Humor

15871740_1202190976538064_4931826272972403929_n.png

Ütközési energia elnyerése.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem elég tartós, gyakran kell cserélni, rendszeresen kell ellenőrizni, hogy nem sérült-e. Drága. Olcsóbb a betonfal.

Kondi teremi élet.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Istenem, hogy ez mennyire igaz... sokéves lakótelepi tapasztalat :):mad:
gyakran felmerül bennem az a - költői - kérdés is, hogy vajon a krónikus fúrógépezők ("tegyünk fel még ide egy kispolcot") vajon tudják-e, hogy ezek az épületek önhordóak és nincsenek külön tartópillérek :eek:

Istenem, hogy ez mennyire igaz... sokéves lakótelepi tapasztalat :):mad:
gyakran felmerül bennem az a - költői - kérdés is, hogy vajon a krónikus fúrógépezők ("tegyünk fel még ide egy kispolcot") vajon tudják-e, hogy ezek az épületek önhordóak és nincsenek külön tartópillérek :eek:
Nincs jelentősége. Komplett falakat kellene kivenned hogy baj legyen.

Bár ez csak egyelemes minta...
A panelnél van a téglaházakra jellemző falrepedés probléma? Mert, ha az épületek statikaialg bírják, akkor nincs korlátja annak, hogy egy panel is akár mai színvonalú lakás legyen. Jobb belső tér elrendezés és minőségi belsőépítészet kell és új épületgépészet. Ennyi...

Bár ez csak egyelemes minta...
A panelnél van a téglaházakra jellemző falrepedés probléma? Mert, ha az épületek statikaialg bírják, akkor nincs korlátja annak, hogy egy panel is akár mai színvonalú lakás legyen. Jobb belső tér elrendezés és minőségi belsőépítészet kell és új épületgépészet. Ennyi...

Azt hittem nincs, de sajnos saját szememmel kellett megtapasztalnom, mikor több repedést is felfedeztem a falakon...
és akkor lett a dolog igazán nem vicces, amikor az ugyanolyan alakú repedést a fal túloldalán is megtaláltam... sok helyen, sokszor 2-4 méter hosszan...
csak többeknek tapétázva van a fal, és ezért nem látják.

• Tetszik
Reactions: zeal
Na meg azért nem látják, mert egyelőre még hajszálrepedések, de mégis mekkora erő kellett ahhoz, hogy a 15cm vastag vasbeton falat gyakorlatilag "eltörje"?