[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
@nekerdez
Mi ez a bullshit, hogy mindenképpen vérfrissítés kell a fehér embernek? Magunk közt' is épp elég változatosak vagyunk, inkább azon kéne dolgozni, hogy fehér emberből legyen elég a saját földrészünkön, nem pedig ilyen-olyan keverékből.

Számból vetted ki a szót. Nem kell nekünk a vérfrissítés, sőt, most már jó lenne minél inkább homogén nemzeti jelleget adni Magyarországnak is. A jöttmentekből (kezdve Vajk németjeitől egészen a most keletről és nyugatról [!!!] beérkezőkig) mindig csak a gond volt, sosem lesznek 100%-ban lojálisak hozzánk, baj esetén a vérüket és verejtéküket sem fogják adni.
Lehet mondani, hogy fajmagyarkodok, de nekem ez nem pejoratív, másrészt a felmenőimnek mindig csak a baja volt az idegenek ténykedéséből. Én meg nem tervezek annyit szívni mint ők kényszerültek.
 
  • Tetszik
Reactions: vilmoci and lgabo

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 992
53 878
113
Te is a haldokló liberális nyugaton élsz? Hazafiságod olyan meggyőző volt eddig. Most csalódást okoztál nekem.


Írország nem liberális,nagyon nem,nem jókedvemben jöttem ki,nem is maradok sokáig,és nem én lennék az első,egyetlen Magyar,kinek fontos a hazája,még ha épp nem is él ott.
Nincs okod csalódásra,valójában itt értettem meg mit is jelent a szülőföld,vagy a haza fogalma,ebből a szempontból (is) több lettem,nem mellesleg sok helyre azért juthattam el,megérteni dolgokat,mert itt élek(€),szóval nem lettünk egyel kevesebben.


157030584.jpg
 
T

Törölt tag 008

Guest
...Plusz egészséges kreol bőrük van. ...
Amit igen durván próbálnak kifehéríteni és a naptól óvni. Minnél sötétebb bőrű valaki annál ostobábbnak és alacsonyabb rendűbbnek számít. Ami nálunk cigányozás az ott délkelet-ázsiaizás.

Amúgy igen, igaza van annak, aki azt mondja, hogy senkit sem kellene betelepíteni. Az elöregedés és a munkaerő hiány robotizációval megoldható.
Európába nem kell több ember.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and zeal

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 992
53 878
113
Amit igen durván próbálnak kifehéríteni és a naptól óvni. Minnél sötétebb bőrű valaki annál ostobábbnak és alacsonyabb rendűbbnek számít. Ami nálunk cigányozás az ott délkelet-ázsiaizás.

Amúgy igen, igaza van annak, aki azt mondja, hogy senkit sem kellene betelepíteni. Az elöregedés és a munkaerő hiány robotizációval megoldható.
Európába nem kell több ember.


Azért még nálunk egy lány be van tervezve,ha nem bánod.
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113

Elbeszélünk egymás mellett. Én nem azt népszerűsítem, hogy menjünk mind Koreába, Japánba, vagy Kínába élni. Az iskolai öngyilkossági arány az ő problémájuk. Mint ahogy van ezer más problémájuk is.

Viszont ez a [BIZTPOL] Nyugat-Európa néven futó beszélgetés. Nyugat-Európa biztonságát jelenleg kiemelt mértékben fenyegeti az illegális bevándorlási hullám, amit részben a Merkel, Juncker, Hollande félék gerjesztenek a segélyeken, szociális juttatásokon keresztül küldött meghívóval és azzal, hogy mindenkit bemondásra beengednek. Az ő fő érvük katasztrofális tevékenységük mellett az, hogy Európának munkaerőre van szüksége, elöregszik, rövidesen nem lesz aki a nyugdíjakat kitermeli. Ebben van némi igazság, csak épp a legrosszabb, a gyakorlati tapasztalatok alapján használhatatlan, sőt veszélyes népséget választották az ide csalogatásra, akik a gyakorlatban nagyságrenndel többe kerülnek, mint amennyi hasznot hajtanak és nagyságrenddel több problémát is okoznak. Nyugat-Európának a természetes munkaerő vonzási gyűjtőterülete elsősorban Kelet-Európa. A kelet-európai munkaerő kellően képzett, ugyanaz a kultúrája, jelentős arányban tud, vagy hajlandó megtanulni a nyugati nyelveket és nyugati mércével viszonylag olcsón elvállalja azokat a munkákat, amit a németek, osztrákok, franciák, hollandok, angolok már nem nagyon akarnak elvégezni. Ugyanakkor ettől meg keleten keletkezik munkaerőhiány a nyugatiak által pont az olcsó, de használható munkaerő miatt ide telepített gyárakban. Tehát Merkel muttiék szerint Európán kívülről kell munkaerőnek valót hozni (azon kívül, hogy a gyártás egy, meg bizonyos olcsó munkaerős szolgáltatásokat már ki globalizáltak Ázsiába, de hát azok után nem itt fizetik a nyugdíj járulékot). Én erre írtam, hogy akkor már messze inkább a kelet-ázsiaiak. E tekintetben nincs jelentősége, hogy mekkora Koreában az iskolai öngyilkossági arány. Annak van jelentősége, hogy mennyire tanultak, képzetek, intelligensek, szorgalmasak.
Figyu. Ha bedől a nyugdíj rendszer, akkor dől vele az egész sz@r, ami át járja az egész civilizált nyugatot. Én ezt annyira nem sajnálom. Az európai lakosság ettől még köszöni jól lesz.
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 365
113
Ver magyarok történelemből, és magyarság ismeretből megbuktak. Magyar mint faj kire gondoltok? Jászokra, kunokra, székely-hunokra, besenyőkre, avarokra, svábokra, vagy szálv népekre, kabarokra, kazárokra(ma askenázi zsidóság). Jó napot kivánok mi ezen népek elegye vagyunk. Ide bevándorolt észak-olaszokról nem is beszélve. A kulturális alapunk a sztyeppei kultúra. A mely vérségi rokonság mellett lelki.szellemi sikon is vezeti a rokonságot. Pl kreszt szülők gyermekével házasodni bün volt, akkor is ha nem vérszerinti rokonról van szó (Dr Varga Ferenc József előadásit kéretik meghalgatni). Magyarnak lenni egy lét és gondolkodás módot is jelent. Mi híd vagyunk kellett és nyugat között. Valamint Attila király örökösei! "Honfoglalás kori" hazajövetel kori népesség gentikai vizsgálatai szerint akkor a népesség 20-25% százalékban rendelkezett Ázsia gén markerekkel. Ez mára eltünt. Ja és Elvileg két szkitia van egy Ázsia és egy Európai. Tények alapján mi Európaiak fogyunk. Ezért írtam vér frisstésről. Vér magyarkodás előtt nemzet ismert nem árt.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 992
53 878
113
Tőle sokat nem tanulsz,na jó,néha a vak tyúk is talál szemet,ha egy tibire gondolunk,egy szőrmók az illető,hosszú hajjal?
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
Hogy tűnik el az ázsiai gén marker? Ha benned volt akkor az utódaidban is benne lesz, még ha a párod nem is rendelkezik vele. Csak az olyanokba nincs benne akik máshonnan jöttek.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
Attól nem tűnik el ha felhígul, ugyanúgy benne lesz. Akkor tűnik el, ha valaki olyan érkezik családostól az országba akiben nem szerepel ez a gén és a továbbiakban belföldön telepedik le, szaporodik stb. Max ez tudja csökkenteni az arányokat, de ha benned megvolt és elveszel egy svéd csajt akkor a gyerekeitekben is benne lesz ez a gén.
 

minszk2

Well-Known Member
2016. június 19.
663
705
93
Nem akarom szét offolni a topikot,de ti csináltatok-e már családfa kutatást,és ha igen milyen nem magyar nemzetiségű őseitek voltak hajdanán?(Ha voltak.)
 
R

rejsz felügyelő

Guest
nekerdez látom nem sikerült megérteni, a vérmagyarozás azért nagyon szép volt.
Annyit írtam, hogy a szaporodást/fiatalítást meg lehetne oldani itthon(Európában) saját magunknak is, nem kellenek ázsiai meg afrikai emberek.
 
  • Tetszik
Reactions: silurusglanis