[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

anyád...

Tegnap este azt mondta, hogy a britek terve, miszerint átadják a Diego Garcia-i bázist Mauritiusnak, majd visszabérlik, „nagy ostobaság”. De korábban támogatta. Most az az álláspontja, hogy a megállapodást nem szabad végrehajtani?
-Nem tudom, miért csinálják. Pénzre van szükségük?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
  • Hűha
Reactions: Loken and zsolti
Nagyon lecsökkent a Norvégia iránti tiszteletem.
Norvégia kezében van a Nobel-díj.
Meg kell értened, hogy nyolc háborút rendeztem el.

@krisss
figyu már: ez az, ami annyira rendben van, és minek akadok ki rajta, ez a normál ügymenet? :D

• Vicces
  • Hűha
Reactions: Loken and zsolti
"A katonai tervezők egy déli irányú amerikai inváziót modelleznek,
arra számítva, hogy az amerikai erők egy héten belül, de akár két napon belül is lerohannák Kanada stratégiai pozícióit szárazföldön és tengeren.

Kanada nem rendelkezik annyi katonával vagy kifinomult felszereléssel, amennyi egy hagyományos amerikai támadás elhárításához szükséges lenne – mondták.
Ezért a hadsereg nem-hagyományos hadviselést képzel el, amelyben irreguláris katonai vagy fegyveres civilek kis csoportjai lesből támadnak, szabotázshoz, drónhadviseléshez vagy üss-és-fuss taktikához folyamodnak.

Az ilyen taktikák célja az amerikai megszálló erőknek tömeges veszteség okozása lenne – mondta a tisztviselő.

A közös védelmi megállapodás ezen szakadása valószínűleg azt eredményezné, hogy Franciaországot vagy Nagy-Britanniát,
a nukleáris fegyverekkel rendelkező államokat felszólítanák, hogy támogassák és védjék meg Kanadát az Egyesült Államokkal szemben."

Remélem biztos ami biztos alapon ők is F-35-öst vesznek :D
Azzal lesz jó az USA ellen harcolni XD

@krisss
figyu már: ez az, ami annyira rendben van, és minek akadok ki rajta, ez a normál ügymenet? :D

Ilyen hisztik és szarvihar nélkül nem lenne 2030-ban új világrend. A WEF nagyon ragaszkodik hozzá, szóval megpróbálják elintézni.

Ennyire? Szerintem nem.
A 2.vh óta azért történt sok minden, de ekkora kavarodás sosem.
Ráadásul ennyire fölösleges.
Már csak A Király segíthet :D

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FmMGNhMWNhMmQyZjQyZTViOGJmNjM5NTBjNDdhMmI4.jpg

@krisss
Ez vagy tényleg Putyin legjobb ügynöke, vagy meghibbant. A korábbitól is jobban, régen sem volt 100-as, kicsit lehetett látni hogy szalajt a toronyban pár fogaskerék, de most már fullba nyomja a kretént.

Szerintem inkább Putyin ügynöke :D !!!

Szerintem az sem véletlen, hogy DJ Trump és Elon Musk összetalálkoztak a kampány alatt. Ennek a két megalomán figurának nagyon egy sófra jár az agya. Jól meg is értették egymást egy ideig. Elonnak végül azért kellett kispadra kerülnie, mert elfelejtette, hogy nem őt választották meg az USA elnökének.

• Tetszik
Reactions: fishbed and zsolti
Kezdik feltárni a 2020-as választási csalásokat USA-ban:
X-en most ez minden harmadik post.
Minnesotában 17.000+ halott szavazott.
Nevadában 89.000 illegális szavazat volt.

https://www.portfolio.hu/global/202...an-szarazfoldi-muveletbe-kezd-amerika-812332#
"Donald Trump amerikai elnök azt közölte újságírókkal kedden, hogy kormánya hamarosan a szárazföldi úton az Egyesült Államokba érkező kábítószer-szállítmányok ellen is fellép, miután szerinte a tengeri akciók már csökkentették a beáramló drog mennyiségét."

Mexikó felkészül...?
Csak nem Montrealba küld csapatokat, bár ahogy tolja mostanában már a fasz se tudja :D !

• Hűha
Reactions: Kim Philby
https://www.portfolio.hu/global/202...l-szep-csendben-gyengul-europa-vedelme-812342
"A Pentagon jelentősen csökkenteni készül részvételét több NATO-tanácsadó testületben, ez újabb lépés, melyet Donald Trump tesz az európai katonai jelenlét csökkentése érdekében - számolt be a Washington Post."
Valami jó is történik a sok szarság közt. Pont semmi keresnivalójuk nincs itt ezen a kontinensen, így is pont 35 évvel maradtak többet mint kellett volna!

Kanada háborúra készül az Egyesült Államokkal. (?)

A kanadai hadsereg egy lehetséges amerikai katonai invázió forgatókönyvét szimulálta – írja a The Globe and Mail magas rangú tisztviselőkre hivatkozva.

Szerintük a hadsereg egy délről érkező amerikai támadást szimulált, és arra a kemény következtetésre jutott, hogy Kanada nem lesz képes sokáig ellenállni egy hagyományos háborúban. A csapatok létszáma és felszerelése közötti különbség túl nagy volt. A szimulációk során az amerikai erők mindössze két nap alatt képesek voltak legyőzni Kanada védelmét szárazföldön és tengeren.

Ezért fontolgatja a kanadai hadsereg a nem hagyományos védelmi módszereket – gerillataktikát, szabotázst és aszimmetrikus hadviselést. Példaként említik az afganisztáni mudzsahedinek tapasztalatait.

Ez közel egy évszázada az első alkalom, hogy Kanada ilyen forgatókönyvvel folytatott hadgyakorlatokat. A Védelmi Minisztérium hangsúlyozza, hogy ez nem egy haditerv, hanem egy analitikus modell. Egyelőre.

Trump korábban megmutatta álmai Egyesült Államokának térképét, ahol Kanadát az amerikai zászló árnyékolja be, és többször is beszélt az országba való esetleges beolvasztásáról.

Ez vagy tényleg Putyin legjobb ügynöke, vagy meghibbant. A korábbitól is jobban, régen sem volt 100-as, kicsit lehetett látni hogy szalajt a toronyban pár fogaskerék, de most már fullba nyomja a kretént.

Szerintem inkább Putyin ügynöke :D !!!
Sosem volt százas (bizonyos értelemben), de pont ezért KELL a deep state-nek. Utána egy nem totál nárcisztikus, de papírról tágyalóképes idióta (mint Kamala) megváltásként lesz fogadva mindenki részéről és rábólintanak majd olyan dolgokra, amelyeket korábban elfogadhatatlannak ítéltek volna. Amit Trump meg LÉNYEGES oldalról elért, az Amerikáé (helyesebben az oligarcháké). Még vissza is lehet belőle adni, hogy mindenki örüljön, mennyire f.sza biznisz ez Amerikával.

Ezért röhögtem, amikor a hazai propi elkezdte futtatni mint a NAGY MEGVÁLTÓT és SZÖVETSÉGESt.

Kanada háborúra készül az Egyesült Államokkal. (?)

A kanadai hadsereg egy lehetséges amerikai katonai invázió forgatókönyvét szimulálta – írja a The Globe and Mail magas rangú tisztviselőkre hivatkozva.

Szerintük a hadsereg egy délről érkező amerikai támadást szimulált, és arra a kemény következtetésre jutott, hogy Kanada nem lesz képes sokáig ellenállni egy hagyományos háborúban. A csapatok létszáma és felszerelése közötti különbség túl nagy volt. A szimulációk során az amerikai erők mindössze két nap alatt képesek voltak legyőzni Kanada védelmét szárazföldön és tengeren.

Ezért fontolgatja a kanadai hadsereg a nem hagyományos védelmi módszereket – gerillataktikát, szabotázst és aszimmetrikus hadviselést. Példaként említik az afganisztáni mudzsahedinek tapasztalatait.

Ez közel egy évszázada az első alkalom, hogy Kanada ilyen forgatókönyvvel folytatott hadgyakorlatokat. A Védelmi Minisztérium hangsúlyozza, hogy ez nem egy haditerv, hanem egy analitikus modell. Egyelőre.

Trump korábban megmutatta álmai Egyesült Államokának térképét, ahol Kanadát az amerikai zászló árnyékolja be, és többször is beszélt az országba való esetleges beolvasztásáról.
Ha már Kanada....szerintem Grönland inkább tartozik Kanadához geológiai értelembe mint az USA-hoz, csak rá kell nézni a térképre.
Az USA pont ezért szeretné Kanadát is az USA-hoz csatolni a szigetre is azért van szüksége, mert Alaszkán kívül nincs sarkvidékhez közeli területe, viszont Kanada és Grönland megszerzésével Oroszországhoz hasonló nagyságú játékossá válna a sarkvidék felosztásáért folytatott játékban. Ez is világosan látszik ha az ember ránéz az Északi-sark térképére.