[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 1526

Guest
Pont a napokban figyelmeztette Zorian Shkiryak a szakadár vezetőket, hogy az FSZB takarító brigádja tisztogatásba kezdett ellenük. A történtek őt igazolják. Sokkal kevésbé valószínű verzió az, hogy az ukránok képesek lennének erre, átjutni az évek óta fejlesztett és jól kiépített lövészárkokon ahol még egy egér is alig juthat át észrevétlenül, aztán bejutni Donyeckbe amit szintén minden úton ellenőriznek, aztán bejutni a belvárosba, tudni hol van Givi irodája, tudni mikor van épp ott, aztán észrevétlenül eltűnni, mindezt a tökkelütött, demoralizált, dezertálás határán álló ukránoknak, azzal a Givivel szemben akiről köztudott, hogy egy taktikai géniusz.

Sokkal valószínűbb az a verzió, hogy az FSZB tette akik bárhová könnyen bejuthatnak a szakadárok területén és tudhatják ki hol mikor van, az eszközeik is megvannak és a motivációjuk is, el kell varrniuk a szálakat, ez Moszkva parancsa. Mindez intő jel Zaharcsenkonak is, mert ő is túl sokat tud a Kreml szerepéről a háborúban és az FSZB nem hagy tanúkat.
 
  • Tetszik
Reactions: panoz

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 282
55 496
113
Szerintem meg a szakik most minden Orosz szemében hősök,alig várják,hogy oda csatolják őket,kizártnak tartom,hogy az Oroszok a sajátjaikat robbantgatnák fel,semmi okuk rá.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Akkor mi a retekért nem hívják haza őket? Kiváncsi lennék haubagoi véleményére.
Nem rég azt mondta habagoi hogy a szakik még puytin gépét is lelőnéko_O
Ha hazahívnák őket az lényegében beismerése lenne annak, hogy ők álltak mögöttük. Bár volt példa ilyenre is, emlékezzünk csak Bolotovra, ő is a "nép által megválasztott elnök" volt mégis Moszkva hívására azonnal hazament és átadta a helyét másnak. És ő is ki lett vonva a forgalomból, ráadásul Moszkvában, na arra aztán tényleg nehéz lenne ráhúzni, hogy az ukrán szabotőrök oda is eljutottak.
 
  • Tetszik
Reactions: panoz

Spartan.asfv

Well-Known Member
2016. október 25.
784
2 345
93
Szerintetek lesz ennek valami hatása a konfliktusra a továbbiakban?
Mert oké hogy Motorola és Givi is csak "egy" harcos volt,de azért mégis csak ők voltak az "arcok".
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 029
113
Moszkvában, na arra aztán tényleg nehéz lenne ráhúzni, hogy az ukrán szabotőrök oda is eljutottak.
Már miért lenne nehéz, ha az Al Kaida bejutott az USA légiforgalmába, az ISIS terroristái bejutnak Európába, és az oroszok is utolérték Litvinyekót Angliában?! A jól "felépített" és minden jóval ellátott "fedett" ügynökök legtöbbször nem buknak le, vagy ha mégis akkor leginkább csak a tevékenységük/akciójuk után derül ki hogy kik ők és mit csináltak.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Mozgovoj, Bednov, Motorola és Givi után Khodakovsky maradt az utolsó ismert katonai vezető a szakadárok között. Elég beszédes körülmény, hogy Khodakovsky már egy éve nyíltan azt kérte a Kremltől, hogy ha elteszik őt láb alól akkor azt úgy tegyék, hogy a hozzá közel állóknak ne essen baja.
 
  • Tetszik
Reactions: panoz

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 315
10 284
113
Mozgovoj, Bednov, Motorola és Givi után Khodakovsky maradt az utolsó ismert katonai vezető a szakadárok között. Elég beszédes körülmény, hogy Khodakovsky már egy éve nyíltan azt kérte a Kremltől, hogy ha elteszik őt láb alól akkor azt úgy tegyék, hogy a hozzá közel állóknak ne essen baja.

Ez a nikvesti még véletlenül se valami blikk szintű ukrán propagandamoslék ugye?
 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz