Haditechnikai beszélgető

Status
Not open for further replies.
Balázs!
Anyuciii...! De, nyugodtan nyakadba veheted a bringát!
Válaszoltam a feltett kérdéseidre, de valószínű, hogy Meky törölte. Csak rövidített formában közlöm:
- Valóban, jártam a Kola-félszigeten és az urali területen (vajon, miért?)
- Valóban, jártam a párizsi és egy milánói hadiipari konszernél (vajon, miért)
- Valóban, a Műszertechnikai Vállalatot a CIA robbantotta fel (vajon, miért?)
- Valóban, a digitális és laser technikában vagyok otthon, pedig, az elektronikai alapokat még analóg technikán szereztem (vajon, miért?)
- Valóban, a szélerőművek lapátjai megközelítőleg egyforma sebességgel forognak (vajon, miért?)
- Valóban, írtál az F15-ről egy átlagon felüli esszét,de nem doktorit (vajon, miért?)
- Valóban, ezek után nem tartalak másnak, csak egy internethuszárnak! (vajon, miért?)
Az anyázásodat meg tartogasd még egy kicsit! (vajon, Miért?)
Tudod, az anyázásod után én tovább kellett számolnom, hogy válaszoljak! (vajon, miért?)
Szeretném a feltett kérdéseimre válaszolnál! (vajon, miért?)
Maradok a fórum őszinte tisztelője:
Akagi

Mivel nem nagyon találtam neki máshol helyet ide teszem.
Remélem élvezitek minden másodpercét ennek a csodás videónak. (Ha még nem láttátok!)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: jani22 and zeal
Betettem az Arikába, hogy a német járművek fele lerohadt. A helikoptereik a nagy meleg miatt fel se tudnak szálni.

Szomáliai kalóztámadás.

Csoda, hogy nem süllyedt el a tenger, annyit lőttek.

Balázs!
Megint kötözködöm! Pedig, Te is elfogadod Dr.T. állításait, pedig Ő a másik oldalon állt! Ha, nem értitek az összefüggést,hát, sajnálom!
Hogy értsétek: a kocsmában haverok, de a "küzdőtéren" ellenségek! A lovagiasság már az első világháborúban kihalt!
Ez a kommentet nem is értem.

Nem. Fogalmam sincs, hogy mi a fenét és miről akarsz mondani nekem.
Sajnálom, hogy az olajosok közt is megférsz! (Eszméletlen!). Tudod, ha legközelebb kitiltanak..(nem segítek!). Magadnak már próbáltál értelmes kérdést feltenni, amire tudtál is pontos választ adni?

Sajnálom, hogy az olajosok közt is megférsz! (Eszméletlen!). Tudod, ha legközelebb kitiltanak..(nem segítek!). Magadnak már próbáltál értelmes kérdést feltenni, amire tudtál is pontos választ adni?
Nem érted? Egyszerűen nem értem, hogy mit akarsz mondani, mert szinte nem is magyarul van.
Pedig, Te is elfogadod Dr.T. állításait, pedig Ő a másik oldalon állt!
Egyszrűen nem tudom, hogy itt mire gondolsz. Nincs tárgya a mondatnak. Nem vagyok gondolatolvasó.

Hogy értsétek: a kocsmában haverok, de a "küzdőtéren" ellenségek!
Itt most kiről van szó? A fotósról? A VC-ről? Kiről?

Egyszerűen úgy írsz, hogy engem ennek töredékkért karót adott irodalomantárom, mert az alany még az állmítmányt sem találja meg nálad...

• Tetszik
Reactions: haubagoi
Nyugi csak titokzatos akar lenni. Mert ugy hiszi hogy a felderitok és elharitok olyanok. Mert ő is az ám... ... ... (nem szemelyeskedem inkább...)

• Tetszik
Reactions: haubagoi
ehh...
canvas.png

• Tetszik
Reactions: fip7 and haubagoi
Nem érted? Egyszerűen nem értem, hogy mit akarsz mondani, mert szinte nem is magyarul van.

Egyszrűen nem tudom, hogy itt mire gondolsz. Nincs tárgya a mondatnak. Nem vagyok gondolatolvasó.

Itt most kiről van szó? A fotósról? A VC-ről? Kiről?

Egyszerűen úgy írsz, hogy engem ennek töredékkért karót adott irodalomantárom, mert az alany még az állmítmányt sem találja meg nálad...
Balázs!
Ahogy a helyesírásodat elnézem, már eleve karót adott! De, nem ez a lényeg! Amit nem tudsz:
Én együtt nőttem fel a vietnámi háborúval. Te az életedben nem találkoztál kiképezendő tizenéves vietnami fiúval és lánnyal, akikkel én találkoztam itt Magyarországon a háború idején anno. Ezért jobban hiszek a Dr. T-nek mint egy fotósnak! Hiába beszélsz kiválóan angolul, ha az anyanyelved nem érted! KAPISH!

Status
Not open for further replies.