Vkontakt.. de ne kérj számon azért, ha hozok valami hírt onnan, nem én találom ki ezeket, de ha ennyire fontosnak gondolod a forrás megjelölést (egy bejegyzés volt egyébként, az egyik általam követett csoportban, és speciel nem volt megjelölve se az iráni külügy, sem a Fars hírügynökség) akkor ezekután légyszíves Te is minden általad hozott bejegyzést támassz ugyanígy alá, hitelességet igazoló forrással. (nincs semmi sértődés, csak ez akkor így korrekt)Ezt értem, de rakd be hol olvastad, hogy egyrészt alátámaszd a mondandód másrészt mert így nem tudok magamtól utánamenni.

Akkor gondolom nem tudod alátámasztani...Vkontakt.. de ne kérj számon azért, ha hozok valami hírt onnan, nem én találom ki ezeket, de ha ennyire fontosnak gondolod a forrás megjelölést (egy bejegyzés volt egyébként, az egyik általam követett csoportban, és speciel nem volt megjelölve se az iráni külügy, sem a Fars hírügynökség) akkor ezekután légyszíves Te is minden általad hozott bejegyzést támassz ugyanígy alá, hitelességet igazoló forrással. (nincs semmi sértődés, csak ez akkor így korrekt)
tipp: kulcsszavakra rákeresel a neten, biztos hoz majd fel találatot (tényleg nem tudom már melyik csoportban olvastam a VK-n, ha emlékeznék rá nem írok ennyit
Ui: írtam mire vonatkozott a radikális kifejezés, Te egyébként mire gondoltál ezzel kapcsolatban![]()

a netet kapcsolták le, nem a szarlinket. Azt csak zavargatják.Azért azt megnézem, hogy Iránban secperc alatt az ajatollah kaftánja alól előkapott Wunderwaffe zavaróval hirtelen lekapcsolják országszerte a komplett tüntetői Starlink hálózatot, miközben meg Ukrajnában évek óta a hadsereg kommunikációs hálózatának az alapját adja a rendszer.
Legnagyobb baj a közel-keleti eseményekkel, hogy országtól és frakciótól függetlenül folyamatosan a "ki tud nagyobbat kamuzni" verseny megy köztük
southfront.press
Az ukránok kidolgoztak egy kiterjedt SOP-t a Starlink használatára, modifikációval.Azért azt megnézem, hogy Iránban secperc alatt az ajatollah kaftánja alól előkapott Wunderwaffe zavaróval hirtelen lekapcsolják országszerte a komplett tüntetői Starlink hálózatot, miközben meg Ukrajnában évek óta a hadsereg kommunikációs hálózatának az alapját adja a rendszer.
Legnagyobb baj a közel-keleti eseményekkel, hogy országtól és frakciótól függetlenül folyamatosan a "ki tud nagyobbat kamuzni" verseny megy köztük
Igen ! Amerika behúzza 1-2 hónap alatt iránt meg venezuelát Az oroszokat meg cumiztatják több mint 4 éve ! Ez a meleg nem pite !érdekes lesz ha az usa megtámadja iránt közvetlenül a tüntetések leple alatt
Egyelőre Iránhoz több köze van Izraelnek, mint Trumpnak, maradjunk annyibanIgen ! Amerika behúzza 1-2 hónap alatt iránt meg venezuelát Az oroszokat meg cumiztatják több mint 4 éve ! Ez a meleg nem pite !
várd meg amíg megbukik a rendszer .. ha megbukik egyáltalán (kétlem jelen pillanatban) azután kezdjél örömködésbe,meg az USA tömjénezésébe.Igen ! Amerika behúzza 1-2 hónap alatt iránt meg venezuelát Az oroszokat meg cumiztatják több mint 4 éve ! Ez a meleg nem pite !
Háááát....oké, perzsák, nem arabok, de nem fűznék nagy reményeket a perzsa haderő harctéri teljesítményéhez. Pláne az USA ellen... több nagyságrendi szintkülönbség, esélyük nincs. Kell nekik az a saját nuki, legalább több tucatos nagységrendben.várd meg amíg megbukik a rendszer .. ha megbukik egyáltalán (kétlem jelen pillanatban) azután kezdjél örömködésbe,meg az USA tömjénezésébe.
ui: ha már pitét emlegetünk azért Venezuela meg Irán nem ugyanaz a kávéház !
Háááát....oké, perzsák, nem arabok, de nem fűznék nagy reményeket a perzsa haderő harctéri teljesítményéhez. Pláne az USA ellen...
Teljesen felesleges utánanéznem. AZ USA haderő egy nagyságrendi különbség minőségben a kínaihoz képest is. Ha a közvélemény bevállalja a véráldozatot (szárazföldi csapatok is bemennek), Iránnak reszeltek.Azért nézz utána kicsit az ISIS-t meg az USA-t kik is verték ki Irakból..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..