Tatra licensz alapján a Rába, ahogy korábban MANt is csinált.Na most akkor önálló, vagy Rába-Tátra?
Mert, ha a Rába-Tátra önálló teherautógyártást jelent, akkor kéremszépen van nekünk önálló IFV gyártásunk is.
Tatra licensz alapján a Rába, ahogy korábban MANt is csinált.Na most akkor önálló, vagy Rába-Tátra?
Mert, ha a Rába-Tátra önálló teherautógyártást jelent, akkor kéremszépen van nekünk önálló IFV gyártásunk is.
Tehát nem önállóanTatra licensz alapján a Rába, ahogy korábban MANt is csinált.
Akkor lenne önálló, ha a rába fejlesztett volna ki egy teherautót és azt gyártotta volnaEz most remélem irónia.Gidrán példája meg óvatos optimizmusra ad okot
Na ez biztosan nem önálló.Tatra licensz alapján a Rába, ahogy korábban MANt is csinált.
Ha a tatrás sztorit is sikerül úgy elcseszniük, mint a Gidránt akkor önként leugrok a tajgetoszról...Ez most remélem irónia.
Nem.A Rába-MAN anno liszensz alapján,de önállóan gyártottuk.A magyar ipar állitotta elő az egészet.Tehát nem önállóanAkkor lenne önálló, ha a rába fejlesztett volna ki egy teherautót és azt gyártotta volna
Én erre gondoltam:Nem.A Rába-MAN anno liszensz alapján,de önállóan gyártottuk.A magyar ipar állitotta elő az egészet.
Csepel meg csak a Rába-MAN motort használta fel a katonai 500as,és a plgári 700as sorozatához,ahogy az Ikarusz is.
Nade akkor volt hozzá háttériparunk,ami képes volt minden részegységet itthon legyártani.....Volt.Ma már nincs.
![]()
Rába H sorozat,már a MAN import fülkével.Egyébként eredetileg a sorozat protója a H-18 volt,még Kamaz fülkévelÉn erre gondoltam:
![]()
Szuper, bár a március irreálisan korainak hangzik - kérdés melyik évre gondolt?
Gidrán gyártást nem képesek megugrani évek óta...
Ki gyárt most önállóan teherautót?Tehát nem önállóanAkkor lenne önálló, ha a rába fejlesztett volna ki egy teherautót és azt gyártotta volna
Scania az a volkswagen csoporté ott az manban meg a Scaniaban nagyon sok az azonos alkatrészHa minden csavar is otthon készül. Ellenkező esetben a volvo scania renault... Mind koprodukcio....
Döntés kérdése. Lehetne 80 százalék is, ha van szándék. Motort esetleg nem tudunk, bár ha akarnánk: győrben, szentgotthárdon.Amúgy ha összejönne ez a biznisz mennyi lehetne a hazai hozzáadott érték? Beszállítói lánc?
Az egy dolog. Az utolsó gumiabroncs, csatlakozó germaniban készül? Festék, stb?Scania az a volkswagen csoporté ott az manban meg a Scaniaban nagyon sok az azonos alkatrész
Meg tudnák oldani maguknak ha akarnák, de olcsóbb ha nem mindent német cégtől vesznekAz egy dolog. Az utolsó gumiabroncs, csatlakozó germaniban készül? Festék, stb?
Nem hiszem, hogy túl nagy piaca lesz ennek az E tatranak szóval én erre nem alapoznékRába-Tátra teherautó gyártás és koprodukció egy nagyon jó hír szerintem.
Ami számomra felmerült kérdésként mint hazai hozzáadott érték, hogy az elektromos hajtáslánc, akksi, stb magyarországon is előállítható, és a Tatra is kirukkolt ezzel.
https://czechoslovakgroup.com/en/ne...tery-electric-truck-at-e-salon-2025-in-prague
A tények mindig tények. Vagyis nem olcsóbb otthon és nincsenek rákényszerítve. Pont.Meg tudnák oldani maguknak ha akarnák, de olcsóbb ha nem mindent német cégtől vesznek
ja, majd ha rá lesznek kényszerítve akkor lesz 100% német teherautó...A tények mindig tények. Vagyis nem olcsóbb otthon és nincsenek rákényszerítve. Pont.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..