[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

naaa elmész te
visszaadták Grönlandot, miután ŐK megverték a németeket, olaszokat, japánokat a 2.vh-ban
F.A.S.Z.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

He? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolával
ne idegeskedj annyit, örülj neki hogy nem Jeruzsálemet szemelte ki magának :D

hmm .. mondjuk nem is rossz ötlet, hiszen van a közelben olaj is, ott van Irán, meg Jemen akit meg is kell regulázni . szóval ,egyszer lehet úgy ébred fel az öreg mint Richárd király és visszafoglalja a Szentföldet

JÓLÉTI liberális társadalom, HELLO!

Ezek a starbucksos Montreali gyerekek nem a Mudzsahedin, vagy a Viet-Kong!

Az mi szerint kanadában 2.95 mill horgaszengedély, 1.27 mill vadászengedély van kiadva emellett 1.4 mill sportlövész is van. Ezek milyen fizikai, mentalis állapotban vannak azt saccolni sem tudom.

hmm .. mondjuk nem is rossz ötlet, hiszen van a közelben olaj is, ott van Irán, meg Jemen akit meg is kell regulázni . szóval ,egyszer lehet úgy ébred fel az öreg mint Richárd király és visszafoglalja a Szentföldet
Hát de hogy lehet ilyen fasságokat mondani.
Silvio -ék meg még örülnek is neki...
Meg ez a 2.vh-s igazán g@ci, kegyeletsértő bunkó kijelentés. Hát mi képzel?!
A sok millió szovjet, brit, nemzetközösségi, francia stb elesettek ??
Ez a legalja :(

• Tetszik
Reactions: zsolti
Azért ha az USA megtámadná Kanadát annak még durvább következményei is lehetnek mint ha Grönlandot.
NATO kuka. AUKUS kuka. Mivel Kanada a Brit nemzetközösség (British Commonwealth) tagja esélyesen ellenséges vagy hadviselő országgá válna UK, Ausztrália és Új-Zéland is. Ezen kívül mivel Kanada részben francia nyelvterület is esetleg még Franciaország is beszállhatna a buliba, csak most nem az USA oldalán mint az 1770-es években, hanem a brit korona oldalán. Nem is beszélve a többi NATO tagország vagy az EU esetleges szembefordulásáról. Az USA szövetségesek nélkül nem szívesen látott vendégként maradna a világon.
Egy nyakig adósságban úszó ország esetén amelynek a fő hitelezői nem az USA területén vannak elég veszélyes vállalkozás, főleg ha még Oroszország és Kína is rájátszik a dologra.

Kanada rengeteg ingyen cuccot kap tőlünk és hálásnak kéne lenniük, de nem hálásak
Kanada az USA miatt létezik....
Emlékezz erre Mark
(M.Rutte), amikor nyilatkozgatsz.
Egy darab jeget akarunk a világ védelméért cserébe, és nem adják oda.
Van egy választásuk: odaadják és hálásak leszünk, vagy nem adják oda, de azt meg fogjuk jegyezni

Az mi szerint kanadában 2.95 mill horgaszengedély, 1.27 mill vadászengedély van kiadva emellett 1.4 mill sportlövész is van. Ezek milyen fizikai, mentalis állapotban vannak azt saccolni sem tudom.
Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabb és nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá. Nem lesznek ezek hirtelen dacos perzsák, kubaiak, Ford-T modell meg Iphone kell, nem egy megnyerhetetlen háború büszkeségből!

Ki akarna ott megfagyni, elszegényedni, éhezni kanadai hazafiságból, ha élhet tovább ugyan így, vagy jobban amcsiként?!

Így tegyétek fel a kérdést, nem lényeg hogy mennyi puska meg sportlövő van!!!

• Tetszik
Reactions: ravenlord
Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabbés nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá.

Ki akarna ott megfagyni, elszegényedni, éhezni kanadai hazafiságból, ha élhet tovább ugyan így, vagy jobban amcsiként?!

Csak ne becsüld le a kanadaiakat, a németek is megtették és rút ébredésük volt.
Kár, hogy @reich_und_roll nincs itt, biztos mesélne.

A kérdés az hogy mennyire patrióták ? itthon is van kb olyan 70.000 körüli vadász ,sportlövőket nem tudom .. arányaiban a mentális állapot hasonló lehet, bár ezt mindig embere válogatja, kint is lehetnek bolondok,meg itthon is van. statisztikát erre nem lehet felhúzni sztem.

• Tetszik
Reactions: zsolti
a világnak kétségbeesetten szüksége van egy független Európára.

Mármint a liberális világnak. Európa maradt jelenleg az utolsó menedékük.
Sztem Európának qrvára nem erre van szüksége. A függetlenség semmit sem ér, ha ez az elit marad. Először le kell váltani az európai gazdaságot, haderőt leépítő, az európai társadalmat leromboló liberális elitet.

Ha ezzel megvagyunk, akkor időlegesen ki kell egyezni a nagyokkal. Kína, ruszkik, USA. Aztán újra felépíteni magunk, ahogy Kína 1980 és 2000 között felépítette magát xarabb helyzetből..
Bocs, de Európát NEM a "liberális" elit rombolta le, hanem a vazallus elit meg az idióta pénz+hataloméhes politikusok.

Abban egyetértünk, hogy az elitet le kell(ene) cserélni (nem fog, mert ugyanaz, mint ami Usankában rángatja a bábokat), szóval good luck. Itt már el is bukott az egész.

Csak ne becsüld le a kanadaiakat, a németek is megtették és rút ébredésük volt.
Kár, hogy @reich_und_roll nincs itt, biztos mesélne.
Ja, 80 éve. Nem teljesen ugyan azok az arcok, meg jellemek néznek már vissza ha megsasolod a 20 körüli hadrafogható generációt, mint akkor.

Figyelj, nem rájuk hegyezem ki, de egy jóléti ország ma egy töle 12 x nagyobb lakosságút, 50* erősebb haderővel hogy feltartson....

Kuka.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
a világnak kétségbeesetten szüksége van egy független Európára.

Mármint a liberális világnak. Európa maradt jelenleg az utolsó menedékük.
Sztem Európának qrvára nem erre van szüksége. A függetlenség semmit sem ér, ha ez az elit marad. Először le kell váltani az európai gazdaságot, haderőt leépítő, az európai társadalmat leromboló liberális elitet.

Ha ezzel megvagyunk, akkor időlegesen ki kell egyezni a nagyokkal. Kína, ruszkik, USA. Aztán újra felépíteni magunk, ahogy Kína 1980 és 2000 között felépítette magát xarabb helyzetből..
Ne hidd hogy most az EU-t irányító, birtokló USA bárkivel is egyezkedni fog a szabadjára eresztésünkért. Az erő poziciójából addig ragaszkodik hozzánk - amíg bírja.

naaa elmész te
visszaadták Grönlandot, miután ŐK megverték a németeket, olaszokat, japánokat a 2.vh-ban
F.A.S.Z.
Pedig az USA teljes gazdasági/hadi ereje nélkül jó eséllyel nem ez az eredmény született volna.

mivanbazmeg??? mivaann!mivan!mivaann??!
ŐK csinálták meg Izraelnek! Akurvaanyádatcsináltadtepöcs

A "new york - tel-aviv tengelyhez" nem is jeruzsálem kell.

• Tetszik
Reactions: 2ndt
Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabb és nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá. Nem lesznek ezek hirtelen dacos perzsák, kubaiak, Ford-T modell meg Iphone kell, nem egy megnyerhetetlen háború büszkeségből!

A sztarbuckos gyerekekre reagaltam, ellenállni tényleg nem nagyon tudnának, hogy jobb életük lenne yenkiként azt azért nem gondolnám.