[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 421
17 560
113
Koreaiak, meg japánok nem hiszem, hogy tömegesen jönnének, de például az eddig hozzánk érkezett kínaiak nem segélyen élni jöttek, hanem munkával pénzt keresni. Megtanulják a nyelvünket. Beilleszkednek, ami a közel-keleti és afrikai illegális bevándorló hullámról kevésbé mondható el. Nem próbálják rákényszeríteni a befogadó társadalomra a vallási előírásaikat, szokásikat, értékrendjüket. Nem bántalmazzák a nőket, mert szerintük alulöltözöttek. Sem szóban, sem fizikailag. Nem állnak neki mészárolni, terrortámadásokat elkövetni. Nem kiugró náluk a nemi erőszakok aránya. Nem az erőszakos bűncselekmények nagyságrenddel nagyobb előfordulása jellemző rájuk, hanem inkább meghúzzák magukat. Nem mennek szembe öntörvényű módon a jogszabályainkkal (az adójogot kivéve) és a hatósági intézkedésekkel. Szóval egyetértek: inkább a ferde szeműek. A koreai meg amúgy is egy dolgos népség. OECD felmérés szerint évtizedek óta ők dolgozzák le a legtöbb munkaórát.

Ki kell hogy ábrándítsalak, a KPOP sztárok egy része - azon kívül, hogy elsődleges kiválasztási szempont esetükben a szépség - a plasztikai műtéteknek köszönheti a kinézetét. Ebben Dél-Korea világelső. Meg a vakolatnak, mert kozmetikum fogyasztásban is élen állnak.

De ha élőben szeretnél látni KPOP sztár csajokat, akkor október 10-től 5 napig Budapesten, Bécsben és Ljubjanában forgat a GFriend nevű, manapság Koreában nagyon népszerű csapat. Jövő héten Budapest belvárosában van esély élőben találkozni velük.

Így néznek ki:
gfriend-lol-e1468492651769.jpg


A vérvonal keverése és a szaporodás kérdését közvetlenül velük érdemes megvitatni. Előny, ha tudsz koreaiul.

Valahogy soha nem rajongtam az ázsiai csajokért. Nekem nem elég nőiesek. Mert ugye a nagy átlag nem manöken kinézetű.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Integrálni bármilyen népcsoportot lehet ha,
Azok elég kis számban érkeznek és vagy nem élnek egy többen.
Ha azok az emberek konkrétan Magyarországra szándékoztak jönni és nem csak úgy, nekik mind egy csak ell otthonról.
Egyébként az ázsiaiak nagy része messze nem szép az európai szemnek. És a maguk módján igen butusok. Sajnos elég nagy tapasztalatból beszélek.
 
  • Tetszik
Reactions: bartinieffektus

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 933
53 502
113
Akkor mar legyen az a kave egy dupla:

http://mozgasterblog.hu/blog/mar_megint_a_csalok_jartak_jol
"...
Olvasom és nem hiszek a szememnek. Jelentősen javulhat idén az ír költségvetés egyenlege, mert a Bizottság az Apple ír leányvállalatát közel 13 milliárd euró megfizetésére kötelezte, ami nagyságrendileg az idei évre várt ír GDP 5,6 százaléka.
...
Az írek lehetőséget teremtenek az Apple-nek, hogy Írországban adózzon offshore-szinten az összes európai eladása után 0,5-1 százalékos adókulccsal ... A Bizottság ezt észlelve nem megbünteti Írországot, hanem még meg is jutalmazza! Arra kötelezi az Apple-t, hogy fizessen 13 milliárd euró adót az ír kormánynak. ..."
o_O



Ki is tört a gyalázat,de tudni kell,hogy Írország,az angolszász "civilizáció","kultúra" legvégső bástyája,a keleti parton lépsz még egyet a tengerben,és Vlagyivosztok :D ,itt élek 11 éve,és bátran mondhatom,hogy vannak az angolszász népek,országok,meg az Írek.:D
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 362
113
Valahogy soha nem rajongtam az ázsiai csajokért. Nekem nem elég nőiesek. Mert ugye a nagy átlag nem manöken kinézetű.

Van akinek be jönnek van akinek nem. Kollégium ahol egyetem alatt laktam egyre több Ázsia diák kezdet el lakni. Az egyik kínai leányzó össze is jött az egyik föcis 190 cm magas sráccal. Megjegyzem volt szerencsém 3 hétig arab diákok közelében is lakni. Nem volt valami pozitív élmény, és nem is engem zavart igazán, hanem a lakó szinten ideglenesen lakó rezidens doktornőt sürgősségin dolgozott 12-14 órás műszakokat is lenyomva, Szeretett koliba lakni, arab és Ázsia leányzókkal lakott együtt orvosi koliba. De egy hét után derék arab legények az agyára mentek. Mentalitásukkal, zaj és egyéb plusz durván keresztül néztek rajta.
Mért vetettem fel japán, koraiak beáramlását.Ha már népességügyileg fogyunk és a nemi arányokba is van feszültség a differencia miatt stb. Nemzet jövője szempontjából nem mindegy kik jönnek be új hullámba. Japán és koreaiak között sok a keresztény viszonylag nagy népsűrűségű fejlett országok. Hazánknak meg max 1-1 millióra lenne szükség. OK kulturális különbségek stb ezen fejlett államokból jövőkkel sokkal kisebb lenne mint az agresszív kéretlen jött mentekkel. Képzettség és munka kultúra kapcsán még mi nekünk kellene pironkodni.
https://robertlindsay.files.wordpre...q_by_country-by-current-resident-majority.png

Megjegyzem nálunk él az utolsó japán szamuráj 24 éve él nálunk 58 éveset találta meg nálunk a boldogságot.
http://www.hirado.hu/2016/07/02/nalunk-el-az-egyik-utolso-szamuraj/

Ehhez nemzetbe való gondolkodásra van szükség. De japánok integráció nálunk népszerű japán küzdősportok miatt amúgy is járkálnak ide és mi is hozzájuk. Ehhez jönnek hazai amine stb rajongok. Ezek a koreaiak igaz.

Nem véletlenül emeltem ki ezen két csoportot + említett kínaiak.
Ez a migrációs politika, nem lenne könnyű út. De ez az amit társadalmunknak és nemzetünknek is a leghasznosabb lenne. Másik fogyunk addig amíg nem tudjuk megállítani a folyamatot, és elviseljük a társadalmi feszültségeket.
Harmadik opció számomra nem elfogadható, hogy harc nélkül agresszív jött menteknek átadjuk hazánk egy kis szeletét is. Ráadásul úgy hogy még a nyakunkon élősködnének.

Legutolsó lehetőséghez képest amit felvázoltam olcsóbb megoldás lenne. Távlatilag meg csak előnyei lennének. Mellesleg mi népünk eleve Ázsia gyökerű 1000 éve ázsia genetikai markeres jelen voltak népességünkbe.
 
T

Törölt tag 008

Guest
Jah, ha valaki látja a GFriend lányokat egy jodzsacsingu szarage-t nyomjon nekik :)
CuJbGkBUMAA8uRK.jpg


A nőietlenség meg egyed függő. Tegnap pl Kwon Yuri elég nőies volt :)
CuTgPXGWgAAFD1u.jpg


:) Amúgy a félvérek, márnint fehér+koreai/japán elég jól szoktak elsülni. A probléma, hogy kint szarnak se nézik őket. Pokol az életül. Pl Jeon Somi említette nemrég, hogy suliban végig ki volt közösítve.
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 917
13 018
113
Integrálni bármilyen népcsoportot lehet ha,
Azok elég kis számban érkeznek és vagy nem élnek egy többen.
Ha azok az emberek konkrétan Magyarországra szándékoztak jönni és nem csak úgy, nekik mind egy csak ell otthonról.
Egyébként az ázsiaiak nagy része messze nem szép az európai szemnek. És a maguk módján igen butusok. Sajnos elég nagy tapasztalatból beszélek.

Azért ezt a "butusok" véleményt a tények nem támasztják alá.
- Az átlagos IQ alapján az első 7 ország kelet-ázsiai. Sorrendben: Hongkong, Szingapúr, Dél-Korea, Észak-Korea (igen, Észak-Korea, nem elírás), Japán, Kína, Tajvan. 106 és 109 közti értékkel. Hozzájuk képest mi vagyunk a butusok a 97-es átlagunkkal. Csak tájékoztatásként: Törökország 90, Irak 87, Kuwait 86, Jemen 85, Afganisztán, Pakisztán, Szaud-Arábia, Irán, Egyesült Arab Emírségek 84, Jordánia 83. Hogy a fejlett országokhoz képest is el tudjuk helyezni magunkat, a kelet-ázsiaikat és az arabokat: USA 98, Németország 98, EU átlag 97. Több teszt volt 2002-ben, 2003-ban, 2006-ban 2010-ben, bőven 100 feletti országra kiterjedően és nagyjából mind ugyanazt az eredményt hozták. Én a 2010-es adatokat adtam meg.
- a 15 évesek iskolában szerzett tudását mérő PISA teszt 2012-es összesített eredménye alapján (mindhárom készség: matematika, reál tárgyak és olvasás) a legjobbak sorrendben: Sanghaj, Szingapúr, Hongkong, Dél-Korea, Japán, Tajvan és csak a 7. helyre tudott bekerülni az első nem kelet-ásziai ország, Finnország. Makaó a 10. helyezett. Kínát nem mérték, csak Sanghajt, Hongkongot és Makaót. Magyarország középmezőnyös, a 34. 65 ország közül, 1459 ponttal, egy kicsivel a 65 országra és 3 készségre összesített átlagpontszám, 1426 felett. Németország a 16., az USA a 29., Törökország a 43., az Egyesült Arab Emírségek a 46. Katar a 64. a 65 mért ország közül. A 2015-ös felmérés minden eredménye még nem ismert.

Ennyit arról, hogy mennyire butusok a kelet-ázsiaiak. Legfeljebb akikkel te találkoztál, azok nem úgy gondolkodnak, vagy nem azt tudják, amit te elvársz tőlük. Az viszont látszik az objektív mérésekből is, hogy az Európára most rázúduló áradat nem az "agysebészek", "atomtudósok" és "rakétamérnökök" hada.

De a fő probléma a jelenlegi illegális bevándorlókkal az, hogy mennyire akarnak dolgozni, mennyire akarnak beilleszkedni, mennyire jelentenek veszélyt a magukkal hozott kultúrával, szokásokkal, vallással és az azokhoz való erőszakos ragaszkodással. Mennyire tartják tiszteletben a szabályokat, a hatóságokat és mennyire inkább az erősebb, az erőszakosabb, a fegyveres ember akarata dönt alapon élnek és cselekednek. Ezen kívül gond az intelligencia szintjük, a tudásszintjük, a nyelvtudásuk, a behurcolt betegségeik, az ismeretlen előéletük, a papírjaik hiánya, stb...

Ha ezzel szemben megnézed mondjuk a kínaiakat, akkor ők a világ minden részén szép számmal megtalálhatók. Dolgoznak. Megtanulják a nyelvet. A szükséges mértékig beilleszkednek. Nem várja el senki, hogy teljesen feladják önmagukat, a kultúrájukat, de annyit megtesznek, hogy azt nem akarják rákényszeríteni a helyiekre. Persze, a chinatownoknak megvannak a maguk belső törvényei, de nem állnak neki tömeges zavargásoknak, vagy a helyiek terrorizálásának. Pedig a világ nagyon sok részén eléggé sokan vannak.
Ha ők is úgy döntenék el, hogy hova menjenek, mint a jelenlegi bevándorlók, hogy hol adnak nekik ingyen lakást, hol fizetik a legnagyobb segélyt munka nélkül, akkor Magyarországon nem nagyon lenne belőlük. Mégis találkozhatsz velük.
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 362
113
Laiki ehhez jön, hogy helyi népességgel is gond nélkül vegyülnek. Nyugaton Európába még 1970-1980 évebe volt muszlim-keresztény vegyész házasság. Mára ez megszűnt. Megjegyzem pl: Kadafi özvegye is egy délvidéki magyar hölgy.

Laiki pont a fenti adatokra is gondolva mondom nemzetük szempontjából ez lenne a legjobb.
de MurdR meg erősített abba a ténybe, hogy ezen vegyülés nem csak potenciális okos utódokat jelent hanem a magyar lányok mai szépség szintje is megmaradna :p Jeon Somi ez 15 éves már most bombázó basszus .
Ha totalitárius akarok lenni akkor kis kimmel botolhatunk egy kis vér frissítést :p olcsóba. Észak-Koreáiknak amúgy is minden joguk megvan arra, hogy politika menedékjogért folyamodjanak.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Azért ezt a "butusok" véleményt a tények nem támasztják alá.
- Az átlagos IQ alapján az első 7 ország kelet-ázsiai. Sorrendben: Hongkong, Szingapúr, Dél-Korea, Észak-Korea (igen, Észak-Korea, nem elírás), Japán, Kína, Tajvan. 106 és 109 közti értékkel. Hozzájuk képest mi vagyunk a butusok a 97-es átlagunkkal. Csak tájékoztatásként: Törökország 90, Irak 87, Kuwait 86, Jemen 85, Afganisztán, Pakisztán, Szaud-Arábia, Irán, Egyesült Arab Emírségek 84, Jordánia 83. Hogy a fejlett országokhoz képest is el tudjuk helyezni magunkat, a kelet-ázsiaikat és az arabokat: USA 98, Németország 98, EU átlag 97. Több teszt volt 2002-ben, 2003-ban, 2006-ban 2010-ben, bőven 100 feletti országra kiterjedően és nagyjából mind ugyanazt az eredményt hozták. Én a 2010-es adatokat adtam meg.
- a 15 évesek iskolában szerzett tudását mérő PISA teszt 2012-es összesített eredménye alapján (mindhárom készség: matematika, reál tárgyak és olvasás) a legjobbak sorrendben: Sanghaj, Szingapúr, Hongkong, Dél-Korea, Japán, Tajvan és csak a 7. helyre tudott bekerülni az első nem kelet-ásziai ország, Finnország. Makaó a 10. helyezett. Kínát nem mérték, csak Sanghajt, Hongkongot és Makaót. Magyarország középmezőnyös, a 34. 65 ország közül, 1459 ponttal, egy kicsivel a 65 országra és 3 készségre összesített átlagpontszám, 1426 felett. Németország a 16., az USA a 29., Törökország a 43., az Egyesült Arab Emírségek a 46. Katar a 64. a 65 mért ország közül. A 2015-ös felmérés minden eredménye még nem ismert.

Ennyit arról, hogy mennyire butusok a kelet-ázsiaiak. Legfeljebb akikkel te találkoztál, azok nem úgy gondolkodnak, vagy nem azt tudják, amit te elvársz tőlük. Az viszont látszik az objektív mérésekből is, hogy az Európára most rázúduló áradat nem az "agysebészek", "atomtudósok" és "rakétamérnökök" hada.

De a fő probléma a jelenlegi illegális bevándorlókkal az, hogy mennyire akarnak dolgozni, mennyire akarnak beilleszkedni, mennyire jelentenek veszélyt a magukkal hozott kultúrával, szokásokkal, vallással és az azokhoz való erőszakos ragaszkodással. Mennyire tartják tiszteletben a szabályokat, a hatóságokat és mennyire inkább az erősebb, az erőszakosabb, a fegyveres ember akarata dönt alapon élnek és cselekednek. Ezen kívül gond az intelligencia szintjük, a tudásszintjük, a nyelvtudásuk, a behurcolt betegségeik, az ismeretlen előéletük, a papírjaik hiánya, stb...

Ha ezzel szemben megnézed mondjuk a kínaiakat, akkor ők a világ minden részén szép számmal megtalálhatók. Dolgoznak. Megtanulják a nyelvet. A szükséges mértékig beilleszkednek. Nem várja el senki, hogy teljesen feladják önmagukat, a kultúrájukat, de annyit megtesznek, hogy azt nem akarják rákényszeríteni a helyiekre. Persze, a chinatownoknak megvannak a maguk belső törvényei, de nem állnak neki tömeges zavargásoknak, vagy a helyiek terrorizálásának. Pedig a világ nagyon sok részén eléggé sokan vannak.
Ha ők is úgy döntenék el, hogy hova menjenek, mint a jelenlegi bevándorlók, hogy hol adnak nekik ingyen lakást, hol fizetik a legnagyobb segélyt munka nélkül, akkor Magyarországon nem nagyon lenne belőlük. Mégis találkozhatsz velük.
Azt írtam, h a maguk módján butusok és ezt továbbra is fent tartom. Nem gondolom, h hülyék. De 10000 ből 8 tudja kinyitni az ajtót kulccsal, 0 tudja használni a gázt. A liftet 40 en, 70% uk eltévedt a 20 m2 és szobában. Viszont a 300000 es kamerát és mobilt csukott szemmel nyomják :)
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 917
13 018
113
Nem az a baj, hogy a távol-keletiek buták, hanem hogy nem kreatívak. Konkrétan direkt kiölik belőlük a kreativitást, mert ott csak a szolgalélek a menő.

Cserébe rendkívül szorgalmasak és tisztelik a szabályokat.

A dél-koreai gyerekek a mieinkhez képest sokkal nagyobb terhelés kapnak már 12 éves koruktól kezdve, de főleg 15-18 éves korban. Van egy mondásuk: ha naponta csak 3 órát alszol, akkor bekerülsz a SKY néven emlegetett 3 legjobb egyetemre (Söul Nemzeti, Korea, Yonsei), ha négy órát alszol egy nap, akkor egy másikra, ha pedig öt, vagy annál több órát, akkor felejtsd el, hogy bármelyik egyetemre is felvételt nyersz. Ez persze túlzás, de az általános, hogy a gyerekek az iskola előtt és után, akár hajnaltól késő estig nyomják a klubtevékenységet (szakkör, sportkör) és a különórákat. Nemrég még az állami iskolák is tanítottak hétvégén is. Mára ezt betiltották, de a magániskolák gőzerővel üzemelnek hétvégén is. Betiltották a magánoktatás este 10 után, de kijátszák a szabályt. Az eredmény hogy Dél-Koreában a világon a legmagasabb az "érettségizettek" (középiskolát végzettek) aránya.

Felnőve pedig az OECD mérések alapján ők dolgozzák a legtöbb munkaórát. (meg az amcsik által lenézett mexikóiak). Mi ténylegesen 1749 munkaórát teljesítettünk egy évben, ők meg 2113-at. 21 %-kal többet. Általában úgy szokás számolni hogy egy munkavállaló szabadságokat, fizetett ünnepeket, keresőképtelenséget leszámítva 220 munkanapot dolgozik le évente. Az OECD átlag 1766 munkaóra, azaz 221 8 órás munkanap. Ahol sok a részmunkaidős foglalkoztatás, 4 napos munkahét, ott ez a száma alacsony. A lista alján Németország van 1371 ledolgozott órával, azaz 171 db 8 órás munkanappal, vagy 220 db 6,2 órás munkanappal. A Koreaiak 220 db átlag 9,6 órás munkanapot nyomnak. 15 éve még 2500 óra felett is dolgoztak.

Korea GDP-jének messze nagyobb része származik ipari termelésből, mint a fejlett országok átlaga. Ők nem azzal érnek el nagy GDP-t, hogy sokszoros áron nyújtanak egymásnak alibi szolgáltatásokat. Korea sokkal kevésbé a személyi edzők, pszichoterapeuták, tanácsadók, trénerek, jogászok, pénzügyi szakemberek, stb... paradicsoma, mint az USA, Nyugat-Európa, vagy ma már Japán is. Ugyanez igaz Tajvanra. A szorgalmas kicsi kínaiakat pedig említenem sem kellene, akik ellátják a világot ipari termékkel.

Azért nem olyan haszontalan népség az. Mesze jobban járna velük Európa, mint az arabokkal és a fekete-afrikaiakkal.
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 362
113
És akkor most beszéljünk az iskolai öngyilkossági arányról, ami világelső. :(
Meg ehhez jönnek egyéb beteges dolgaik. Aminek ezen feszített és hosszú munka időből ered. De amiből ki indultunk. Nehogy már azzal vádoljanak itt minket, hogy migráció ellen kifogásokat keresünk és nincs egy jobb válaszunk.
Tessék igen öreg kontinensnek kell a vér frissítés de nem a beteg AIDS déli vér. Hanem egy kis Ázsia frissités, ami segítségre újra az épülés útjára lépünk. Mellesleg megkönnyíti a két kontinens pár beszédét is.
 

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
Ki is tört a gyalázat,de tudni kell,hogy Írország,az angolszász "civilizáció","kultúra" legvégső bástyája,a keleti parton lépsz még egyet a tengerben,és Vlagyivosztok :D ,itt élek 11 éve,és bátran mondhatom,hogy vannak az angolszász népek,országok,meg az Írek.:D

Te is a haldokló liberális nyugaton élsz? Hazafiságod olyan meggyőző volt eddig. Most csalódást okoztál nekem.
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 917
13 018
113
És akkor most beszéljünk az iskolai öngyilkossági arányról, ami világelső. :(

Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt népszerűsítem, hogy menjünk mind Koreába, Japánba, vagy Kínába élni. Az iskolai öngyilkossági arány az ő problémájuk. Mint ahogy van ezer más problémájuk is.

Viszont ez a [BIZTPOL] Nyugat-Európa néven futó beszélgetés. Nyugat-Európa biztonságát jelenleg kiemelt mértékben fenyegeti az illegális bevándorlási hullám, amit részben a Merkel, Juncker, Hollande félék gerjesztenek a segélyeken, szociális juttatásokon keresztül küldött meghívóval és azzal, hogy mindenkit bemondásra beengednek. Az ő fő érvük katasztrofális tevékenységük mellett az, hogy Európának munkaerőre van szüksége, elöregszik, rövidesen nem lesz aki a nyugdíjakat kitermeli. Ebben van némi igazság, csak épp a legrosszabb, a gyakorlati tapasztalatok alapján használhatatlan, sőt veszélyes népséget választották az ide csalogatásra, akik a gyakorlatban nagyságrenndel többe kerülnek, mint amennyi hasznot hajtanak és nagyságrenddel több problémát is okoznak. Nyugat-Európának a természetes munkaerő vonzási gyűjtőterülete elsősorban Kelet-Európa. A kelet-európai munkaerő kellően képzett, ugyanaz a kultúrája, jelentős arányban tud, vagy hajlandó megtanulni a nyugati nyelveket és nyugati mércével viszonylag olcsón elvállalja azokat a munkákat, amit a németek, osztrákok, franciák, hollandok, angolok már nem nagyon akarnak elvégezni. Ugyanakkor ettől meg keleten keletkezik munkaerőhiány a nyugatiak által pont az olcsó, de használható munkaerő miatt ide telepített gyárakban. Tehát Merkel muttiék szerint Európán kívülről kell munkaerőnek valót hozni (azon kívül, hogy a gyártás egy, meg bizonyos olcsó munkaerős szolgáltatásokat már ki globalizáltak Ázsiába, de hát azok után nem itt fizetik a nyugdíj járulékot). Én erre írtam, hogy akkor már messze inkább a kelet-ázsiaiak. E tekintetben nincs jelentősége, hogy mekkora Koreában az iskolai öngyilkossági arány. Annak van jelentősége, hogy mennyire tanultak, képzetek, intelligensek, szorgalmasak.
 
  • Tetszik
Reactions: Luthero

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
Valahogy soha nem rajongtam az ázsiai csajokért. Nekem nem elég nőiesek. Mert ugye a nagy átlag nem manöken kinézetű.

Párom ázsiai, és rá kellett jönnöm kategóriákkal más dimenzió mint az európaiak. Szorgalmassága szembeötlő, a gimnázium mind a 4 évét sorban 5-össel fejezte be. Sokkal odaadóbb és nőiesebb mint bármely fehér nő. Az ázsiai nők arcvonásai kerekebbek, nem olyan szögletesek és férfiasak mint az európai nőké. Ettől vonzóbbak. Ráadásul nem öregszenek, ráncosodnak és őszülnek olyan szembetűnő sebességgel mint a többiek. Plusz egészséges kreol bőrük van. Egyáltalán nem hülyék, és természetüktől idegen ez a vonzódás az ábrahámita vallások bármely ága felé.
Természetesen vannak ott is olyanok akik kevésbé okosak és kevésbé szépek, de az átlag jobb.
Mióta ismerem, teljesen más kép alakult ki bennem arról mi a nő definíciója, nincs az a fullos hollywoodi bombázó aki letaszíthatná a trónjáról a távol-keleti nőket.
 
  • Tetszik
Reactions: Roni and Luthero