Amit folyamatosan fejlesztenek az nem “sikeres”?
Mihez képest olcsó? Mit értesz “vezérlőrendszer” alatt, amelynek milyen objektivizálható korlátai vannak, amelyből levonod a következtetést, hogy “soha nem lesz sikeres”?
A “sikert” miben méred?
(Én például abban, hogy az adott rendszer felé, követelményként megfogalmazott leküzdendő célponttípusoknál például milyen hatékonysággal deríti fel azokat, és küzdi le.
Ez minimum két arányszám, de egész biztos, hogy ennél többet specifikáltak.)
Ismered a Pancir célszámait? Hát azt tudod-e, hogy az elmúlt négy évben hogyan alakultak a detekciós/elfogási számaik?
Linkelnéd kérlek?
Köszönjük mikola, már vártam, mikor teszi be valaki ezt a hírt, mert ma (a genfi bohóckodás kezdetén) láthatóan meg kellett tolni a narratíva szekerét, és a legtöbb FOSportál lehozta - gondolom ugyanezért aktiváltak téged is már megint.
Mindenki másnak: az AFP “elemzésére” hivatkozik a hír, amely az ISW február 15-i napi jelentéséből idéz:
The Kremlin continues to discuss future elections in Ukraine to advance its claim that the current Ukrainian government is illegitimate.
understandingwar.org
Akit érdekel, esetleg nézzen rá, hol ír az ISW arról, hogy micsoda áttörést értek el a bölcshősmanőverezőhősharcosok (spoiler: sehol). Viszont feltűnhet, hogy az ISW jelentés gyakorlatilag kizárólag vojenkurvák (orosz és ukrán) telegram posztjaira épít. De még úgy se túl rózsás a kép.
Amolyan sanity check-ként javaslom az értelmesebb xoxolsimogatóknak például a DeepStatemap nézegetését (120% ukrán termék, ott voltak a Fekete-tenger medrének kikotrásánál is, ráadásul Kurszk óta már full SzBU kontroll alatt dolgoznak).
A hősös cikkben emlegetett Zapotól keletre eső terület...
Február 1-én:
Február 16-án:
Vessetek egy pillantást a bal oldali dobozban látható számokra is (72449 vs 72550, illetve 41216 vs 41185 km2).
Ohnoes.