Nem, nem ezt mondtam.Te allitottad be ugy mintha a danok a sajatjaikat vesztenek el Trump miatt... Ja annyira a sajatjaik hogy sterilizaltak oket.
Azt mondtam, hogy a GRÖNLANDIAK mellett kellene kiállni, ha másért nem a magyaroknak.
Nem, nem ezt mondtam.Te allitottad be ugy mintha a danok a sajatjaikat vesztenek el Trump miatt... Ja annyira a sajatjaik hogy sterilizaltak oket.
Totál igazat adok szerencsétlen Inuitoknak, csak az évezredes birodalmi logikával felépült világrend durva szembeszél. Nem olyan szerencsések mint nem messze tőlük Izland ahol a gazdaság arra épült (ha jól tudom), hogy adóparadicsom lett számos Amerikai tech cégnek és egyfajta kapuként működik az USA és az EU között.Miben fasság, hogy a grönlandiak döntsék el, hogy mit akarnak?
Egyértelműen megmondták, hogy nem akarnak amerikaiak lenni.
Meg majd dánok sem.
Hanem grönlandiak.
Aki 40 évvel fiatalabb létére is pont olyan agyhalott volt két lábon, mint az öreg akit váltott. Trump se jó, de Kamala még szarabb lett volna, Ő az amerikai Liz Truss. Ez az USA szégyene, meg a világ baja, hogy ezt tudta kitermelni magából és magának az USA elit.2024-ben két elnökjelölt volt : Trump és Kamala Harris... (Biden visszalépett még az év közepén)
"Az egy évig érvényes, most kiküldött vagy kiküldendő értesítések mintegy kétharmada csupán az előző években már kiküldött értesítés meghosszabbítása."https://www.portfolio.hu/global/202...-az-allam-elveheti-a-lakossag-vagyonat-812019
"Norvégiában több ezren kaptak hétfőn a hadseregtől levelet, amely szerint háború esetén a fegyveres erők lefoglalhatják javaikat."
a legjobb ügynöke Putyinnak ..Ez már tényleg nem kifejezhető jelzőkkel.
Macron nem akar csatlakozni a lehúzós klubhoz, erre Trump ki akar vetni 200%-os vámot francia borra, pezsgőre.
Mitörtééniiikkk????

Trump az eunak:nos, fegyvert az önálló államoknak is kell vásárolniuk. lehet többet is, mind együtt vennének.
nyilván kérdés, hogy lesz e fizető képesség, de szerintem kitalálnak majd valamit. mondjuk szépen lassan minden tulajdon usa kézbe kerül.
na meg ugye hiteleket is lehet adni
Sőt, még egy ilyet is posztolt a Truthra:Ez már tényleg nem kifejezhető jelzőkkel.
Macron nem akar csatlakozni a lehúzós klubhoz, erre Trump ki akar vetni 200%-os vámot francia borra, pezsgőre.
Mitörtééniiikkk????
Ahha... Na arra befizetek, mikor az öreg Donald majd azt mondja, akkor nem jön gáz, meg olaj, és mindenkire aki szállít nekünk szankciókat vet ki, esetleg elfoglalják-lefoglalják mint a venéz olajos ladikokat...https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260119/vilagos-valaszt-adott-dania-trump-fenyegetesere-812013
"A dán külügyminiszter világossá tette, hogy a vámfenyegetésekre nem Dánia, hanem egész Európa fog választ adni."
fog még sorban állni a nagypofájú EU a BRICS meg a CSTO tagságértAhha... Na arra befizetek, mikor az öreg Donald majd azt mondja, akkor nem jön gáz, meg olaj, és mindenkire aki szállít nekünk szankciókat vet ki, esetleg elfoglalják-lefoglalják mint a venéz olajos ladikokat...
Megbasznak az amcsik épp, az anyánk hátán, csak sok hülye EU-s vakon tartott állampolgár még nem fogja fel azt ami történik JELEN időben. Kb. tolt Donald egy ultimátumot, ami olyan szintű hogy egy nem teljesen szopóágon lévő és kiszolgáltatott ország - szövetségi rendszer erre mint CASUS BELLI tekintene, mi meg csak kapkodjuk a levegőt - forgatjuk a szemünket tehetetlenül, és játszuk az értetlent!
Most jut át épp a gigánkon túlra az amcsi makk!!!

(érezzétek benne az iróniát)Itt mindenki a mi fejünkre fog hamuzni!fog még sorban állni a nagypofájú EU a BRICS meg a CSTO tagságért(érezzétek benne az iróniát)
Nem értek egyet. Itt személyiségbeli bajok vannak.
Raegan, Kennedy ugyan olyan kemények voltak, mégis teljesen más kávéház.
Vagy Teddy Roosevelthez sem merném hasonlítani, akinek szintén nem sok gátlása volt (róla neveztem el a macskám)
Szerintem Grönland nem Trump ötlete.Azért az elég valószínűnek tűnik, hogy ha most Harris lenne az elnök, akkor nem arról beszélgetnénk hogy el akarja foglalni Grönlandot mert nem kapta meg a Nobel-békedíjat...
Igen.https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260119/vilagos-valaszt-adott-dania-trump-fenyegetesere-812013
"A dán külügyminiszter világossá tette, hogy a vámfenyegetésekre nem Dánia, hanem egész Európa fog választ adni."
Szerintem ennek az lesz a vége, hogy a dán miniszterelnök is Maduro mellé fog kerülni egy újabb sikeres Delta Force akció keretébenAhha... Na arra befizetek, mikor az öreg Donald majd azt mondja, akkor nem jön gáz, meg olaj, és mindenkire aki szállít nekünk szankciókat vet ki, esetleg elfoglalják-lefoglalják mint a venéz olajos ladikokat...
Megbasznak az amcsik épp, az anyánk hátán, csak sok hülye EU-s vakon tartott állampolgár még nem fogja fel azt ami történik JELEN időben. Kb. tolt Donald egy ultimátumot, ami olyan szintű hogy egy nem teljesen szopóágon lévő és kiszolgáltatott ország - szövetségi rendszer erre mint CASUS BELLI tekintene, mi meg csak kapkodjuk a levegőt - forgatjuk a szemünket tehetetlenül, és játszuk az értetlent!
Most jut át épp a gigánkon túlra az amcsi makk!!!

Kiket értessz grönlandiak alatt?Ne gondold már, hogy a grönlandiak olyan lojálisak Európához. Csak azért akarnak Dánia fennhatósága alá tartozni, mert tőlük nagyobb eséllyel fognak teljes függetlenséget szerezni a jövőben. Az USA-tól már nem fognak tudni szabadulni.
Ők függetlenséget akarnak, csak még nem állnak készen rá. Majd ha beindul a bányászat. Addig is eltartatják magukat Dániával. Merthogy a grönlandi költségvetés 2/3-át Dánia állja.
Vagyis addig amíg életképtelen a gazdaságuk, Dániától várják hogy eltartsa őket, ha meg beindulna a bányászat, akkor meg lépnének, nehogy valamit vissza kelljen csorgatni a dánoknak.
Szóval még mielőtt kimész harcolni Grönlandért, jó ha tudod ezt is.
A dánok meg vegyék úgy, hogy mi máris támogatjuk őket jó sok euróval. Merthogy miattuk sem kapjuk az EU-s pénzeket, cserébe kapunk EU-s büntetést.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..