Most bajban vannak egyesek. Ha egyetértenek az akcióval, akkor szembemennek Putler szerelmükkel. Ha nem értenek egyet vele, akkor Trump liblingjükkel. Micsoda dilemmába kerültek
Szerintem azok az egyesek ti vagytok csak fordított előjellel.
Ugyanis az épelméjűek oldalán, ahol mi vagyunk, pontosan tudjuk, hogy működik a világ.
Joga annak van akinek ereje van, és a történelmet a győztesek írják.

De jól esik látni azt a szenvedést, ahogyan az USA N+1-edik rabló háborúját próbáljátok kimagyarázni.
Egy erkölcstelen, imperialista birodalom, amely abból élt, hogy kirabolta a fél világot. Gyakorlatilag a teljes angol szász világ rablógyilkosok gyülekezete, és hát sokak kedvenc németkéi se különbök, vagy a francúzok.
Ezért kap el a hányinger, amikor ezek a férgek az aljas tetteik után emberi jogokról meg szabályokon alapuló világrendről hadoválnak

Egy szabály van: Nekik mindent lehet, másnak semmit se!
Aztán amikor néha beverik a pofájukat, akkor meg beindul a moralizálás, mint pl. az említett orosz ukrán konfliktus esetén.
"Jahj a gonosz putyler"
Nah, az oroszok csak pont azt tették amit az angolszászok. Erővel érvényesítették a jól felfogott érdeküket és megelőző csapást mértek egy őket fenyegető náci rezsimre. Ennyi történt és ez így van rendben.
Sőt , ha nem lenne ilyen tesze tosza a gonosz putyler, akkor már 2014-ben föltörölte volna ezekkel a padlót. De sajnos nem tette!
Én például ezen a véleményen vagyok.
Egy percig nem sajnálom azt a hájas, alulművelt kommunistát, akit most elrabolt egy másik rablógyilkos rezsim.
Jobban kellet volna kormányozni, felkészülni, és akkor most nem lenne túsz

Így járt. Ez erősebb kutya baszik, ilyen a világ, és mindig is ilyen volt.
Csak hányingerem van az angolszász picsogástól és média narratívától, amikor éppen valaki szájba veri őket.
Vagy amikor éppen az N+1 edik rémtettüket követik el, és előadják, hogy legyen mindenki hálás nekik azért amit művelnek.
Nah ezt, meg ennek a narratívának az itteni kiszolgálóit nem bírom. Ez van.