD doktrína élesben történő alkalmazásának legjavát F-35-ökkel. Akkor meg inkább vigyék csak simán a főnököt gondolhattákDe most komolyan parancsba volt adva hogy nem lőhetnek?Elég sok magas beosztású embernek lehet ott még veszíteni valója.Nekik is ajánlottak valamit?Ugyan milyen garanciát adhattak?Akkor a hadsereg veszi át a hatalmat?Még akkor is nehéz elhinni hogy senkit se zavart hogy az amcsik ott korzóznak.Szerintem teljes csőd és ennyi.
A "szabályokon alapuló világrend" működését láttuk.
De most komolyan parancsba volt adva hogy nem lőhetnek?Elég sok magas beosztású embernek lehet ott még veszíteni valója.Nekik is ajánlottak valamit?Ugyan milyen garanciát adhattak?Akkor a hadsereg veszi át a hatalmat?Még akkor is nehéz elhinni hogy senkit se zavart hogy az amcsik ott korzóznak.Szerintem teljes csőd és ennyi.
Hogy sokkal több halott legyen egy teljesen kilátástalan 'ellenállás' miatt?Ezeket tanulságként azért jó megszívlelni tanulságként és ki kell gyomlálni a kétes elköteleződésűeket/korrumpálhatóakat a rendszerből.
Nem tudhatták hogy a fönökért jönnek.Valami nem kerek.Nem menekült el egy fejes sem előtte..Nem hittek a támadásban?Ha ott volt pont a kínai küldöttség ,azokban (és az oroszokban?) bíztak?Jah.Majd az új kormány lefejezi a kábszer maffiát?Vagy a felsőbb szinteken attól tartottak, hogy ha akárcsak egy amerikai gépet is lelőnek, akkor nyakukba kapják a teljes körű inváziót, de legalább a SEAD/DEAD doktrína élesben történő alkalmazásának legjavát F-35-ökkel. Akkor meg inkább vigyék csak simán a főnököt gondolhatták
Van az az erő fölény ami mellett nem mersz visszalőni...De most komolyan parancsba volt adva hogy nem lőhetnek?Elég sok magas beosztású embernek lehet ott még veszíteni valója.Nekik is ajánlottak valamit?Ugyan milyen garanciát adhattak?Akkor a hadsereg veszi át a hatalmat?Még akkor is nehéz elhinni hogy senkit se zavart hogy az amcsik ott korzóznak.Szerintem teljes csőd és ennyi.
Én azért megvárnám az agresszió kérdésének tisztázásával az ezzel foglalkozó a rezidens szakértőnk állásfoglalást, ami eddig valamiért elmaradt.
Elég ha néhány kulcsember pont nincs ott, nem lelhető fel, nem nyitja ki a raktárat, vagy éppen félrenéz amikor a kommukációs csatornákat szabotálják. Ez lehet parancsra, ügyesen is, aznapra kapott kimenővel, de nem is nehéz megvesztegetni embereket egy nagyon szegénnyé tett országban..
Ezeket tanulságként azért jó megszívlelni tanulságként és ki kell gyomlálni a kétes elköteleződésűeket/korrumpálhatóakat a rendsze
Háát ott megbízható embert elég nehéz találni.De ha igaz a támadás a védelmi miniszter ellen, lehet ez csak egy klasszikus csőd egy harcolni nem akaró operetthadseregnél.Senki nem volt /mert parancsot adni .Egyébként is,Jobb szeretnek ezek inkább gerillaharcoskodni mint klasszik hadviselés.Bevonul az Usa?Na azt lehet megszívná.Igazából mindek is harcoljanak .Kell az az erő meg a továbbiakban is.A saját pecsenyét sütögetni.Mint Usa vazallus.Én azért megvárnám az agresszió kérdésének tisztázásával az ezzel foglalkozó a rezidens szakértőnk állásfoglalást, ami eddig valamiért elmaradt.
Elég ha néhány kulcsember pont nincs ott, nem lelhető fel, nem nyitja ki a raktárat, vagy éppen félrenéz amikor a kommukációs csatornákat szabotálják. Ez lehet parancsra, ügyesen is, aznapra kapott kimenővel, de nem is nehéz megvesztegetni embereket egy nagyon szegénnyé tett országban..
Ezeket tanulságként azért jó megszívlelni tanulságként és ki kell gyomlálni a kétes elköteleződésűeket/korrumpálhatóakat a rendszerből.
Hát ki gondolta volna...A Nobel díjas hölgy már fel is úszott a víz felszínére.
Közben meg is van ítélet, akarom mondani vádirat.
A Nobel díjas hölgy már fel is úszott a víz felszínére.
Közben meg is van ítélet, akarom mondani vádirat.

2024-es videó , legalábbis ezt írják poszteres videó alatti kommentek

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..