Sokkal odaadóbb és nőiesebb mint bármely fehér nő.
Am ez valóban így van.és sokkal barátságosabbak is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sokkal odaadóbb és nőiesebb mint bármely fehér nő.
hát panoz ha így gondolod nem sok fehér európai nővel lehetett dolgod fèrfiasak miről beszélsz találsz ki hülyesèget
@nekerdez
Mi ez a bullshit, hogy mindenképpen vérfrissítés kell a fehér embernek? Magunk közt' is épp elég változatosak vagyunk, inkább azon kéne dolgozni, hogy fehér emberből legyen elég a saját földrészünkön, nem pedig ilyen-olyan keverékből.
Te is a haldokló liberális nyugaton élsz? Hazafiságod olyan meggyőző volt eddig. Most csalódást okoztál nekem.
Amit igen durván próbálnak kifehéríteni és a naptól óvni. Minnél sötétebb bőrű valaki annál ostobábbnak és alacsonyabb rendűbbnek számít. Ami nálunk cigányozás az ott délkelet-ázsiaizás....Plusz egészséges kreol bőrük van. ...
Amit igen durván próbálnak kifehéríteni és a naptól óvni. Minnél sötétebb bőrű valaki annál ostobábbnak és alacsonyabb rendűbbnek számít. Ami nálunk cigányozás az ott délkelet-ázsiaizás.
Amúgy igen, igaza van annak, aki azt mondja, hogy senkit sem kellene betelepíteni. Az elöregedés és a munkaerő hiány robotizációval megoldható.
Európába nem kell több ember.
Úgy gondoltam idegen, betelepítettAzért még nálunk egy lány be van tervezve,ha nem bánod.
Szerintem nem a merénylőt fogták el, de ez csak az én szerény véleményem.
Figyu. Ha bedől a nyugdíj rendszer, akkor dől vele az egész sz@r, ami át járja az egész civilizált nyugatot. Én ezt annyira nem sajnálom. Az európai lakosság ettől még köszöni jól lesz.
Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt népszerűsítem, hogy menjünk mind Koreába, Japánba, vagy Kínába élni. Az iskolai öngyilkossági arány az ő problémájuk. Mint ahogy van ezer más problémájuk is.
Viszont ez a [BIZTPOL] Nyugat-Európa néven futó beszélgetés. Nyugat-Európa biztonságát jelenleg kiemelt mértékben fenyegeti az illegális bevándorlási hullám, amit részben a Merkel, Juncker, Hollande félék gerjesztenek a segélyeken, szociális juttatásokon keresztül küldött meghívóval és azzal, hogy mindenkit bemondásra beengednek. Az ő fő érvük katasztrofális tevékenységük mellett az, hogy Európának munkaerőre van szüksége, elöregszik, rövidesen nem lesz aki a nyugdíjakat kitermeli. Ebben van némi igazság, csak épp a legrosszabb, a gyakorlati tapasztalatok alapján használhatatlan, sőt veszélyes népséget választották az ide csalogatásra, akik a gyakorlatban nagyságrenndel többe kerülnek, mint amennyi hasznot hajtanak és nagyságrenddel több problémát is okoznak. Nyugat-Európának a természetes munkaerő vonzási gyűjtőterülete elsősorban Kelet-Európa. A kelet-európai munkaerő kellően képzett, ugyanaz a kultúrája, jelentős arányban tud, vagy hajlandó megtanulni a nyugati nyelveket és nyugati mércével viszonylag olcsón elvállalja azokat a munkákat, amit a németek, osztrákok, franciák, hollandok, angolok már nem nagyon akarnak elvégezni. Ugyanakkor ettől meg keleten keletkezik munkaerőhiány a nyugatiak által pont az olcsó, de használható munkaerő miatt ide telepített gyárakban. Tehát Merkel muttiék szerint Európán kívülről kell munkaerőnek valót hozni (azon kívül, hogy a gyártás egy, meg bizonyos olcsó munkaerős szolgáltatásokat már ki globalizáltak Ázsiába, de hát azok után nem itt fizetik a nyugdíj járulékot). Én erre írtam, hogy akkor már messze inkább a kelet-ázsiaiak. E tekintetben nincs jelentősége, hogy mekkora Koreában az iskolai öngyilkossági arány. Annak van jelentősége, hogy mennyire tanultak, képzetek, intelligensek, szorgalmasak.
Nem tunt el. Ma kb. 10%.a népesség 20-25% százalékban rendelkezett Ázsia gén markerekkel. Ez mára eltünt.
A szomszedos nepekkel felhigitottuk.Hogy tűnik el az ázsiai gén marker? Ha benned volt akkor az utódaidban is benne lesz, még ha a párod nem is rendelkezik vele. Csak az olyanokba nincs benne akik máshonnan jöttek.
Hogy tűnik el az ázsiai gén marker? Ha benned volt akkor az utódaidban is benne lesz, még ha a párod nem is rendelkezik vele. Csak az olyanokba nincs benne akik máshonnan jöttek.