R
Egy kommenttel feljebb megnézhetedVélemények a filmről? Nem láttam sajnos csak a végét.

Vélemények a filmről? Nem láttam sajnos csak a végét.
Egy kommenttel feljebb megnézheted![]()
Köszi!Nagyon is halottak. Ezt ne felejtsük el.
A M2 topikba már betettem, de ide is illik sőt, a humorosba is mehetne. Viszont nagyon tanulságos, hogy egy projekt hogyan képes eljutni A-ból Z-be úgy, hogy a anyja sem ismer rá...
Tökéletes példa a pocsék magyar szinkronra.

Én sem értek meg minden filmet angolul. Az Elnök Emberei vagy House of Cards jogi és politikai részét feliartozva és Google keresve kb., de hallás alapján nem. House M.D orvosi részei dettó. A The Martian szintű filmet, lazán erőlködés nélkül.És ezzel mi a baj molni?
Ha tudnék angolul mint te és angolul néznék egy filmet akkor sem lenne más mint ha magyart szinkronost néznék![]()
T72esek felújítás B3-ra.Èvekkel ezelött làttam az RT-én egy szériàt: Tanks: Born in Russia.
Most làttam, hogy a jutubon is megvan a 12 folytatàs. Èrdekes szerintem. Két fiatal sràc jelentkezik az Uralvagonzavodnàl a harckocsiépitö részleghez. Ez meg az törtenik vekük, de jò belàtást ad a T-72-es gyàrtásàba. Persze kicsit regényesen. Nekem tetszett.
Kösz a pontositàst. Nekem akkor is tetszettT72esek felújítás B3-ra.

Nekem is. A nők is szépek voltak.Kösz a pontositàst. Nekem akkor is tetszett![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..