Hát nem. Csak ezek a hàttérben mentek.jajj, nemár.
Azt ne mondd, hogy pár héttel ezelőttig nem volt legalább kicsit biztonságosabb, kiszámíthatóbb a világ.
Most lefolyt a màz.
Hát nem. Csak ezek a hàttérben mentek.jajj, nemár.
Azt ne mondd, hogy pár héttel ezelőttig nem volt legalább kicsit biztonságosabb, kiszámíthatóbb a világ.
Ez a pali totális cezaromániában szenved.Nem ők fognak izolacionizmusba átmenni, hanem mindenki más fogja kizárni őket.
Majd megy a hiszti, hogy akkor hatmillió %-os vám, irgumburgum.
Aztán majd rájönnek, hogy igencsak szar lesz import termékek nélkül önellátni magukat.
De addig is átmennek szánalmasba, mint vmi hülyegyerek, aki a saját sztárolásán kívül semmit nem tud,
mögötte meg kiröhögi mindenki.
Mint pl a legújabb:
Ennyire? Szerintem nem.Hát nem. Csak ezek a hàttérben mentek.

Nem fog. Európa töketlen politikusokkal van tele, ebben speciel igaza van Newsomnak. Ezek a politikusok teljesen alkalmatlanok arra, hogy ilyen időkben vezessék a saját országukat és az EU-t is. Rá kellene ébredni, hogy rózsaszín felhős tündi - bündi virág szedős, szagolgatós birka idealizmus most baromira nem segít.Nem a régi nem lesz, hanem jelenleg kb nincs.
Ki számíthat jelenleg az USA-ra? Senki. Sem Eu, Tajvan, IL, senki.
Ha Európa nem zár össze, most és határozottan, akkor kampó. (És ebben nincs helye, az ilyen 'hehe, most jól beszpják, megérdemlik'
attitűdnek)
Azért a szövetségesek közötti területi annexió, pláne ha fegyveresre fordul, azért az tényleg más szint.Hát nem. Csak ezek a hàttérben mentek.
Most lefolyt a màz.
Kubai rakétaválság, gyarmarbirodalmak megszűnése, szovjetúnió felbomlása,vietnam, korea, franciàk kilépése a NATO-ból etc.Ennyire? Szerintem nem.
A 2.vh óta azért történt sok minden, de ekkora kavarodás sosem.
Ráadásul ennyire fölösleges.
Már csak A Király segíthet![]()
De, csak mi átlagjóskák nem tudhattunk róla, mert az rombolta volna az USA imidzsé, csak trump ezt most látványosan leszarja helyette elterelték a figyelmünket HollywooddalEnnyire? Szerintem nem.
Grönlandért Donbaszt kölcsónösen elismerni? Én még Kubával megfejelném.Közös érdekük EU szétverése és Európa meggyengítése. Ezt mind két oldal nyíltan hangoztatja. Trump publikált nemzetbiztonsági stratégiájában több oldalon át ekézik Európát, Kína és Oroszország alig szerepel benne. Nagyon más időket élünk sajnos mint akár csak egy éve.
Sztem Grönland erről is szól: oszd meg és uralkodj. Van akit befenyít Trump, van akit nem. Épp ezért van aki kiáll Grönlandért, van aki nem...
Mindeközben a Kremlben már elfogyott minden pezsgő, olyan jól szórakoznak ezen...
Nem tudom. Szted mikorra van arra esély, hogy a Patrióták és a Konzervek átvegyék a brüsszeli gyeplőt?? Ezek a maiak ennyit tudnak. Velünk szívózni a kispályán, de a nagypályán csak a cserepadról figyelhetnek.Reménykedem, hogy a végére Európa összekapja magát és egy egységesebb erősebb Európa lesz ebből a mostani rémálomból, de ez egyelőre nem látszik...
De nem a 'barátaiddal' csinálod ezt bakkerKubai rakétaválság, gyarmarbirodalmak megszűnése, szovjetúnió felbomlása,vietnam, korea, franciàk kilépése a NATO-ból etc.
Vagy el tetszett hinni a történelem végét?
Mert akkor a hiba az ön készülékében van.
#akasszákfelfukuyamàt
Valami hasonlo erzes reggel bemenni a munkaba.Ezt tökéletesen látod.
Nem kívánom egyébként senkinek.
Noch dazu tegnap éjjel konkrétan olyan rémálmom volt már, hogy jönnek a rakéták.
Rohansz a szüleidért, nem tudsz elbújni, tehetetlen vagy, nem érted.
Kurva szar volt.

Nem, nem . Ez a csávó defektes.De, csak mi átlagjóskák nem tudhattunk róla, mert az rombolta volna az USA imidzsé, csak trump ezt most látványosan leszarja helyette elterelték a figyelmünket Hollywooddal
Mintha egy hisztizős gyerek lenne…Nem, nem . Ez a csávó defektes.
Ez nem diplomácia. Ez nem tudom mi.
Álmodban palesztin voltál?Rohansz a szüleidért, nem tudsz elbújni, tehetetlen vagy, nem érted.
Érdekek vannak a geopolitikában.De nem a 'barátaiddal' csinálod ezt bakker
Inkább úgy írnám, hogy átlag amerikaiNem, nem . Ez a csávó defektes.

Fukuyama Előtt (F.e.) 18-ban, Cipruson volt már hasonló. Csak persze ahhoz legalább a közelmúlt történelmét is ismerni kéne.Azért a szövetségesek közötti területi annexió, pláne ha fegyveresre fordul, azért az tényleg más szint.
Te az elmúlt 5 évben háttal ültèl a tévének?És nem látni sem az okát, sem a kifutását
Továbbra sem érted. Nem azzal a vélt céllal van bajom, hogy US érdekek érvényesítése, hanem ahogy -állítólag- el akarja érni.Te az elmúlt 5 évben háttal ültèl a tévének?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..