1989-ben találtak az erdőben egy lezuhant, de ezzel együtt viszonylag ép Fw-190-est. Sikerült restaurálni, és 2010-ben újra a levegőbe emelkedett! 

ez segít?Valaki nem tud véletlen valamilyen képet vagy ábratva gép belső két 20mm-es gepagyúhoz tartozó rakaszok helyéről? Tudom, hol van a két gépágyú lőszere, csak magáról a helyeről nem talaltam semmilyen képet/ábrát.
Ahogy írtam, azt tudom hol van a rakasz. Engem konkrétan az érdekel, hogy hogy néz ki a helye. Pont az ami nincs az ábrán. Mindenhol a rakasz van fényképezve/rajzolva, de maga a rakasz helye a törzsben sehol nincs (vagy én vagyok béna).ez segít?
![]()
Asszem akkor az alap problémát nem értem: mindenhol a rakasz van, de maga a rakasz sehol sincsAhogy írtam, azt tudom hol van a rakasz. Engem konkrétan az érdekel, hogy hogy néz ki a helye. Pont az ami nincs az ábrán. Mindenhol a rakasz van fényképezve/rajzolva, de maga a rakasz helye a törzsben sehol nincs (vagy én vagyok béna).

A gépágyúk rakasza a törzsből alulra kivehető. Engem a törzsnek ez a része érdekel, erről nem találok ábrát/fotót.Asszem akkor az alap problémát nem értem: mindenhol a rakasz van, de maga a rakasz sehol sincs![]()
![]()
Nagyon egyszerűen megfogalmazva, a törzsben van egy/kettő "lyuk" a 20mm-es lőszer rakaszának. Engem erről/ezekről a "lyukról" készült kép/ábra érdekel.

amúgy ezeken sztem pont látszik az a téglalap alakú fedél izé![]()
![]()
Tele van lyukakkal ez a sz@r![]()
A téglalap alakú fedél izé "alatti" (a mi esetünkben feletti) rész érdekel!amúgy ezeken sztem pont látszik az a téglalap alakú fedél izé
ottanvan a fotón, bal oldalin tutiA téglalap alakú fedél izé "alatti" (a mi esetünkben feletti) rész érdekel!
Vak vagyok, hol?ottanvan a fotón, bal oldalin tuti
Az az ajtó. Nem az ajtó érdekel (azt láttam már milliószor), hanem amit eltakar az ajtó.
jaaaaa aaaaz?!? Na az titkos!Az az ajtó. Nem az ajtó érdekel (azt láttam már milliószor), hanem amit eltakar az ajtó.
Amúgy kezdem azt hinni én is!jaaaaa aaaaz?!? Az titkos!
Ha neked lennék, akkor én sztem írnék egy múzeumnak, ahol van ilyen és megkérném őket, hogy küldjenek már egy fotót rólaAmúgy kezdem azt hinni én is!
amúgy esse az?Amúgy kezdem azt hinni én is!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..