Jeffrey Epstein Reportedly Ran Kremlin’s Largest Honeytrap and Blackmail Operation
New reports suggest Jeffrey Epstein was involved in a significant sexual blackmail scheme linked to Russian intelligence operations.
![]()
Jeffrey Epstein Reportedly Ran Kremlin’s Largest Honeytrap and Blackmail Operation
New reports suggest Jeffrey Epstein was involved in a significant sexual blackmail scheme linked to Russian intelligence operations.united24media.com

UgyehogymegmondtamAz az egy biztos, hogy a Moszadnak semmi köze nem volt hozzá...![]()
Ugyehogymegmondtam
hogy nem a mossad volt
ezt is megmondtamPutyin robbantotta fel az NS2-t.

Az az egy biztos, hogy a Moszadnak semmi köze nem volt hozzá...![]()
Tényleg semmi sem megy nektek, csak ha vmi gebaszvan, akkor elővenni a zsidókmiattvan kártyát?

Kezdjem el felsorolni az összes gyökér katolikus, reformátust?A szomorú inkább az, hogyha 10 rossz dolog történik a világban, és én mindegyikhez oda írom, hogy erről a zsidók tehetnek, akkor több, mint 50%-ban nem lövök mellé.... És ez nagyon gáz, csak nem nekem
De végig vehetjük egyesével is ha gondolod, csak a fontosabbakat:
1. Ukrajnai háború... kik vezetik ukrajnát? Hát a zsidók....
2. Irán elleni agressziók... kik is baszogatják őket? Jah, hát a zsidók...
3. Me too botrány... kik is tettek tönkre embereket ha azok nem keféltek velük? Jah, hát a zsidó producerek.
4. A századunk eddigi leggusztustalanabb és legaljasabb botránya , a világszíntű pedo botrány. Kik is szervezték ezt? Hát persze, hogy a zsidók
Ha ők lennének a világon a többségi társadalom nem lepődnék meg, de egy világ szinten 0. pár %-os kisebbségtől azért ez nem kis teljesítmény.
)Kezdjem el felsorolni az összes gyökér katolikus, reformátust?
Mert vannak.
De mégsem az megy, hogy pl. a Világméretű Evangélikus Összeesküvés, ugye?
A fenti példákat meg hagyjuk is, mert teljes ökörség mindegyik (a mee2 kivételével, mert azt nem is értettem soha)

Ghislaine papája tudod ugye, hogy ki volt?
Ja gondolom, orosz kém, az újmúlt kft. szerint.
Oszt? Mert egy akárkikommentelő ezt írta? Nahát.
A most már mindenki számára elérhető levelezések alapján.Oszt? Mert egy akárkikommentelő ezt írta? Nahát.
Am eddig ezeket a médiumokat egyáltalán nem tartottátok mérvadónak, mer FOs meg tökömtudja mi.
Akkor most mivan? Mégis? LoL
Ugyan annyira van bizonyíték, mint az összes többi, ugyan ennyire reálisnak látszó forgkönyvre.A most már mindenki számára elérhető levelezések alapján.
Egyébként miért veszed magadra? Az eddigiek alapján ez a díszpinty egy, alapvetően kompromat gyűjtésére szolgáló hálózat egyik kiemelt figurája volt. Kompromatot meg mindenki gyűjt. A zsidó kultúra meg összejátszás megítélése nem fog emiatt romlani (alacsonyan van már most is).
Történetesen ezt pont mosszadosok tartották fent, valószínűleg mert a pedó téma miatt hihetetlenül “jó” volt a ráfordítás/profit arány, megérte. A mosszad majd pont valami goj bandával fogja ezt csináltatni? Nyilván nem, ott sokkal nehezebb a kultúrális közös nevezőt megtalálni.
Azért hangos ügy most ez, mert egy olyan tevékenyseg köré sikerült szervezni a gyűjtögetést, amely rengeteg embernél kiveri a biztosítékot.
Neeeem, véletlenül sem az oroszok.Egyébként szerintem orbleréket is így/ők fogják, és szerintem a jutalmuk az lesz a jókidobosságért, hogy épphogy megnyerhetik majd a választást áprilisban. A kegyelmi ügy során/után nyilvánosságra került mindenfélék körüli felhajtás meg azért kellett, hogy orbler meg a pajtijai lássák, mennyi az annyi.
Megmérted?Ugyan annyira van bizonyíték, mint az összes többi, ugyan ennyire reálisnak látszó forgkönyvre.
Remélem megeszik egymást a kannibálok ha elvonulnak a rendfenntartó erők!700 fed ügynököt vonnak ki azonnal Minnesotából
Bedobod ide? Faxbooktalan vagyok...Na itt találtam friss infókat az Epstein ügyről, itt is a hozzászólások az érdekesek:
![]()
A Hálózat - Mező Gábor Hivatalos Oldala
A Hálózat - Mező Gábor Hivatalos Oldala. 45 187 ember kedveli · 54 801 ember beszél erről. Hálózat. Itt van. Látod? Pedig mindent meghatároz. Írj, írjon, elolvasom: [email protected]www.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..