Na, elfogadom a véleményed, de szerintem Somkúti nagyon jó arc, nem érzem nála a limitált képességeket, nyilván elbaszta a Szuverenitásvédelmi Hivatalnál túl őszinte volt 56-al, az nem volt tőle okos dolog, azóta viszont még őszintébben mondja a SAJÁT véleményét, nekem abszolút szimpi az egész karakter.
RESI katona. Az elemzéseinek azon része mikor légierővel, irányított fegyverekkel foglalkozik voltak már problémásak, tudom, láttam én is, volt ahol hangosan nevettem, ettől függetlenül tisztelem, nagy tudású ember, mindenhez nem ért amiről kérdezik, és válaszol rá, ez tény.
Demkó talán a leginkább világlátott, legkevésbé elfogult - orosz ukrán viszonylatról beszélek, nyilvan kormánypárti ez nem is vitás! - Ő a leginkább biztonságpolitikai szakértő, igen.
Castelt pont azért hallgatom szívesen, mert nem hazai, és ő pont nem fanboy, leszarja az oroszt, ukránt is, erre értettem az elfogulatlant, nyilván pro Bibi, pro Trump, Pro Fidesz, ez nem is vitás. Ezt a részt nem nézem, ettől én el tudok vonatkoztatni.