Ez ugyanaz mint amikor a rendőrökkel arcoskodnak. Nem fogják fel mekkora rizikót vállalnak.ICE megint lelőtt egy Minneapolis-i embert
Ez ugyanaz mint amikor a rendőrökkel arcoskodnak. Nem fogják fel mekkora rizikót vállalnak.ICE megint lelőtt egy Minneapolis-i embert
Már sry, de nem akart lelőni senkit (ld esetvideók).Ez ugyanaz mint amikor a rendőrökkel arcoskodnak. Nem fogják fel mekkora rizikót vállalnak.
Nagyon nem ugyanaz. Különböző jogosultságok. Egyébként jogszerűen arcoskodhatnak (szidalmazás, videózás, stb.) a rendőrrel IS, amíg követik az utasításokat.Ez ugyanaz mint amikor a rendőrökkel arcoskodnak. Nem fogják fel mekkora rizikót vállalnak.
Visszavonom, utólag néztem meg a videót, én sem értem miért tették.Már sry, de nem akart lelőni senkit (ld esetvideók).
Legálisan nála tartott fegyója volt. És egy telefont tartott a kezében, nem pisztolyt.
Ráadásul bármilyen vizsgálat, akármi nélkül, mér jött a (honnan is ismerős.....) lejárató kampány, hogy
egy terrorista, stb.
Nincs még elég feszkó arra, ahelyett azt mondták volna, hogy sajnáljuk, kivizsgáljuk. És kicsit vissza vesznek a wannabe-katonák
Mert látványosan egy szedet-vedet csocselég a banda java...Visszavonom, utólag néztem meg a videót, én sem értem miért tették.
Ok komolyan hazai terroristának néznek mindenkit, aki szembenál az "ugyuknek". Ez a mentalitásuk tukre.Ráadásul bármilyen vizsgálat, akármi nélkül, mér jött a (honnan is ismerős.....) lejárató kampány, hogy egy terrorista, stb.

Pentagon kiadta a nemzetbiztonsági stratégiáját - ez lényegében egy szakmaibb verziója korábbi ideológiával át itatott doksinak.
A Pentagon négy legfontosabb prioritása, az NDS által elrendeltek szerint:
- Védje meg az amerikai hazát
- Tántorítsa el Kínát az indo-csendes-óceáni térségben "erőn keresztül, nem konfrontáción keresztül"
- Növelje a tehermegosztást az amerikai szövetségesekkel és partnerekkel
- Pörgesse fel az amerikai védelmi ipari bázis
![]()
Pentagon releases National Defense Strategy, with homeland defense as top priority - Breaking Defense
Pete Hegseth's first National Defense Strategy lays out how the Pentagon will execute guidance from the White House.breakingdefense.com
Nekünk nincs okunk egyiket sem kedvelnünk, annyit segítettek* leginkább, mint Dél- s Közép-Amerika népeinek... Ahogy a 80-as években énekeltük: Bal sors, akit Reagen tép...Nézem a híreket: hát, az ICE eléggé fullban nyomja a kretént. A szóvivőt kb. már az előző alkalommal ki kellett volna b.szni az állásából, Trump meg szokáshoz híven totál fogalmatlan. Rühelltem Bident, de neki legalább volt minimális agya a demencia előtt.
Nekem is eszembe jutott ez a szóvicc (kb. összeesküvést lehetne belőle generálni), viszont a fentiek egyikét SEM csinálta a két áldozat.
A Border Patrol góréját nem helyzték át? Mintha valahol olvastam volna. Már csak a teljes vezetőséget meg Trumpot kéne egy normális republikánusra cserélni, mert amit csinál (kb. minden) illetve amit az emberei csinálnak.....hát oké, értem, hogy miért, de lassan már a klasszik repek ellenállását is ki fogja váltani.https://www.portfolio.hu/global/202...-gondol-a-veres-hatosagi-intezkedesrol-813392
"Az amerikai hatóságok vizsgálatot indítanak Alex Pretti ügyével kapcsolatosan – jelentette be Donald Trump amerikai elnök. A 37 éves minnesotai férfit a hétvégén lőtték le az amerikai bevándorlási hatóságok (az ICE és a CBP) emberei. Trump azt is elmondta, hogy alapvetően elégedett az ICE munkájával."
Módosítom: Good le akart lépni (ami f.szság volt); az más kérdés, hogy semmi értelme nem volt belekötnie az ICE-nak, de azért meg konkrétan nem lőhették volna le, azóta tenger videó jött ki elejétől/végétől.Nekem is eszembe jutott ez a szóvicc (kb. összeesküvést lehetne belőle generálni), viszont a fentiek egyikét SEM csinálta a két áldozat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..