A zsidók már a papírt sem adják azt is vinnünk kell magunkal!Naja.Arra jártak,aztán bottal ütögették a nyomát........
A zsidók már a papírt sem adják azt is vinnünk kell magunkal!Naja.Arra jártak,aztán bottal ütögették a nyomát........
Sajnos akkorra már emlék sem leszünk ahogy mennek a dolgaink...Az azért lesz jó, mert az már csak egy Luxemburg méretű országra kell elindítani.

Nagyon rá vagytok izgulva erre az ukrán támadásra.Az azért lesz jó, mert az már csak egy Luxemburg méretű országra kell elindítani.
Szerintem a tehergépkocsin kívüli dolgokat - amin van valami ami lő (lőszert vagy rekettyét).
Análtágító. Ès szerintem arra kapunk is pènzt.Micsoda?![]()

Hát.Nagyon rá vagytok izgulva erre az ukrán támadásra.

Ez alapján egy ló huszárral a nyeregben is harcjármunek számít.Szerintem a tehergépkocsin kívüli dolgokat - amin van valami ami lő (lőszert vagy rekettyét).

Ez alapján egy ló huszárral a nyeregben is harcjármunek számít.![]()
Happy Finish lesz.Van egy olyan érzésem, hogy most
az egyszer olyan jó tudatlannak lenni! Minden esetre készítem a popcornt! De valószínűleg ez nem happy and-el fog végződni! Inkább tragikomédia!
Csak mi leszunk a masszorHappy Finish lesz.

Miért kinzas?Most vagy mondjátok el, vagy hagyjátok abba ezeket a kiszólogatásokat![]()
Azt nem mondtam, hogy kínzás. Csak parttalan.Miért kinzas?
Mert akkor a vegen elkezdem elvezni muhahahaha
A kínzást a Genfi egyezmény tiltja!Miért kinzas?
Mert akkor a vegen elkezdem elvezni muhahahaha

Ahh nem…tudod szeretem a munkam, most vettem uj autot, holnap jon a fegyverpenz amugy meg csak par het es kiderul.Azt nem mondtam, hogy kínzás. Csak parttalan.
Csak arra akarok utalni ha nem szeretnél a gyönyörű Genfi tó partján sétálni ne kínozz minket

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..