"Putyint le kell váltania az oroszoknak és a helyére egy pszichopata nacionalistát ültetniük, aki képes arra, hogy felismerve az ellenoldal mentalitását, náluk is mocskosabb állatként, a legiszonyatosabb eszközökkel éljen."Ahogy korábban azt is írtam, hogy a hülye Putyinon meg a nyomorék különleges katonai műveletén fognak elúszni, mert a kezdeményezés a birodalomnál van.
Több mint 100 éve , Európában lezajló eseményekhez a narratívát és kottát az Óperencián túlról gyártják, a passzát szelet is onnan fújják, így Putyinnak is erre kell táncolni , csak neki van arra ereje hogy időnként a politikusi zenekarban erre rá is tud kontrázni."Putyint le kell váltania az oroszoknak és a helyére egy pszichopata nacionalistát ültetniük, aki képes arra, hogy felismerve az ellenoldal mentalitását, náluk is mocskosabb állatként, a legiszonyatosabb eszközökkel éljen."
Egy olyan nacionalista kell oda, aki képes elhitetni magáról, hogy pszichopata, de NEM pszichopata.
Csak simán érvényesíti a vörös vonalakat, ésszel sakkozik, mindig tesz ellenlépést, amikor szükséges.
Ha Putyin alkalmas lett volna háborús elnöknek nem úgy állna ez a háború, ahogy, mert sosem engedték volna így elfajulni.
Itt élünk egy bolygón amin tombol a habiru démon évezredek óta és a felgyűlt anyaggal minderről a jelenkor annyit tesz, hogy mélyen elítéli azokat, akik elolvasták és szólnak róla. Ez a retardáció vezet a passzátszél képzelt irányához és emiatt van gyakorlatilag, hogy országok, mint a miénk, kiszolgáltatjak magukat a haború előszobájában, arra sem felkészülve, hogy a potenciális, szomszédos, mindenkor ellenség országokra időben összeszedetten kiállíthassa a szükseges technikát. Pedig volt idő, de addig melóztak rajta, hogy érdemi növekmény nélkül teljen el, hogy mára beérett a siker.Több mint 100 éve , Európában lezajló eseményekhez a narratívát és kottát az Óperencián túlról gyártják, a passzát szelet is onnan fújják, így Putyinnak is erre kell táncolni , csak neki van arra ereje hogy időnként a politikusi zenekarban erre rá is tud kontrázni.
Szóval itt vagyunk, a birodalom az ellenségünk, a birodalom ellensége az egyetlen valodi kapcsunk a világ többi reszéhez és a nem birodalmi tag Szerbia akivel kiemelt katonai barik vagyunk, hát a hátnak, késsel a kezekben a törtenelem alapján.Erre ennyi elég is szerintem:Ahogy régebben mondtam, az ukrajnai konfliktus a bekötött szemű Justicia kötéltáncsa a III Vh szakadéka felett - a rúd végén két kosárban a Nyugati országok + proxi Ukrajna, a másikban Oroszország és támogatói. A cél, mindenképp az EGYENSÚLY megőrzése -mert míg a stabil és megbonthatatlan béke partfalára ki nem ér az Istennő - addig bármi és bármikor - megtörténhet.
Közben Putyin bá még mindig azon csodálkozik valamelyik beszédében, hogy a nyugat meg Kijev figyelmen kívül hagyja a valóságot. Közben.Még mindig azt hiszi, hogy ez az igazságháború legalább a kutyát érdekli azelőtt, hogy győzne, nem Ukrajnában, az egészben.
![]()
Szóval a kretén oroszok még mindig hisznek benne, hogy igazságháborút kell nyerniük olyan ellenséggel szemben ami a hazugság maga és magasról leszarja az igazságukat.![]()
És mindez azért van rendre így, mert a nagy többség a történelem során ugyanezen megalkuvó szemléletű igazságháborút folytatott olyanokkal szemben, akiket ez sohasem érdekelt és nagyon kevesen voltak, akik belevertek egyet azokba az árgus szemekbe, mert felfogták a helyzetet. Máig démonizálva vannak ezért.Nyugat árgus szemmel követi hogy az oroszok is mikor lépnek kissé félre - mert akkor teljes erővel megindul ellene az egyre jobban feltuningolt hadigépezet, sáskaraj a Hajlandóak főszereplésével, az Igazság pallosát felmutatva a médiafogyasztó és abban hívő tömegeknek..
Szóval szerintem nem látod túl jól.Ennek megfelelően én meg úgy érzem hogy itt közép Európában szerencsénk van Putyinnal, egy "idegesebb" orosz vezető intézkedései miatt már régen nyakig ülnénk...
Remélem azt azért tudod, hogy az USA egy 380 milliós ország ami egyben a világ legnagyobb gazdasági hatalma is. Semmilyen realitása nincs annak, hogy a céget az USA ellen, vagy Kína ellen, vagy akárcsak az oroszok ellen készítsd fel. Mi ezek ellen az országok ellen kizárólag szövetségi rendszerben vagyunk képesek bármit is elérni úgy katonai mint politikai vagy gazdasági téren.Itt élünk egy bolygón amin tombol a habiru démon évezredek óta és a felgyűlt anyaggal minderről a jelenkor annyit tesz, hogy mélyen elítéli azokat, akik elolvasták és szólnak róla. Ez a retardáció vezet a passzátszél képzelt irányához és emiatt van gyakorlatilag, hogy országok, mint a miénk, kiszolgáltatjak magukat a haború előszobájában, arra sem felkészülve, hogy a potenciális, szomszédos, mindenkor ellenség országokra időben összeszedetten kiállíthassa a szükseges technikát. Pedig volt idő, de addig melóztak rajta, hogy érdemi növekmény nélkül teljen el, hogy mára beérett a siker.
A napokbeli beszélgetésekben kiderült, hogy nemcsak szánalmas és nevetséges már miattuk az elérhető hadiipari kapacitások felé az imázs, hanem bele is léptek az önérzetükbe, alighanem megnehezítendő a majdan háborút lefolytatni kénytelen szerencsétlenek helyzetét. Semmihez nem nyúltak és nem is nyúlnak ami elérhető technika. A semmibe öntenek pénzt a kf51 evoval, de nem vesznek aktív vedelmet a létező tankokra.
És közben Bobo huszározik.
Az egész egy haderőszabotázs programnak hangzik.
És a legviccesebb, hogy itt a vélemény sokszor az, hogy nem az usa ellen kell készülnünk, hanem a környezetünk ellen. Erre is képtelenek jelenleg, de az igazság az, hogy mint szuverén állam, a honvédelmi miniszterünknek szövetseg ide vagy oda, az usa ellen kell készülnie! Ez a kibaszott kötelessége és arra megy, hogy teljesitse, akkor simán teljesíti a többiekre nézve is.
Na és mi a birodalomban vagyunk.
A birodalom ellenségei nem lehetnének a biztonságérzet illúziójában, nem lehetne, hogy csak azért visznek fegyvereket valahová, ahol aztan kepzetlenek rá a katonák, hogy a fasszopó gdp-t növeljék a fuvarköltseggel meg az eladással...
Folyton a hazugság tárgyalóköreit futják, folyton elhiszok, hogy leáll a démon. Pedig ott van előttük többezer év, ott van a legutóbbi habiru háborúk összes anyaga. Nem azért akarom én speciel az orosz birodalmat győztesnek, hogy nekik csicskuljunk, ellenük is kötelessege lenne a kibaszott Bobonak felkészülnie. Hanem azért, mert ha a birodalom nyer, vagy a birodalom feltételei szerint küld vágóhídra az elszabotált haderővel a helytartóság, akkor végünk. Eltűnünk.
És ahogy azt a néhány vezetőt leszamítva a történelemben rendre elkövették az igazsághaború hibáját a birodalommal szemben és az gátlástalanul tört naprol napra egyre kocskosabb léptekkel ellenük és csak pislogtak, úgy ezt látjuk rendre ma is. Usa, Izrael, a birodalmi helytartóságok rendre megelőző csapnak, leválasztanak, kiiktatnak, ledrónoznak, megölnek, kiírtanak, Putyin eközben a dollárnyomda gdp-jét kalkulálgatva különkeges katonai műveletezik.
Ahogy többször mondtam, az első két hétben kellett volna az egeszet abszolvalnia egy atommal Kijevre. Csicska volt, nem tette. Azt sem tette, hogy hagyomanyosan szetbassza, hogy megölesse a habiru kormányt, hogy ledronozza, hogy hidakat robbantson fel, hogy a belepéskor elegesse a küldött hadianyagot. Irrealis a birodalommal szemben, szürreális katonai szemmel nézve az első bekejobb kíserlet is, de egy fene, tegye meg, aztan utana többet nem. De szutyok vörös vonalak megbaszódhattak, bármi megengedett, mert felesleges igazsagháborút vív. Mi lett volna, ha az elején rövidre zarja? Lefoglaljak az orosz vagyont? Démonizálják az oroszokat? Kitiltják a sportolóikat? Hazaküldik a diplomatáikat? Bevezetnek ellenük 20000 szankciót? Totálisan kirekesztik őket a nemzetközi kereskedelemből? Felrobbantják a vezetéteket?
És a legszebb, hogy mindenki 2030-ra készül, mert ez elterjedt. Gyerekek, szerintem idén indul a buli. Ki hiszi el a habiruknak, hogy most igazat mondtak?Szóval itt vagyunk, a birodalom az ellenségünk, a birodalom ellensége az egyetlen valodi kapcsunk a világ többi reszéhez és a nem birodalmi tag Szerbia akivel kiemelt katonai barik vagyunk, hát a hátnak, késsel a kezekben a törtenelem alapján.
Erre ennyi elég is szerintem:
És mindez azért van rendre így, mert a nagy többség a történelem során ugyanezen megalkuvó szemléletű igazságháborút folytatott olyanokkal szemben, akiket ez sohasem érdekelt és nagyon kevesen voltak, akik belevertek egyet azokba az árgus szemekbe, mert felfogták a helyzetet. Máig démonizálva vannak ezért.
Szóval szerintem nem látod túl jól.
Szerintem Pogány nagyrészt arról írt, hogy a szövetségi tagságaink igazából nem arról szólnak, hogy mi abból profitáljunk, vagy hogy nekünk “jó” legyen, úgy egyáltalán. Illetve egyre inkább úgy tűnik, hogy megint faszra akarnak húzni bennünket a szövetségeseink.Remélem azt azért tudod, hogy az USA egy 380 milliós ország ami egyben a világ legnagyobb gazdasági hatalma is. Semmilyen realitása nincs annak, hogy a céget az USA ellen, vagy Kína ellen, vagy akárcsak az oroszok ellen készítsd fel. Mi ezek ellen az országok ellen kizárólag szövetségi rendszerben vagyunk képesek bármit is elérni úgy katonai mint politikai vagy gazdasági téren.
Szövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.Szerintem Pogány nagyrészt arról írt, hogy a szövetségi tagságaink igazából nem arról szólnak, hogy mi abból profitáljunk, vagy hogy nekünk “jó” legyen, úgy egyáltalán. Illetve egyre inkább úgy tűnik, hogy megint faszra akarnak húzni bennünket a szövetségeseink.
Csak a mai fontossági sorrendek szerint. Mária Terézia korában a költségvetés 85%-a katonai, vagy ahhoz kötődő kiadás volt. A mai szélső érték 0,6%.Szövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.
Pusztuljon bele, különben belepusztulunk a kibaszott garasszámlálásba, miközben amúgy háború lesz-van.Szövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.
Csak a biztonságérzet fogalma, amivel bizniszelnek. Tessék egy kis belbiztonság érzet, napi híranyagban, központilag, amúgy kurvára ugyanúgy öregeznek, megkéselnek...Csak a mai fontossági sorrendek szerint. Mária Terézia korában a költségvetés 85%-a katonai, vagy ahhoz kötődő kiadás volt. A mai szélső érték 0,6%.
Átértékelődik a biztonság fogalma, és a társadalmi fontossági sorrend is.
Ha nem lennénk NATO tagok, akkor már rég nácik lennénk, és ugye akkor önvédelemből muszáj lenne Putyinnak megvédeni minket...Szövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.

Több mint 100 éve , Európában lezajló eseményekhez a narratívát és kottát az Óperencián túlról gyártják, a passzát szelet is onnan fújják, így Putyinnak is erre kell táncolni , csak neki van arra ereje hogy időnként a politikusi zenekarban erre rá is tud kontrázni.
Ahogy régebben mondtam, az ukrajnai konfliktus a bekötött szemű Justicia kötéltáncsa a III Vh szakadéka felett - a rúd végén két kosárban a Nyugati országok + proxi Ukrajna, a másikban Oroszország és támogatói. A cél, mindenképp az EGYENSÚLY megőrzése -mert míg a stabil és megbonthatatlan béke partfalára ki nem ér az Istennő - addig bármi és bármikor - megtörténhet.
Nyugat árgus szemmel követi hogy az oroszok is mikor lépnek kissé félre - mert akkor teljes erővel megindul ellene az egyre jobban feltuningolt hadigépezet, sáskaraj a Hajlandóak főszereplésével, az Igazság pallosát felmutatva a médiafogyasztó és abban hívő tömegeknek..
Ennek megfelelően én meg úgy érzem hogy itt közép Európában szerencsénk van Putyinnal, egy "idegesebb" orosz vezető intézkedései miatt már régen nyakig ülnénk...
Szövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.
Vagy ugyanabból a pénzből 2x, 3x, 4x annyi nem-NATO haditechnikát tudnánk venniSzövetségi tagsag nélkül a biztonságunk garantálása nem evi 2% lenne hanem vagy 4-6. Ebbe az ország gazdaságilag belepusztulna.

Nézd már meg mi is volt akkoriban az állam te nagyon okos.Csak a mai fontossági sorrendek szerint. Mária Terézia korában a költségvetés 85%-a katonai, vagy ahhoz kötődő kiadás volt. A mai szélső érték 0,6%.
Átértékelődik a biztonság fogalma, és a társadalmi fontossági sorrend is.
Nyilvánvalóan más volt az állam, csak mint szélsőértéket írtam, de az sem normális, ami ma van.Nézd már meg mi is volt akkoriban az állam te nagyon okos.
Nem ez a baj, hanem az, hogy az elcsatolt magyar területeket megszállva tartó országokat a NATO védené tőlünk!Nem pusztulna bele. Hatékonyabban kéne irányítani más preferenciákkal, de nem pusztulna bele.

Az a maihoz képest nem állam. Észak-Korea nem költ ennyit, pedig az egy modern fogalmaink szerinti állam.Nyilvánvalóan más volt az állam, csak mint szélsőértéket írtam, de az sem normális, ami ma van.
Azért a kereskedelem, igazságszolgáltatás, stb. ugyanúgy az egyenlőbbek kezében volt, szóval ez azért ilyentén módon téves. Az igaz, hogy magukhoz vontak mára mindent és nem áshatsz csak úgy a bolygódon, mint akiknek meg szabad ásni, nem vehetsz fel a csodaszarvas népének tagjaként egy agancsot a földről, de ezt maguknak és az általuk teremtett bürokrata hidrának köszönhetik. Az, hogy egy ilyentén módon szar rendszerben élünk, nem menti fel őket az alól, hogy folyton a legjobbnak rikácsolják és félelmet árulnak a széljobbtól.A 19. századig az állam és a vezetői gyakorlatilag egy haditanács voltak, aminek a legfontosabb és nagyjából egyetlen feladata a haderő volt.
Több mint 100 éve , Európában lezajló eseményekhez a narratívát és kottát az Óperencián túlról gyártják, a passzát szelet is onnan fújják, így Putyinnak is erre kell táncolni
A cél, mindenképp az EGYENSÚLY megőrzése
akkor teljes erővel megindul ellene az egyre jobban feltuningolt hadigépezet, sáskaraj a Hajlandóak főszereplésével, az Igazság pallosát felmutatva a médiafogyasztó és abban hívő tömegeknek.
Ennek megfelelően én meg úgy érzem hogy itt közép Európában szerencsénk van Putyinnal, egy "idegesebb" orosz vezető intézkedései miatt már régen nyakig ülnénk...
Nem azért akarom én speciel az orosz birodalmat győztesnek, hogy nekik csicskuljunk
Ahogy többször mondtam, az első két hétben kellett volna az egeszet abszolvalnia egy atommal Kijevre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..