[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Az Unió vezető államai kapkodnak.
Összerúgták a port a ruszkikkal, majd Amerika kedvéért Kinával, aztán amikor szívatja őket Trump, visszafutna néhány Kinához.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Emmanuel Macron francia elnök további kínai befektetéseket sürget Európában

„Kínát szívesen látjuk. Amire szükségünk van, az több kínai közvetlen befektetés Európában!

Kiszámíthatatlan, megbízhatatlan, követhetetlen.
Bolondok, teljesen tervek nélküli képességtelen idióták gyülekezete! Ezeknek az irányítása alatt veszett el a kontinens, ezt így fogják majd mesélni a történelmi könyvek!

Az Unió vezető államai kapkodnak.
Összerúgták a port a ruszkikkal, majd Amerika kedvéért Kinával, aztán amikor szívatja őket Trump, visszafutna néhány Kinához.

Emmanuel Macron francia elnök további kínai befektetéseket sürget Európában

„Kínát szívesen látjuk. Amire szükségünk van, az több kínai közvetlen befektetés Európában!

Kiszámíthatatlan, megbízhatatlan, követhetetlen.
Azt várom mikor szankciózzák az USA véres LNG-t.

Akkor meg is fagyunk....
Ó nem... Csak ki kell nyitni az ÉÁ negyedik épen maradt vezetékét Németországban, valamint az orosz Yamal németországi csapját -és ismét jöhet 10 Euró / 100 m3 áron a 30 Euro / 100 m3 es USA LNG ár helyett az orosz árletörő gáz.. Ezek a csapzárások mind USA parancsára történtek.
Ahogy régebben írtam ehhez viszont lehet menni kanosszára Putyinhoz..

Szomorú, de sajnos van benne igazság... :(

eu.jpg

Weim
Na jó, én most már abszolúte nem értem egyáltalán ezt a mai világot, ezt az évet (ami még el sem kezdődött, de már most krva sok).
Weimari Köztársaság Reloaded. Csak a mai technológiával az egész világ élőben "élvezheti" az életellenes hitványság magamutogatását, kivagyiságát.

Dán képviselő: ha az USA megtámadja Grönlandot, háború lesz

Azt megneznem hogy akar valaki mondjuk F35-el Amerika ellen harcolni.

Igen rövid... :confused: Sztem addig sem tartana mint a falklandi...

Tisztán haditechnikai szempontból igazán izgalmas kérdés miként alakulna F-35 vs. F-35 összecsapás, bár sztem nem lesz ilyen...

Milyen jó hogy nem vettünk F-35-öst meg semmi drága amcsi fegyvert! Ha Trump nagyon összerúgja a port az EU-val, lehet hogy egy csavart sem kapnánk hozzá...

És mit csinálnak?
Behívják az oroszokat? :)

A Grönlandi Evangélikus egyház nyilatkozata, és egy meglepő adat, hogy mikor is jutott el a kereszténység Amerikába. Egy evangélikus lelkész tolmácsolásában.