[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

GYARMAT !!!! Olvass vissza !!! Amugy ha ok nevezik ki a politikai katonai vezetest es ok doktrinaljak a gazdasagot is akkor ok iranyitjak az orszagot. Gondolom ezen nincs vita?

Megszállt ország, és kész.

Betűzzem ?

M - E - G - S - Z - Á - L - L - T.

A megszállásnak meg volt komoly előzménye, 1941 - 45 között.

Mert utannuk mi jovunk az orosz birodalmepitesi programban. Raadasul ezt meg elkepzelni sem kell mert mar volt benne reszunk es nagyon olcson es gyorsan megusztuk a dolgot. Masok nem ilyen szerencsesek. Nem szeretnek megegyszer orosz gyarmat lenni. Szar volt elsore is.
Ezen lehet rohigcselni (mast nem is nezek ki beloletek ) de ezt hogy mi (is) leszunk a kovetkezok maga Putyin mondta. Ugy ahogy azt is hogy olyan hogy ukran nincs.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: 2ndt and SirHiggins
Mi relevanciája van a kérdéshez ?

A te kommentelésed kimerül az irracionális és teljesen hamisan és tévesen megideologizált, és dogmatizált oroszgyűlöletben, ami annyira egyoldalú, hogy azt bárki el is utasítja.
Kivancsi vagyok eltel e a szoc rendszerben? No meg ha mar te is szemelyeseket kerdezel akkor a fair play alapjan illenek valaszolni.

• Tetszik
Reactions: gergo55
Ezen lehet rohigcselni (mast nem is nezek ki beloletek ) de ezt hogy mi (is) leszunk a kovetkezok maga Putyin mondta. Ugy ahogy azt is hogy olyan hogy ukran nincs.

Miért pont Magyarország jönne ?

Ennyi erővel több értelme lenne Közép-Ázsia behúzásának, vagy a Baltikummal vagy Lengyelországgal való leszámolásnak, vagy bármi másnak, mint a Magyarország elleni háborúnak.

Meg Ukrajnában olyan mértékű veszteségeket szenvedtek az oroszok, hogy majd pont így fognak világot hódítani.

Kivancsi vagyok eltel e a szoc rendszerben? No meg ha mar te is szemelyeseket kerdezel akkor a fair play alapjan illenek valaszolni.

Nem, nem éltem.

Mert te talán igen ?

Az, hogy te mennyire élted meg a szockót, az egy szubjektív élmény. Ugyanakkor vannak a fekete - fehér történelmi tények, te azok ellen hadakozol.

Lengyelország államterülete az elmúlt 500 évben annyit változott, hogy lehetetlen annak ügyében igazat is.

Amúgy kérd is számon Churchill-t, Roosevelt-et, és Trumant, hogy miért nem a Balkánon szálltak partra ?
Ha Churchillen múlt volna, akkor Mo rohadtul nem szovjet csatlósállam lett volna fél évszázadra.

• Vicces
Reactions: Pogány
Köszönhetően, hogy Európa nagyobbik felének több esze van, mint a BonsaiDucénak

A 14 Challenger 2-esnek, és a hasonló mennyiségű, és minőségű kacatnak köszönhetően ?

Az ukrán katona az AK-74-essel, RPG-vel, Sztrelával / Iglával, BMP-vel, és T-72-essel harcol az orosz ellen, nem pedig valami Nyugati csodafegyverrel.

Miért pont Magyarország jönne ?

Ennyi erővel több értelme lenne Közép-Ázsia behúzásának, vagy a Baltikummal vagy Lengyelországgal való leszámolásnak, vagy bármi másnak, mint a Magyarország elleni háborúnak.

Meg Ukrajnában olyan mértékű veszteségeket szenvedtek az oroszok, hogy majd pont így fognak világot hódítani.
Most nem velem vitatkozl hanem Putyinnal. Ot kene meggyoznod. Sok sikert! En drukkolok neked. Majd ird meg milyen a taborelet.

Most nem velem vitatkozl hanem Putyinnal. Ot kene meggyoznod. Sok sikert! En drukkolok neked. Majd ird meg milyen a taborelet.

Ahogyan zajlanak a harcok, még 5 múlva is az lesz a csoda, ha Donyecket letudják, és azután is hátra van még Zaporozsje, Herszon, Harkov, és Szumi.

Ilyen tempóval 500 év múlva fognak Magyarország alá érni az oroszok.

Kellemes rettegést !

A 14 Challenger 2-esnek, és a hasonló mennyiségű, és minőségű kacatnak köszönhetően ?

Az ukrán katona az AK-74-essel, RPG-vel, Sztrelával / Iglával, BMP-vel, és T-72-essel harcol az orosz ellen, nem pedig valami Nyugati csodafegyverrel.
Eddig azt mantráztátok, hogy a NATO-val harcol a ruszki.
Akkor?

Nem, nem éltem.

Mert te talán igen ?

Az, hogy te mennyire élted meg a szockót, az egy szubjektív élmény. Ugyanakkor vannak a fekete - fehér történelmi tények, te azok ellen hadakozol.
Igen en eltem a szoc alatt. Igen nekem az orosz katona aaz orosz befolyas az szemelyes emlek es nem egy olvasott cikk. Igen nekem meg meg van az hogy az orosz komunista befolyas athatott mindent. Az ovodatol az egyetemen at a hetkoznapokat kulturat sportot mindent de MINDENT. Szar volt. Mindenki belul uvoltott kinjaban mert mast nem tudott mert ha megtette hangosan pofanvagtak igy vagy ugy. Ismetlem szar volt es nem kivanom sem magamnak sem neked sem a csaladjainknak. Sot! Semelyik valaha orosz megszallas alatt levo orszag nem kivanja oket vissza. SEMELYIK! Most vagy mindenki hulye aki nem akar orosz uralmat vagy van egy altalanos tapasztalat.

Amugy milyen "fekete feher tortenelmi tenyekre " gondolsz amelyekkel szerinted en hadakozom? Kesz vagyok tanulni.

• Tetszik
Reactions: G__G and Rferi66
Igen en eltem a szoc alatt. Igen nekem az orosz katona aaz orosz befolyas az szemelyes emlek es nem egy olvasott cikk. Igen nekem meg meg van az hogy az orosz komunista befolyas athatott mindent. Az ovodatol az egyetemen at a hetkoznapokat kulturat sportot mindent de MINDENT. Szar volt. Mindenki belul uvoltott kinjaban mert mast nem tudott mert ha megtette hangosan pofanvagtak igy vagy ugy. Ismetlem szar volt es nem kivanom sem magamnak sem neked sem a csaladjainknak. Sot! Semelyik valaha orosz megszallas alatt levo orszag nem kivanja oket vissza. SEMELYIK! Most vagy mindenki hulye aki nem akar orosz uralmat vagy van egy altalanos tapasztalat.

Amugy milyen "fekete feher tortenelmi tenyekre " gondolsz amelyekkel szerinted en hadakozom? Kesz vagyok tanulni.

Akik saját szemükkel látták, és élték is meg az orosz megszállást, azok már alsó hangon 76 - 86 évesek lennének ... Vagy te mennyi vagy ha szabad érdeklődnöm ?

Ahogyan zajlanak a harcok, még 5 múlva is az lesz a csoda, ha Donyecket letudják, és azután is hátra van még Zaporozsje, Herszon, Harkov, és Szumi.

Ilyen tempóval 500 év múlva fognak Magyarország alá érni az oroszok.

Kellemes rettegést !
Nem a pillanatnyi helyzetrol beszelek hanem a szandekrol ami evtizedek ota meg van Putyin fejeben. Jelenleg ennyire kepesek de egy ukran osszeomlas eseten maris hatarosak lennenk. Sajnos ez benne van a pakliban.