[BIZTPOL] Irán

aki mindenáron holttesteket akar:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

aki mindenáron holttesteket akar:

Ezt értem, de rakd be hol olvastad, hogy egyrészt alátámaszd a mondandód másrészt mert így nem tudok magamtól utánamenni.
Vkontakt.. de ne kérj számon azért, ha hozok valami hírt onnan, nem én találom ki ezeket, de ha ennyire fontosnak gondolod a forrás megjelölést (egy bejegyzés volt egyébként, az egyik általam követett csoportban, és speciel nem volt megjelölve se az iráni külügy, sem a Fars hírügynökség) akkor ezekután légyszíves Te is minden általad hozott bejegyzést támassz ugyanígy alá, hitelességet igazoló forrással. (nincs semmi sértődés, csak ez akkor így korrekt)

tipp: kulcsszavakra rákeresel a neten, biztos hoz majd fel találatot (tényleg nem tudom már melyik csoportban olvastam a VK-n, ha emlékeznék rá nem írok ennyit :)

Ui: írtam mire vonatkozott a radikális kifejezés, Te egyébként mire gondoltál ezzel kapcsolatban :)

Vkontakt.. de ne kérj számon azért, ha hozok valami hírt onnan, nem én találom ki ezeket, de ha ennyire fontosnak gondolod a forrás megjelölést (egy bejegyzés volt egyébként, az egyik általam követett csoportban, és speciel nem volt megjelölve se az iráni külügy, sem a Fars hírügynökség) akkor ezekután légyszíves Te is minden általad hozott bejegyzést támassz ugyanígy alá, hitelességet igazoló forrással. (nincs semmi sértődés, csak ez akkor így korrekt)

tipp: kulcsszavakra rákeresel a neten, biztos hoz majd fel találatot (tényleg nem tudom már melyik csoportban olvastam a VK-n, ha emlékeznék rá nem írok ennyit :)

Ui: írtam mire vonatkozott a radikális kifejezés, Te egyébként mire gondoltál ezzel kapcsolatban :)
Akkor gondolom nem tudod alátámasztani...
Illik linked adni, amikor valaki forrást kér.
Az, hogy azt írod, hogy az egyik közösségi hálózaton az nagyon keveset jelent és ha valami hírt hozol, akkor ismételten úgy korrekt ha linkelsz valamit, mivel így csökkented a kockázatát annak, hogy félreinformálsz valakit, álhírt terjesztesz stb. Az pedig nem válasz, hogy keress rá a neten, hogy megkeresd én mit rakok be, ez szimpla tiszteletlenség és hanyagság más fórumozókkal szemben.
Bárki hoz valami hírt az linkelje honnan szedte, mert gondolom nem mindenki titkos csatornákon szerzi a tudását, ez rám is, rád is és másra is vonatkozik.

Ugye lekapcsolták a netet Iránban és nagy a tömegmozgalom egy olyan országban ahol nem idegen a fegyveres erőszak ilyenkor. Ebből adódik, hogy nagy az információs zaj, féligazságok és álhírterjesztés.

Csupán humorizáltam a ki a radikális kérdéssel :)

Azért azt megnézem, hogy Iránban secperc alatt az ajatollah kaftánja alól előkapott Wunderwaffe zavaróval hirtelen lekapcsolják országszerte a komplett tüntetői Starlink hálózatot, miközben meg Ukrajnában évek óta a hadsereg kommunikációs hálózatának az alapját adja a rendszer.

Legnagyobb baj a közel-keleti eseményekkel, hogy országtól és frakciótól függetlenül folyamatosan a "ki tud nagyobbat kamuzni" verseny megy köztük

Azért azt megnézem, hogy Iránban secperc alatt az ajatollah kaftánja alól előkapott Wunderwaffe zavaróval hirtelen lekapcsolják országszerte a komplett tüntetői Starlink hálózatot, miközben meg Ukrajnában évek óta a hadsereg kommunikációs hálózatának az alapját adja a rendszer.

Legnagyobb baj a közel-keleti eseményekkel, hogy országtól és frakciótól függetlenül folyamatosan a "ki tud nagyobbat kamuzni" verseny megy köztük
a netet kapcsolták le, nem a szarlinket. Azt csak zavargatják.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Kormánypárti ellentüntetések Iránban.

Érdekes módon ezt nem kell annyira okos szögekből felvenni.

A többnyire békés, gyanúsan hírszerzési hátterű tüntetések eszkalációja úgy látszik visszaütött, lehet az emberek ott is össze tudnak adni kettő meg kettőt.

Iráni külügyben közben vetítéseket tartottak nyugati nagyköveteknek a többnyire békés tüntetőkről.

Irán-Starlink....
"Iran deploys military jammers to disrupt Starlink amid nationwide internet blackout

Iranian authorities have significantly escalated internet restrictions by deploying military-grade jammers to disrupt Starlink satellite connectivity, extending the country’s nationwide blackout beyond domestic networks, according to Forbes. The move marks the first documented large-scale effort by Iran to interfere directly with satellite internet, which had been viewed as a fallback during previous shutdowns. Anti-government outlet Iran Wire reported that while tens of thousands of Starlink units were believed to be operating inside Iran, disruptions rapidly increased from around 30% of traffic to more than 80% within hours. The interference appears linked to GPS signal jamming, resulting in uneven, localized outages rather than a uniform shutdown. Monitoring groups cited by Forbes say national connectivity has dropped to roughly 1% of normal levels."

A kormány és hatalompárti tüntetők több nagyvárosban tüntetnek...

• Tetszik
Reactions: dragonette
érdekes lesz ha az usa megtámadja iránt közvetlenül a tüntetések leple alatt. kérdés lesz, hogy ebben az esetben milyen mértékü utolsó válaszcsapásokat fog tudni az iráni hadsereg mérni az usa bázisaira, hajóira, az izraelben lévő célpontokra..mindenesetre a zsidók már készülnek(persze a többi környező ország is gondolom)

Israeli security services are raising the alert level and preparing for various scenarios in light of developments in Iran.

Among these scenarios are a potential U.S. attack on Iran and the corresponding regional responses.

G-eaxcZXMAArPpA

Az ukránok kidolgoztak egy kiterjedt SOP-t a Starlink használatára, modifikációval.
Itt meg nem működik, ergo bukott az elmélet, hogy az amcsik vannak az iráni telepítés mögött.
Az még nem világos, hogy csak GNSS spoofing vagy az adatkapcsolat is érintett.

Igen ! Amerika behúzza 1-2 hónap alatt iránt meg venezuelát Az oroszokat meg cumiztatják több mint 4 éve ! Ez a meleg nem pite !
várd meg amíg megbukik a rendszer .. ha megbukik egyáltalán (kétlem jelen pillanatban) azután kezdjél örömködésbe,meg az USA tömjénezésébe.

ui: ha már pitét emlegetünk azért Venezuela meg Irán nem ugyanaz a kávéház !

várd meg amíg megbukik a rendszer .. ha megbukik egyáltalán (kétlem jelen pillanatban) azután kezdjél örömködésbe,meg az USA tömjénezésébe.

ui: ha már pitét emlegetünk azért Venezuela meg Irán nem ugyanaz a kávéház !
Háááát....oké, perzsák, nem arabok, de nem fűznék nagy reményeket a perzsa haderő harctéri teljesítményéhez. Pláne az USA ellen... több nagyságrendi szintkülönbség, esélyük nincs. Kell nekik az a saját nuki, legalább több tucatos nagységrendben.

• Vicces
Reactions: vata and Kim Philby
Azért nézz utána kicsit az ISIS-t meg az USA-t kik is verték ki Irakból..
Teljesen felesleges utánanéznem. AZ USA haderő egy nagyságrendi különbség minőségben a kínaihoz képest is. Ha a közvélemény bevállalja a véráldozatot (szárazföldi csapatok is bemennek), Iránnak reszeltek.
Viszont kb. levegőből is életképtelenné teszi az országot az USA bármikor.

Na ezért kéne multipoláris világrend, mert ez nekem sem tetszik.