Most bajban vannak egyesek. Ha egyetértenek az akcióval, akkor szembemennek Putler szerelmükkel. Ha nem értenek egyet vele, akkor Trump liblingjükkel. Micsoda dilemmába kerültek![]()
Szerintem azok az egyesek ti vagytok csak fordított előjellel.
Ugyanis az épelméjűek oldalán, ahol mi vagyunk, pontosan tudjuk, hogy működik a világ.
Joga annak van akinek ereje van, és a történelmet a győztesek írják.

De jól esik látni azt a szenvedést, ahogyan az USA N+1-edik rabló háborúját próbáljátok kimagyarázni.
Egy erkölcstelen, imperialista birodalom, amely abból élt, hogy kirabolta a fél világot. Gyakorlatilag a teljes angol szász világ rablógyilkosok gyülekezete, és hát sokak kedvenc németkéi se különbök, vagy a francúzok.
Ezért kap el a hányinger, amikor ezek a férgek az aljas tetteik után emberi jogokról meg szabályokon alapuló világrendről hadoválnak

Egy szabály van: Nekik mindent lehet, másnak semmit se!
Aztán amikor néha beverik a pofájukat, akkor meg beindul a moralizálás, mint pl. az említett orosz ukrán konfliktus esetén.
"Jahj a gonosz putyler"
Nah, az oroszok csak pont azt tették amit az angolszászok. Erővel érvényesítették a jól felfogott érdeküket és megelőző csapást mértek egy őket fenyegető náci rezsimre. Ennyi történt és ez így van rendben.
Sőt , ha nem lenne ilyen tesze tosza a gonosz putyler, akkor már 2014-ben föltörölte volna ezekkel a padlót. De sajnos nem tette!
Én például ezen a véleményen vagyok.
Egy percig nem sajnálom azt a hájas, alulművelt kommunistát, akit most elrabolt egy másik rablógyilkos rezsim.
Jobban kellet volna kormányozni, felkészülni, és akkor most nem lenne túsz

Így járt. Ez erősebb kutya baszik, ilyen a világ, és mindig is ilyen volt.
Csak hányingerem van az angolszász picsogástól és média narratívától, amikor éppen valaki szájba veri őket.
Vagy amikor éppen az N+1 edik rémtettüket követik el, és előadják, hogy legyen mindenki hálás nekik azért amit művelnek.
Nah ezt, meg ennek a narratívának az itteni kiszolgálóit nem bírom. Ez van.