tehát semmi ?Legalább annyi, mint Afganisztántól, Líbián át Irakig.
Sürgetni meg senki nem sürget semmit.
tehát semmi ?Legalább annyi, mint Afganisztántól, Líbián át Irakig.
Sürgetni meg senki nem sürget semmit.
He? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolávaltehát semmi ?
ne idegeskedj annyit, örülj neki hogy nem Jeruzsálemet szemelte ki magánakHe? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolával
JÓLÉTI liberális társadalom, HELLO!
Ezek a starbucksos Montreali gyerekek nem a Mudzsahedin, vagy a Viet-Kong!
Hát de hogy lehet ilyen fasságokat mondani.ne idegeskedj annyit, örülj neki hogy nem Jeruzsálemet szemelte ki magának
hmm .. mondjuk nem is rossz ötlet, hiszen van a közelben olaj is, ott van Irán, meg Jemen akit meg is kell regulázni . szóval ,egyszer lehet úgy ébred fel az öreg mint Richárd király és visszafoglalja a Szentföldet

Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabb és nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá. Nem lesznek ezek hirtelen dacos perzsák, kubaiak, Ford-T modell meg Iphone kell, nem egy megnyerhetetlen háború büszkeségből!Az mi szerint kanadában 2.95 mill horgaszengedély, 1.27 mill vadászengedély van kiadva emellett 1.4 mill sportlövész is van. Ezek milyen fizikai, mentalis állapotban vannak azt saccolni sem tudom.
Csak ne becsüld le a kanadaiakat, a németek is megtették és rút ébredésük volt.Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabbés nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá.
Ki akarna ott megfagyni, elszegényedni, éhezni kanadai hazafiságból, ha élhet tovább ugyan így, vagy jobban amcsiként?!
Így tegyétek fel a kérdést, nem lényeg hogy mennyi puska meg sportlövő van!!!
A kérdés az hogy mennyire patrióták ? itthon is van kb olyan 70.000 körüli vadász ,sportlövőket nem tudom .. arányaiban a mentális állapot hasonló lehet, bár ezt mindig embere válogatja, kint is lehetnek bolondok,meg itthon is van. statisztikát erre nem lehet felhúzni sztem.Az mi szerint kanadában 2.95 mill horgaszengedély, 1.27 mill vadászengedély van kiadva emellett 1.4 mill sportlövész is van. Ezek milyen fizikai, mentalis állapotban vannak azt saccolni sem tudom.
Bocs, de Európát NEM a "liberális" elit rombolta le, hanem a vazallus elit meg az idióta pénz+hataloméhes politikusok.a világnak kétségbeesetten szüksége van egy független Európára.
Mármint a liberális világnak. Európa maradt jelenleg az utolsó menedékük.
Sztem Európának qrvára nem erre van szüksége. A függetlenség semmit sem ér, ha ez az elit marad. Először le kell váltani az európai gazdaságot, haderőt leépítő, az európai társadalmat leromboló liberális elitet.
Ha ezzel megvagyunk, akkor időlegesen ki kell egyezni a nagyokkal. Kína, ruszkik, USA. Aztán újra felépíteni magunk, ahogy Kína 1980 és 2000 között felépítette magát xarabb helyzetből..
Ja, 80 éve. Nem teljesen ugyan azok az arcok, meg jellemek néznek már vissza ha megsasolod a 20 körüli hadrafogható generációt, mint akkor.Csak ne becsüld le a kanadaiakat, a németek is megtették és rút ébredésük volt.
Kár, hogy @reich_und_roll nincs itt, biztos mesélne.
Ne hidd hogy most az EU-t irányító, birtokló USA bárkivel is egyezkedni fog a szabadjára eresztésünkért. Az erő poziciójából addig ragaszkodik hozzánk - amíg bírja.a világnak kétségbeesetten szüksége van egy független Európára.
Mármint a liberális világnak. Európa maradt jelenleg az utolsó menedékük.
Sztem Európának qrvára nem erre van szüksége. A függetlenség semmit sem ér, ha ez az elit marad. Először le kell váltani az európai gazdaságot, haderőt leépítő, az európai társadalmat leromboló liberális elitet.
Ha ezzel megvagyunk, akkor időlegesen ki kell egyezni a nagyokkal. Kína, ruszkik, USA. Aztán újra felépíteni magunk, ahogy Kína 1980 és 2000 között felépítette magát xarabb helyzetből..
Pedig az USA teljes gazdasági/hadi ereje nélkül jó eséllyel nem ez az eredmény született volna.naaa elmész te
visszaadták Grönlandot, miután ŐK megverték a németeket, olaszokat, japánokat a 2.vh-ban
F.A.S.Z.
Ja, de a sokmillió többi szövetséges nélkül semPedig az USA teljes gazdasági/hadi ereje nélkül jó eséllyel nem ez az eredmény született volna.
mivanbazmeg??? mivaann!mivan!mivaann??!
ŐK csinálták meg Izraelnek! Akurvaanyádatcsináltadtepöcs
ne idegeskedj annyit, örülj neki hogy nem Jeruzsálemet szemelte ki magának![]()
hmm .. mondjuk nem is rossz ötlet, hiszen van a közelben olaj is, ott van Irán, meg Jemen akit meg is kell regulázni . szóval ,egyszer lehet úgy ébred fel az öreg mint Richárd király és visszafoglalja a Szentföldet
Tényleg nem lényeg ez, hidd el. A kanadai lakosság nagy része okosabb és nem olyan szívós, nyakas mint az ukránok - én se lennék, elpuhultunk a jólétben, megszoktuk a jót! - simán gazdasági nehézségekkel is rá lehetne venni őket ha elég nehéz és sokáig nyom majd az amcsi prés, hogy soroljanak be az amcsik alá. Nem lesznek ezek hirtelen dacos perzsák, kubaiak, Ford-T modell meg Iphone kell, nem egy megnyerhetetlen háború büszkeségből!
Ki akarna ott megfagyni, elszegényedni, éhezni kanadai hazafiságból, ha élhet tovább ugyan így, vagy jobban amcsiként?!
Így tegyétek fel a kérdést, nem lényeg hogy mennyi puska meg sportlövő van!!!
Mint ha elviszik őket meghalni az USA ellen ?!A sztarbuckos gyerekekre reagaltam, ellenállni tényleg nem nagyon tudnának, hogy jobb életük lenne yenkiként azt azért nem gondolnám.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..