Fw-190 (Focke-Wulf)

1989-ben találtak az erdőben egy lezuhant, de ezzel együtt viszonylag ép Fw-190-est. Sikerült restaurálni, és 2010-ben újra a levegőbe emelkedett! :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valaki nem tud véletlen valamilyen képet vagy ábratva gép belső két 20mm-es gepagyúhoz tartozó rakaszok helyéről? Tudom, hol van a két gépágyú lőszere, csak magáról a helyeről nem talaltam semmilyen képet/ábrát.

Valaki nem tud véletlen valamilyen képet vagy ábratva gép belső két 20mm-es gepagyúhoz tartozó rakaszok helyéről? Tudom, hol van a két gépágyú lőszere, csak magáról a helyeről nem talaltam semmilyen képet/ábrát.
ez segít?
fw-190-D-9-fighter-weapons.jpg

Ahogy írtam, azt tudom hol van a rakasz. Engem konkrétan az érdekel, hogy hogy néz ki a helye. Pont az ami nincs az ábrán. Mindenhol a rakasz van fényképezve/rajzolva, de maga a rakasz helye a törzsben sehol nincs (vagy én vagyok béna).

Ahogy írtam, azt tudom hol van a rakasz. Engem konkrétan az érdekel, hogy hogy néz ki a helye. Pont az ami nincs az ábrán. Mindenhol a rakasz van fényképezve/rajzolva, de maga a rakasz helye a törzsben sehol nincs (vagy én vagyok béna).
Asszem akkor az alap problémát nem értem: mindenhol a rakasz van, de maga a rakasz sehol sincs :o :D

Nagyon egyszerűen megfogalmazva, a törzsben van egy/kettő "lyuk" a 20mm-es lőszer rakaszának. Engem erről/ezekről a "lyukról" készült kép/ábra érdekel.

Asszem akkor az alap problémát nem értem: mindenhol a rakasz van, de maga a rakasz sehol sincs :o :D
A gépágyúk rakasza a törzsből alulra kivehető. Engem a törzsnek ez a része érdekel, erről nem találok ábrát/fotót.
A maketten bekarikázva látszik a rakasz kivételéhez kellő szerelőnyílás fedele:

23ebde24d82c58fd0fa95db923fb7e4b.jpg

• Tetszik
Reactions: SirHiggins